Sta se u stvari desilo ???

Jutros kada sam otvorila krstaricu, zatekla sam ulogovano neko nepoznato ime !

Niko nije koristio moj laptop,niko mi u kuci ne koristi krstaricu...itd

Da li to znaci da mi je profil hakovan ???!

Mozda je drugo ime istog profila, mozda ti je neko promenio (ko ima ovalscenje za to), i to sve pod uslovom da je to jedan isti profile. Proveri id tvog profila sa onim sto si zatekla.

to sam i ja pomislio...Johhny VO...
imaš pitanje na temi "pomoć", to se mnogima desilo

[Ne_Vazim_Se];26852087:
pa reci ko je i kako ti je uleteo :rumenko:

Da, JohnnyVo je meni bio....

Samo je to ime pisalo... ali nisammogla da vidim nista od njegovih podataka-vec je trazio da potvrdim lozinu..
i onda sam se ulogovala na moj...

jao strasno...hahahah. Pa nije bas da nesto krijem. Moderacija i onako moze da cita sta mi pisemo na PP.

Samo je malo glupo.... Hoce pomoci nesto da promenim passward ??

- - - - - - - - - -

u mom slucaju nije on, nego ona. :evil: mada pol je diskutabilan s obzrom da se radi o klon nalogu....odnos broja postova prema broju repki...

verymarry

http://forum.krstarica.com/showthre...-u-nesvest?p=26848759&viewfull=1#post26848759

kako znas da li je klon nalog,ili normalan ??

ime jedan baja sto hakuje redom Krstine clanove, i mene je hakovo, stavio mi lokaciju Trolandia, sto i dalje stoji, a i bila mi je sifra prelaka, sad imam neku bolesno jaku sifru, svaki put moram da je nadjem na kompu kad se logujem, a ne mogu da je promenim, jer mejl sa kog sam prijavljen ne postoji...

ime jedan baja sto hakuje redom Krstine clanove, i mene je hakovo, stavio mi lokaciju Trolandia, sto i dalje stoji, a i bila mi je sifra prelaka, sad imam neku bolesno jaku sifru, svaki put moram da je nadjem na kompu kad se logujem, a ne mogu da je promenim, jer mejl sa kog sam prijavljen ne postoji...

sta naprica....el stvarno? :eek:

prvo mozes da promenis mejl. drugo da bi promenio sifru moras to da potvrdis u mejlu u obavestenju, koje ti stize. dakle....trolandia :lol:

- - - - - - - - - -

ako ne potvrdis nik ti postane roze boje i posle izvesnog vremena prelazis u neproverenog clana, a i tada admin moze da ti podigne nalog. :mrgreen:

Ne znam,pisalo mi je samo drugo ime.... vidis da je neko hakovao jutros mnoge profile ^^

Kako je moguce da imas reputacionu moc 6, u roku od 3 dana??

Ne znam bb, kod mene je sve u redu i nikada nisam primetio da se neko loguje umesto mene :aha:

hahaha mogu zato sto su mi davali Reputacije :lol: imam ih vise od 6 ^^ :lol:

- - - - - - - - - -

Zlozi :rumenko:

sta naprica....el stvarno? :eek:

prvo mozes da promenis mejl. drugo da bi promenio sifru moras to da potvrdis u mejlu u obavestenju, koje ti stize. dakle....trolandia :lol:

- - - - - - - - - -

ako ne potvrdis nik ti postane roze boje i posle izvesnog vremena prelazis u neproverenog clana, a i tada admin moze da ti podigne nalog. :mrgreen:

Da, stvarno...

Ma znam, situacija je prezaebana :)

Back