Bio je u zatvoru jer je istuko ženu mislim svoju
E to ne znam i nisam cula. Ne bi se ja bas bila sa njim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

hajde sad- recite mi sto pre to bolje sta se svidja muskarcima kod zena???

Privuce mi paznju neko ko izgleda kao Tajson![]()
auuuuu gde nade bas njega?
Šta ću kad sam dobar![]()
jesili uvek tako dobar i ako je beskorisno
Za takim bi se sigurno okrenula,ili kao sto bi neku rekli,pusti lujka![]()
Mislim da svako ima pravo na svoje mišljenje ,dokle god to ne vrijeđa druge, svi mi nekad znamo i pretjerati i preburno reagovati ali samo smo ljudi
Samo malo je cudno daneka zenska kaze da takava osoba moze da joj privuce paznju![]()

Samo malo je cudno daneka zenska kaze da takava osoba moze da joj privuce paznju![]()
Verovatno jeste,ali to je kao sto ti ili bi ko drugi ima neki tip osobe cija joj se grada svida,tako i meni neko ko tako izgleda....ne vezano za kilazu koju ja imam....
Otisli smo predaleko tema je ipak STA SE SVIDA MUSKARCIMA KOD ZENA![]()
Da, tebi se u stvari sviđaju jače građeni momci samo je možda loš primjer Tayson mislim da je to unijelo zabunu .
Anaone a kakvi se tebi sviđaju muškarci ? Ako nije tajna
i ako nije ovo mesto za ovakva pitanja no dobro,bitno je kakav je prema meni,daje dobar zanimljiv da mi nije dosadno sa njim

Da, tebi se u stvari sviđaju jače građeni momci samo je možda loš primjer Tayson mislim da je to unijelo zabunu .
Anaone a kakvi se tebi sviđaju muškarci ? Ako nije tajna
Pa dobro nisam mislio ništa loše vidim ova voli ove mišićave pa reko da i ti kažeš![]()
dupence, dudice...
iskustvom potvrđeno!e pa ja cu se dobro udati.HAaaaaaaaaPa gledamo mi i druge kvalitete poslije prvih jel zna da kuva pere ,čuva li veš mašinu ono kalgon i tojeli štedljiva