sta se desi na forumu, ostaje na forumu

tab503

Daj link
Administrator
Poruka
129.782
da li ste otvoreniji na forumu.. da li vise sebe dizete nego sto realno vredite...

da li se vise opustate nego sto bi to smeli u realnom zivotu..da li generalno radite stvari na forumu koje vam nikad ne bi pale na pamet da uradite sa ljudima u realnom zivotu

da li lakse neke stvari aktivirate ovde nego sto bi napolju?

da li ste otvoreniji na forumu.. da li vise sebe dizete nego sto realno vredite...

da li se vise opustate nego sto bi to smeli u realnom zivotu..da li generalno radite stvari na forumu koje vam nikad ne bi pale na pamet da uradite sa ljudima u realnom zivotu

Kakva tamo takva i ovamo.

P.S.
U rl se po neki put i nasmejem.

mozda sam malo slobodniji ovde ipak je neka vrsta anonimnosti i zastite lakse su neke stvari kad ne gledas coveka u lice
mada kad se opustim i u reali sam skoro isti

mozda sam malo slobodniji ovde ipak je neka vrsta anonimnosti i zastite lakse su neke stvari kad ne gledas coveka u lice
mada kad se opustim i u reali sam skoro isti

da li isto tako startujes i zenske u rl-u ili je ovde lakse..ono posaljes pp pa ako prodje prodje :lol:

- - - - - - - - - -

Шта је смешно, тзв администраторе?

tzv elektriko..dovoljno si naelektrisana ovde, ako je jos naelektrisanije napplju..ne bio ja u kozi tvojih bliznjih :lol:

tzv elektriko..dovokjno si naelektrisana ovde, ako je jos naelektrisanije napplju..ne bio ja u kozi tvojih bliznjih :lol:

Понашам се тј пишем сасвим нормално, онако како и мислим.

Шта треба да радим, да цијучем и лепим срца и где треба и где не треба?

Ovde sam opusteniji i otvoreniji, lakse mi je iz nekog razloga ovde nego u reali.

da li isto tako startujes i zenske u rl-u ili je ovde lakse..ono posaljes pp pa ako prodje prodje :lol:

- - - - - - - - - -

tzv elektriko..dovokjno si naelektrisana ovde, ako je jos naelektrisanije napplju..ne bio ja u kozi tvojih bliznjih :lol:

tesko za reci, pa ni ovde ne "startujem" oma na pp ako se neka nova pojavi, ako se malo raspricamo zezamo mozda i posaljem pp
a moze mi se desi da i u rl oma dodelim kompliment ili nabacim nesto sto ce se protumaciti oma ko start

Ovde moram da budem ozbiljna, da ne psujem,da ne provociram korisnike, da ne saljem u tri lepe:zcepanje:
da se ne zezam jer se odmah sve shvati drugacije, kao eto supermod pa vidi sta radi..a sve to volimmmmm......:lol:

pa sada ti vidi kako mi je...:mrgreen: ukratko..:lol: ako mi das dozvolu ima da se promenim odmah...:lol:

Ovde moram da budem ozbiljna, da ne psujem,da ne provociram korisnike, da ne saljem u tri lepe:zcepanje:
da se ne zezam jer se odmah sve shvati drugacije, kao eto supermod pa vidi sta radi..a sve to volimmmmm......:lol:

pa sada ti vidi kako mi je...:mrgreen: ukratko..:lol: ako mi das dozvolu ima da se promenim odmah...:lol:

Umes ti i da se zezas ovde kad pozelis samo jako retko to radis :cmok:

1a, Da 1b. Da
2a. Da 2b. Manje vise Da
3, Ne razumem pitanje :malav:

Back