Šta se događa u Nepalu; izveštaj iz prve ruke

То он њих да зајебе.

Ал остали му само глупи ЕУрупљани, њих је Србин увек све зајебо...ал нас Американце неће.

Чим се разграничимо са Русима, завршавамо Србију.
ahahahahahah to je kao kad kaze klinac od 5 godina kako je zeznuo roditelja, malo sutra. Da li ti zaista mislis da je covek ikoga zajebo? Ministri koji nisu imali diplome pre ulaska u partiju da su sposobni da zajebu najvece imperijalisticke sile ovoga sveta?

Da li ti mislis da ce najrazgranitiji aparati bezbednosti i neo-imperijalizma popustiti protiv...da vidimo...ANE BRNABIC, IVICE DACIC, SINISE MALOG? A. Vulina?? :hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:

Što je @Тихи tako hiperaktivan danas ?

Mladi (nisu samo studenti) u Nepalu su razoružali policiju i pohapsili one koji su ih tukli.

Vojska je htela da spase premijera ( da pobegne avionom) ali su Mladi zapretili da će i njima zapaliti kuće.
Vojska je prešla na stranu naroda, čuva granice (da niko ne izađe) i pun aerodrom - mnogo aviona i helikoptera čeka dozvolu za poletanje, ali narod i vojska ne daju.

Mladi (nisu samo studenti) u Nepalu su razoružali policiju i pohapsili one koji su ih tukli.

Vojska je htela da spase premijera ( da pobegne avionom) ali su Mladi zapretili da će i njima zapaliti kuće.
Vojska je prešla na stranu naroda, čuva granice (da niko ne izađe) i pun aerodrom - mnogo aviona i helikoptera čeka dozvolu za poletanje, ali narod i vojska ne daju.
Znaci bice uzivo egzekucije,ko sa onom spaljenom zenom shto od straha nije umela da bezi iz kuce...

Iz manjeg u vece ludilo, al shta da se radi, veci komunizam smanjuje manji

Znaci bice uzivo egzekucije,ko sa onom spaljenom zenom shto od straha nije umela da bezi iz kuce...

Iz manjeg u vece ludilo, al shta da se radi, veci komunizam smanjuje manji
Ne znam i ne opravdavam.

Naši studenti rade na dokumentima o lustraciji nakon pada vlasti - koja će ponuditi javnosti na uvid, pre izbora.
I na dogovorima (sa akademskom zajednicom) o zaštiti svedoka saradnika.
Mudro skupljaju poene pred javnošću.
Naši su pametniji :) .

Ne znam i ne opravdavam.

Naši studenti rade na dokumentima o lustraciji nakon pada vlasti - koja će ponuditi javnosti na uvid, pre izbora.
I na dogovorima (sa akademskom zajednicom) o zaštiti svedoka saradnika.
Mudro skupljaju poene pred javnošću.
Naši su pametniji :) .
Nek se kolju i pale tamo u nepalu, mi cemo lagano sa nashim lopovima i bez klanja

Ако ови (Гурке са кукри ножем) подрже народ, не помаже ни "Тихијева ЦИјА"....
1757524683241.png

Svako svoj krst nosi.

@PA8 je opterećen Titom i komunistima, oni su izvor svog zla na belom svetu i non stop priča o njima, @Metronomy je opterećen Englezima, Neško Vučićem, a tvoja muka je Snajka.

Nije vam lako! :lol:
Ja nisam opterećen Brozom i komunistima. Ja ukazujem da su likovi poput tebe lažni zagovornici vrednosti EU.

Naravno.

Ko god podržava EU mora da priča o Titu i komunistima po ceo bogovetni dan. Jer nema drugih važnijih tema u životu.

To je sve jako povezano i jasno kao dan.

Gde smo ono stali beše
Ti si rekao da se ne treba distancirati od komunističkog diktatora, a EU je usvojila rezoluciju koja osuđuje komunizam i nacizam. Ti si lažni zagovornik vrednosti EU.

European Parliament resolution of 2 April 2009…whereas the dominant historical experience of Western Europe was Nazism, and whereas Central and Eastern European countries have experienced both Communism and Nazism

Back