ssmpmd
Elita
- Poruka
- 21.328
Ne idem ja nigde . Begacete vi blokaderi uskoro kad skapirate da vas narod nece i da nemate sanse da ikada vise dodjete na vlast.
Ne citiraš više Srbin info, kada je to došlo do prekida ljubavi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne idem ja nigde . Begacete vi blokaderi uskoro kad skapirate da vas narod nece i da nemate sanse da ikada vise dodjete na vlast.
Naravno da se radi o ocekivanom, upotrebicu rec "prirodnom" toku desavanja... Spontano, to je deo istorije gotovo svake zemlje na svetu... Da ce im biti odmah bolje, nece... Tako lako se ne menjaju sustinske stvari...Da je neko s polja kriv za takva desavanja, nije...I da su sami na svetu ovakve stvari bi im se neprestano desavale, jer su deo procesa...Ni previse dobro, ni potpuno lose...Nepal je ne tako mala drzava u podnozju Himalaja.
To su oni ljudi koji vam voze autobuse po Beogradu.
Korupcija je uzela takav zamah da je jedonstavno puklo!
Neizdzivo!
Licni primer: pre desetak dana sam isao u Nepal sluzbeno na dva dana. Uredna viza, uredno prijavljen smestaj, zvanicni poziv od strane Nepalske kompanije sa kojom moja firma saradjuje.
Morao sam da, i pored 100% besprekornih papira, ubacim 20$ u pasos da bi mi aerodromski pogranicni pandur udario pecat!!!
A sada zamislite sta treba za nesto "vece"???
Kakvi crveni dlanovi, obojene revolucije....CIA, BIA
Klasicna pobuna protiv korupcije.
A to sto botovi baljezgaju..... pas laje.... Stiti svoh gazdu i kosku koju glodje
Gradonacelnica Katmandua otvoreno podrzala protestanteVojska Nepala povratila kontrolu nad Katmanduom, počeli razgovori s predstavnicima demonstranata
Nepalski "mali" Vucici, Brnabici, Bizoni, Dacici, Vulini......Ko su #nepokids iz Nepala? Ovo su snimci bahate dece političara zbog kojih su besni ljudi izašli na ulice i zapalili parlament VIDEO
https://nova.rs/vesti/svet/ko-su-ne...i-izasli-na-ulice-i-zapalili-parlament-video/
naravno da lažeš, kao i uvekЈа причо са једним Непалцем, каже ми на енглеском да се овде много лепо живи да му није јасно зашто се људи буне.
Bas sam hteo da kazem, bez zle namere, da se ne naljute, nepalci , ali da ovi iz SNS ne pocnu da primaju naravno za velike pare pobegulje jer pobegulja nepalac je buduci clan SNS kao brat i sestra, bliska ideologija...
Zemlja | Planinski karakter | Blizina moru |
---|---|---|
Butan | Većina teritorija se nalazi u Himalajima, s najvišim vrhom Gangkhar Puensum (7,570 m). | Butan je unutar kopna, najbliže more je u Indiji, oko 150 km od granice. |
Nepal | Također je planinska zemlja, dom najvišeg vrha na svijetu, Mount Everest (8,848 m). | Nepal je također unutar kopna, ali je bliži moru nego Butan, s pristupom Gangesu i obali Indije. |
Tako se to radi a nije ko ovi nasi samo skacu, a veterani su tek posebna prica.
...pa mora da podrzi inace ce i njoj da zagori kuca.Gradonacelnica Katmandua otvoreno podrzala protestante
"Bez gotovinsko" ...Bez gotovinsko placanje robe