bLoKaDeRi i sTuDeNti dosad za ovih 6-7 meseci nisu ponudili nista
sta cemo sa poljoprivredom,skolstvom,zdravstvom,vojskom,kosovom,rusijom,penzijama...
samo slusamo kako se mantra: da skinemo vucica pa cemo lako.
sve ovo zvuci kao pred petooktobarske price i ovo je samo repriza
"samo da skinemo slobu, pa cemo lako" i stvarno je tako bilo
pojedincima je posle bilo bas lako
ne nudi se nikakvo resenje za ista
vesanje, robija,lustracija,bukagije i o ostalim perverzijama slusamo sto preko "opozicionih" medija tako i ispred zadruga i tu na forumu
A NIKO NE NUDI RESENJE. ili barem neki privid resenja
al opet. nebitan sam ja kao i moje misljenje nego pitam onako ljudski dal je neko ponudio neko resenje za bilo koje od 100+ bitnih pitanja
i zar se Srbija svodi na to da se bira izmedju poremecenog vucica i tu nekih bivsih zutih njuski koji su nas unazadili do kamenog doba? jel moguce da nema neko ko kurrcu vredi?
znam ja da nam prija da se tu lozimo na nase favorite ali zivoti vam prolaze mlateci se tu sendvic-zutac-teroristi argumentima
ako ostane srba za jedno 50-100 godina proklinjace nas zbog nase kolektivne sleposti
long stori sort, nema tu nade
sta cemo sa poljoprivredom,skolstvom,zdravstvom,vojskom,kosovom,rusijom,penzijama...
samo slusamo kako se mantra: da skinemo vucica pa cemo lako.
sve ovo zvuci kao pred petooktobarske price i ovo je samo repriza
"samo da skinemo slobu, pa cemo lako" i stvarno je tako bilo
pojedincima je posle bilo bas lako
ne nudi se nikakvo resenje za ista
vesanje, robija,lustracija,bukagije i o ostalim perverzijama slusamo sto preko "opozicionih" medija tako i ispred zadruga i tu na forumu
A NIKO NE NUDI RESENJE. ili barem neki privid resenja
ja sam na forumu od 2003. mozda i medju prvih 100 tkd znam kako ovde rulja razmislja
cim neko pokusa da ospori jadne studente markira se kao bot i sendvicar. pa samim time normalno da se necu boriti anonimusima da dokazujem suprotno, pa mi je lakse da trolujem. al neka. neka je argument da sam sendvicar i da mi se trese kavez. volim ja to
cim neko pokusa da ospori jadne studente markira se kao bot i sendvicar. pa samim time normalno da se necu boriti anonimusima da dokazujem suprotno, pa mi je lakse da trolujem. al neka. neka je argument da sam sendvicar i da mi se trese kavez. volim ja to

al opet. nebitan sam ja kao i moje misljenje nego pitam onako ljudski dal je neko ponudio neko resenje za bilo koje od 100+ bitnih pitanja
i zar se Srbija svodi na to da se bira izmedju poremecenog vucica i tu nekih bivsih zutih njuski koji su nas unazadili do kamenog doba? jel moguce da nema neko ko kurrcu vredi?
znam ja da nam prija da se tu lozimo na nase favorite ali zivoti vam prolaze mlateci se tu sendvic-zutac-teroristi argumentima
ako ostane srba za jedno 50-100 godina proklinjace nas zbog nase kolektivne sleposti
mada ima i neka prica da ce srbi da pate i da nestanu jer nas preci prokleli sto smo uzeli obrezanog jevrejina iz pustinje da nam bude bog umesto nasih Svetovida,Morane,Peruna...
long stori sort, nema tu nade