Sta se nudi?

pertowic

Iskusan
Poruka
6.581
bLoKaDeRi i sTuDeNti dosad za ovih 6-7 meseci nisu ponudili nista

sta cemo sa poljoprivredom,skolstvom,zdravstvom,vojskom,kosovom,rusijom,penzijama...

samo slusamo kako se mantra: da skinemo vucica pa cemo lako.

sve ovo zvuci kao pred petooktobarske price i ovo je samo repriza

"samo da skinemo slobu, pa cemo lako" i stvarno je tako bilo
pojedincima je posle bilo bas lako

ne nudi se nikakvo resenje za ista

vesanje, robija,lustracija,bukagije i o ostalim perverzijama slusamo sto preko "opozicionih" medija tako i ispred zadruga i tu na forumu

A NIKO NE NUDI RESENJE. ili barem neki privid resenja

ja sam na forumu od 2003. mozda i medju prvih 100 tkd znam kako ovde rulja razmislja
cim neko pokusa da ospori jadne studente markira se kao bot i sendvicar. pa samim time normalno da se necu boriti anonimusima da dokazujem suprotno, pa mi je lakse da trolujem. al neka. neka je argument da sam sendvicar i da mi se trese kavez. volim ja to :cool:

al opet. nebitan sam ja kao i moje misljenje nego pitam onako ljudski dal je neko ponudio neko resenje za bilo koje od 100+ bitnih pitanja

i zar se Srbija svodi na to da se bira izmedju poremecenog vucica i tu nekih bivsih zutih njuski koji su nas unazadili do kamenog doba? jel moguce da nema neko ko kurrcu vredi?

znam ja da nam prija da se tu lozimo na nase favorite ali zivoti vam prolaze mlateci se tu sendvic-zutac-teroristi argumentima

ako ostane srba za jedno 50-100 godina proklinjace nas zbog nase kolektivne sleposti

mada ima i neka prica da ce srbi da pate i da nestanu jer nas preci prokleli sto smo uzeli obrezanog jevrejina iz pustinje da nam bude bog umesto nasih Svetovida,Morane,Peruna...

long stori sort, nema tu nade :kafa:

sta cemo sa poljoprivredom,skolstvom,zdravstvom,vojskom,kosovom,rusijom,penzijama...

vesanje, robija,lustracija,bukagije i o ostalim perverzijama slusamo sto preko "opozicionih" medija tako i ispred zadruga i tu na forumu

ja sam na forumu od 2003. mozda i medju prvih 100 tkd znam kako ovde rulja razmislja
cim neko pokusa da ospori jadne studente markira se kao bot i sendvicar. pa samim time normalno da se necu boriti anonimusima da dokazujem suprotno, pa mi je lakse da trolujem. al neka. neka je argument da sam sendvicar i da mi se trese kavez. volim ja to :cool:

al opet. nebitan sam ja kao i moje misljenje nego pitam onako ljudski dal je neko ponudio neko resenje za bilo koje od 100+ bitnih pitanja

i zar se Srbija svodi na to da se bira izmedju poremecenog vucica i tu nekih bivsih zutih njuski koji su nas unazadili do kamenog doba? jel moguce da nema neko ko kurrcu vredi?

znam ja da nam prija da se tu lozimo na nase favorite ali zivoti vam prolaze mlateci se tu sendvic-zutac-teroristi argumentima

ako ostane srba za jedno 50-100 godina proklinjace nas zbog nase kolektivne sleposti

mada ima i neka prica da ce srbi da pate i da nestanu jer nas preci prokleli sto smo uzeli obrezanog jevrejina iz pustinje da nam bude bog umesto nasih Svetovida,Morane,Peruna...

long stori sort, nema tu nade :kafa:
Da se opljacka sve to se samo nudi.Ukradi pysten budes ubijes isto tako.
Anarhija.

Ne bi tebe i još nekoliko njih poslali ovde da botujete da nisu postigli ništa.

Nudi se rešenje u vidu izbora. Da se proveri da li je Vučić legitimno na vlasti i da se ljudima ponude druge političke opcije. Pa neka svako glasa za onoga za koga smatra da je najbolji.

Baš i ne slušamo, ali nije loše kao ideja ;)

Lustracija je svakako poželjna aktivnost posle svakog prelaska sa autokratije na demokratiju.

Studenti nude rešenje - izbori. Samo vaš šef nešto izbegava, verovatno su mu istraživanja rekla da ne stoji baš najbolje.

Naravno da jeste. Prvo izbori a onda glasaš za partiju/pokret po svojoj želji. Svako ima svoj program.

Da imamo slobodne medije i slobodnu skupštinu, tamo bi se razgovaralo o programima i šta treba uraditi da svima bude bolje.

Ali pošto imamo partijski propagadni servis, ti to ne čuješ pa (pogrešno) smatraš kako niko nema program. A svi imaju.

Nije na tebi da se pitaš o tome, prosto organizujte izbore pa će građani presuditi ko "kurrcu vredi" ;)

Back