Šta se sprema to u narednih nekoliko dana (pre famoznog 15. marta)

Пумпанове, дај неке инсајдерске инфо. :hvala:

Evo, ovo ne mogu zasigurno da potvrdim jer nisam imao bolji uvid.

Ali, priča se u čaršiji da će biti fajta danas.

Možda neko malo osrednje s*tanje očekujemo kasno po podne, tamo negde posle 18h ili slično.

Stižu ljudi Srpske liste da Kosmeta i postoji spreman narativ o napadima na srpski narod sa Kosova koje Kurti organizuje u Beogradu.

Možda neko malo osrednje s*tanje očekujemo kasno po podne, tamo negde posle 18h ili slično.

Stižu ljudi Srpske liste da Kosmeta i postoji spreman narativ o napadima na srpski narod sa Kosova koje Kurti organizuje u Beogradu.
Koga to Kurti organizuje??

Slavija najveci debakl do sada :klap: Generalni strajk ali protestanata...
1741437711399.png

Treba da pitaju sefa,kako mu siptari iznajmljuju autobuse za stranacke skupove.Pretpostavljam da je iz tog razloga i dozvolio vozilima sa siptarskim registracijama da voze po srpskim putevima tj da bi mogli da voze botove po Srbiji,ne bi me cudilo da mu u pomoc dodju i siptarski batinasi pa da zajedno sa srpskim batinasima,batinaju srpki narod u Srbiji

Treba da pitaju sefa,kako mu siptari iznajmljuju autobuse za stranacke skupove.Pretpostavljam da je iz tog razloga i dozvolio vozilima sa siptarskim registracijama da voze po srpskim putevima tj da bi mogli da voze botove po Srbiji,ne bi me cudilo da mu u pomoc dodju i siptarski batinasi pa da zajedno sa srpskim batinasima,batinaju srpki narod u Srbiji

Verovatno je tako nešto po sred; saznaćemo (relativno) ubrzo.

Poslednja izmena:
Ови ”кампери” су студенти исто колико сам ја председник америке. А они студенти који хоће да се крене са предавањима и испитима (учење им ни сада нико не брани) само треба да изгласају то на својим факултетима.
Ma skloni se bre od mene. Briga me sta mislis i kako to uvek lako saopstavas " u krdu" (tada ste mnogo jaki da napadate slabije), ja ne mislim tako i nemamo sta da pricamo.

Nasla sam se zato sto ih podrzavam. Mislim da treba da dodje kraj neucenju i "majanju" po Srbiji.
Добро, то је твој став, са којим се ја не слажем, и објаснио сам зашто. Нигде нисам помињао тебе, зато ми није јасно зашто се обраћаш мени лично.
Protestuj, u svom gradu, ali uci ili pusti druge da uce i polazu.
Оно што је чињеница, то је да тамо у Пионирском парку нема никаквих ”студената који хоће да уче”, заправо нема уопште никаквих студената са факултета у блокади, што је лепо данас документовао Немања Шаровић, па је брже боље ухапшен.

Добро, то је твој став, са којим се ја не слажем, и објаснио сам зашто. Нигде нисам помињао тебе, зато ми није јасно зашто се обраћаш мени лично.

Оно што је чињеница, то је да тамо у Пионирском парку нема никаквих ”студената који хоће да уче”, заправо нема уопште никаквих студената са факултета у блокади, што је лепо данас документовао Немања Шаровић, па је брже боље ухапшен.
1) Obracam ti se zato sto si me pitao i citirao me.

2) I da nema takvih studenata, jasno je zasto ih nema, zato sto je pritisak ovih drugih toliko veliki vec mesecima, da ovima ne moze da se cuje glas, i sasvim je normalno da im se neko pridruzi, da neko u njihovo ime protestuje cak. Ispadose "crne vrane" samo zato sto ne zele da gube od zivota 5 godina kao i "vecina", dok se "ostvari pravda".

3) Nemanja Sarovic se sprda sa ljudima, on ih ne intervjuise, i drago mi je da je konacno priveden, da se malo opasulji sta radi, i da ljudima u ovoj situaciji visoke politicke zategnutosti nije svjedno da ih neko pokazuje na TV kao neke "nize", "majmune" ili kako ih vec tretira. Provokator i zlonamernik, obican.

1) Obracam ti se zato sto si me pitao i citirao me.
Мислим да не схваташ баш како форум функционише. Ти си изнела неки став, ја сам изнео своје мишљење о томе одговарајући на твоју поруку. Тебе нисам нигде поменуо нити си ти тема. Зато ми није јасно зашто се обраћаш мени лично, уместо да одговориш на поруку коју сам написао, ако имаш нешто да кажеш.
2) I da nema takvih studenata, jasno je zasto ih nema,
Добро, ето, бар смо се сложили да у Пионирском парку нема студената, што је и била поента мог поста :)

Мислим да не схваташ баш како форум функционише. Ти си изнела неки став, ја сам изнео своје мишљење о томе одговарајући на твоју поруку. Тебе нисам нигде поменуо нити си ти тема. Зато ми није јасно зашто се обраћаш мени лично, уместо да одговориш на поруку коју сам написао, ако имаш нешто да кажеш.

Добро, ето, бар смо се сложили да у Пионирском парку нема студената, што је и била поента мог поста :)
Mislim da ti ne shvatas. Ako si se ti meni prvi obratio i citirao me (a jesi), najmanje sto imam pravo to je da bar jednom odgovorim i ja sta mislim o tom tvom upisu. Imala bih i bez toga ako ne vredjam, ali ovako bas i tek.

Ne, nisam se s tim slozila, samo sam dozvolila (mogucnost) da ne bi bilo cudo da nema jos uvek mnogo studenata s obirom na medijsku propagandu ovih "prvih" i pritisak na javnost da je to jedino ispravno i da "nema druge".

Back