- Poruka
- 388.200
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Аутократију ће Госн. Александар Кавчић ће примерено среди да она више неће постоји.
Tesko da u USA gde autokratija vlada vec 60 i vise godina da moze nesto da se promeni...Možemo da uzvratimo .Treba da zapamtimo da mi imamo moć.
Autokrate ne žerle protivljenje,zato protestujte.
Žele da zaboravimo daleko važnije od toga što imamo moć mi imamo jedni druge.
Zasto kada slome demokratiju,kada slome sistem,socijalnog osiguranja kada srežu subvencije,za hranu i zdravstvo, obavezno gradite i održavajte
veze sa komšijama, potrudite se da jedni drugima pomažete.
I ne zaboravite da govorite o stanju u zemlji, ne dozvolite da propaganda pobedi jer autokrate stalno lažu.Lagaće vas toliko često da vam počne ličiti na istinu.
Mi jednom kažemo šta je stvarno stanje. A kada nas niko ne podrži mi onda prestanemo.Moramo da nastavimo da govorimo istinu ne samo da im se suprostavimo već da sebe podsetimo kako imamo pravo na istimu.
Moramo verovati da sloboda okupljanja nije samo puki odlazak na proteste,
To je mogućnost da budemo prijatelji sa ljudima koji su drugačiji od nas.I moramo prestati da verujemo da smo u problemu i borbi sami.
Za autokratu je najveći uspeh ako uspe da nas osami jedne od drugih.Zato nas ubedjuju da vi i ja nemamo zajednički cilj što je naoko logično jer sa nama
nepoznatim ljudima nemamo poznanstvo i iskustva.Kada se držimo svoje istine , kada zaista verujemo u sebe i svoj narod , kada verujemo u demokratiju kao nešto što mora da donese rezultate tada pčočinjemo da uzvraćamo udarac.
I tada oni gube Jer jedino mogu pobediti ako smo mi apatični ili u strahu da delamo.
Mogao bi da se blokira i forum, pa ce cak i forumasi botovi da glasaju za autokratu jer ih je plenum ostavio bez hlebaMogu da se blokiraju raskrnice sa 30 ljudi i da se tako nervira narod, koji će posle za inat da glasa za autokratu, a nije imao to u planu.
Mogu da se blokiraju raskrnice sa 30 ljudi i da se tako nervira narod, koji će posle za inat da glasa za autokratu, a nije imao to u planu.
Mogao bi da se blokira i forum, pa ce cak i forumasi botovi da glasaju za autokratu jer ih je plenum ostavio bez hleba![]()
Може да се и за 30 Евра,паковање Брашна и 2 литра Зејтина купује капиларни Глас, па кад на МИТО освојиш Изборе и поставиш ГМАЗА за Руководећег...онда мош затвараш Реке у Цеви,трујеш животну Околину до миле Воље док Кум Никола Петровић своја улагана Средства не поврати 1500 ПУТА НА светској Берзи Струје.Mogu da se blokiraju raskrnice sa 30 ljudi i da se tako nervira narod, koji će posle za inat da glasa za autokratu, a nije imao to u planu.
Tom narodu kome je dobro u ovakvom sistemu ne treba postavljati ovakva pitanja. Nikada neću razumeti vas razmažene Beograđane koji ne umete da ubacite u rikverc i/ili idete paralelnom ulicom koja nije blokirana..Mogu da se blokiraju raskrnice sa 30 ljudi i da se tako nervira narod, koji će posle za inat da glasa za autokratu, a nije imao to u planu.
Narod se ne nervira. Taj vaš iznervirani narod niko nikad nije video da se buni protiv blokada.Mogu da se blokiraju raskrnice sa 30 ljudi i da se tako nervira narod, koji će posle za inat da glasa za autokratu, a nije imao to u planu.
Nas koji nismo kupili diplome teško da ovime možeš provociratiMogao bi da se blokira i forum, pa ce cak i forumasi botovi da glasaju za autokratu jer ih je plenum ostavio bez hleba![]()
Ко је продавао дипломе овима што су их куповали?Nas koji nismo kupili diplome teško da ovime možeš provocirati![]()
Koji put pitanje a tek što nema veze sa temom...Ко је продавао дипломе овима што су их куповали?
diplova vaspitacice. ouuu jeahNas koji nismo kupili diplome teško da ovime možeš provocirati
Važi stručnjače za sve oblastidiplova vaspitacice. ouuu jeah![]()
Никада није тема оно што теби не одговара.Koji put pitanje a tek što nema veze sa temom...![]()