goxy
Zaslužan član
- Poruka
- 105.785
Negiraš važnost 90.-tih za sunovrat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negiraš važnost 90.-tih za sunovrat.

Malo je to površno,al ok![]()
Ne,samo i isključivo ovde.

I voliš da deliš lekcije i pametuješ
To što nisam živeo drugde ne znači da nemam informacija kako je tamo,bilo preko ljudi koji su tamo živeli,žive,bilo pročitanog.Tako da.Džaba ti poso![]()

To je opet preterivanje i generalizacija.Što i tvrde mnogi da su Srbi ili Hrvati ovakvi i onakvi po difoltu...To jednostavno nije istina i predstavlja ''lako rešenje''.

Ne nego ti voliš da kontriraš po svaku cenu![]()
..Kako želiš
Naravno, ali taj pad morala se uglavnom ogleda u porastu nasilje raznih vrsta.A ne u ogovaranjima, u smicalicama....Ako je negde bilo krvavo to je onda Bosna...pa su ljudi drugačiji, a Srbija nije primirisala ratu i priča o tim famoznim devedesetima non-stop.Druge zemlje Balkana nisu imale devedesete?
Ovde je takav mentalitet vekovima....a na kraju krajeva....kičma je ovom narodu lomljena toliko puta, tako da je apsurno očekivati da je ima uopšte...Mnogo je mekan i blag.Ovde je normalno da ti neko opsuje majku, dete, ubije tvog psa.Zbog toga bi te u Bosni ili Hrvatskoj neko ubio.Ovo je narod koji nikoga ne voli...ali ajde što nikoga ne voli nego što ne voli i ne poštuje sebe.Hrvati imaju jasan stav.."Mi mrzimo Srbe, ali volimo sebe."Ovde toga nema.Ovde reči uopšte nemaju nikakvo značenje.Svađamo se u jednom trenutku, a u drugom pijemo piće jedni sa drugima...ne znam....mi smo imali dosta problema da se adaptiramo....i mogu reći da nismo baš najbolje uspeli.
E sad ne znam kako je na drugim forumima, ali ovaj se slabo kontroliše...tako da i to doprinosi stanju kakvo jeste.Budala imaš svuda...
Dolaze deca koja iz zezanje provociraju, bez ikakvih loših namera....samo ubijaju dosadu.

Da odgovorim celicnom misu - mentalitet nam je takav. Ovde kad se ne slazes sa nekim to se obicno zavrsi omalovazavanjem, napadom na licnost i pljuvacinom...takav nam je mentalitet.

Tema me ne intersuje posebno, jer je to rupa bez dna vrlo nezdrava... iznositi mishljenje o ovakvim stvarima
Ali moram da kazem, da sam se od srca nasmejala prochitanom tekstu, onako od srca cinichno i frustrirano i samo mogu da odmahnem glavom i kazem...ima li josh karata za Mars
Da li je za stanje ikakve nacije dobar izbor ,,Mrzim ljubicaste, a volim sebe ?''oh to tako lechi od frustracija...ili bi za pochetak bolje bilo razmisliti i dovoljno samo manje malo mrziti sebe i jedni druge i manje malo iznositi sopstveni prljav vesh pred auditorijum koji u tome uziva , jer su tudje prljave gace veshto sakrivene u vekovima izradjene forme laznog predstavljanja za javnost...ako je laz i veshto ponashanje dovoljno da se chitava okolina zaseni, da su negde ljudi super i ekstra...onda zbogom pameti naivchine, drpajmo se medjusobno, kad za bolje i nismo
Smekerski duh, fore, finte i fazoni...je samo shou za javnost...kultura je rekla zbogom davno svuda...sve drugo je prazna pricha...
a umirem od smeha...samo na primer da bi te neko ubio u zemlji koja je rodonachelnik rechenice ,,majku ti j...'', ,,je bo majku" itd, shto ti dodje uzrechica kao taphsanje po ramenu...ej, smehh, SMEEEEEEEEHHH !!!
I daa...na ovaj forum dolaze svi ,,od svuda"....a za neke druge forume, tamo negde ne bih bila sigurna da imash mogucnost i registracije...shto je izgleda lepo da se mirna jednolichna voda samohvalisanja odrzi forever
da
moji nisu odrasli u Srbiji, ali su Srbi i kada smo ovde došli zbog rata trebalo nam je dosta da se prilagodimo
ja i dan danas ne mogu da se načudim osobinama Srba iz Srbije, moje vaspitanje je totalno drukčije (ne kažem da je sjajno) ali da, ljudi su vrlo nekulturni, lenji i nevaspitani ovde. to je moje viđenje do sad...