- Poruka
- 69.581
Saveznici su bili sa Staljinom protiv Hitlera, a ne obrnuto.
Обрнуто Никита

Стаљин је био са Сазницима јер је прве две године рата имао споразум са Хитлером. Тек после напада на СССР он се прикључује савезницима.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Saveznici su bili sa Staljinom protiv Hitlera, a ne obrnuto.
Sto crvena armija onda nije branila cetnicke kada su ',saveznici'' ?![]()
njima jos nije jasno tj jasno im je ali ne bi da priznaju kad je poceo drugi svetski rat i ko je sa kim bio u savezu sve do juna 41-eОбрнуто Никита
Стаљин је био са Сазницима јер је прве две године рата имао споразум са Хитлером. Тек после напада на СССР он се прикључује савезницима.
vidim ja da tebi nista nije jasno ...Sto crvena armija onda nije branila cetnicke kada su ',saveznici'' ?![]()
To nije odgovoro na moje pitanje .Из истих геополитичких разлога уређења после ратне поделе Европе као и Британци , Никита по којима је жртвована Краљевина Југославија , и не само она.
То јестварање блоковске поделе Европе у којој Савезници заправо престају да постоје и између којих се ствара однос непријатељства.
Ni ovo nije odogovor na moje pitanjevidim ja da tebi nista nije jasno ...
saveznici su bili u borbi protiv hitlera , tj i to su rusi postali tek posle dve godine saveza sa nemcima .
a to sto su podrzali svoje tzv komunce u gradjanskom ratu u kraljevini i to je normalno jer su oni gurali svoje interese isto kao sto su to radile i sve druge vojne sile na evropskoj teritoriji ... nema ti nista nejasno za nekog ko ima dovoljno potencijala da prepozna istinu i istorijske fakte![]()
a sta tacno u odgovoru nije tacno ili sta ti nije jasno , da probam da ti docaramNi ovo nije odogovor na moje pitanje![]()
a sta tacno u odgovoru nije tacno ili sta ti nije jasno , da probam da ti docaram![]()
Ne sme da odgovoris na konkretno pitanje, nego menjas temu, to je tvoj sistema sta tacno u odgovoru nije tacno ili sta ti nije jasno , da probam da ti docaram![]()
Како год, ослободише четници Крушевац поред живих партизана.........За њега је прихватљив једино одговор који потврђује и слаже са његим ставовима![]()
nema pitanja na koje ti nisi dobio odgovor , samo sto ti ne kapiras napisanoNe sme da odgovoris na konkretno pitanje, nego menjas temu, to je tvoj sistem![]()
ne bi oni ni tada dosli da nije bilo rusa ...jos bi se oni po bratskoj ndh-aziji druzili sa svojom bracom usrasama i domobranimaКако год, ослободише четници Крушевац поред живих партизана.........
Sto nisu onda i Beograd oslobodili ?Како год, ослободише четници Крушевац поред живих партизана.........
Ti se svadjas sa sobom i sam sebi odgovaras na pitanjanema pitanja na koje ti nisi dobio odgovor , samo sto ti ne kapiras napisano
dakle pitao si
cuj rusi da brane cetnike , od koga bre ?????
pa ti tvoji tzv partizani su proterani iz srbije i sve vreme rata nosom nisu smeli da predju drinu dok rusi nisu dosli,
dakle ako su ikoga rusi mogli da brane sto se i desilo bili su ti tzv partizani
ali sve jedno , dobio si odgovor...
"vidim ja da tebi nista nije jasno ...
saveznici su bili u borbi protiv hitlera , tj i to su rusi postali tek posle dve godine saveza sa nemcima .
a to sto su podrzali svoje tzv komunce u gradjanskom ratu u kraljevini i to je normalno jer su oni gurali svoje interese isto kao sto su to radile i sve druge vojne sile na evropskoj teritoriji ... nema ti nista nejasno za nekog ko ima dovoljno potencijala da prepozna istinu i istorijske fakte"
sta nije tacno od napisanog ???
ti vise ne znas ni sta si napisao a ni sta si mislio kad si to pisaoTi se svadjas sa sobom i sam sebi odgovaras na pitanja
Cetnici mislili da ce rusi da se okrenu protiv partizana, kako su oni bili naivni
Нису јер су Совјети после ослобађања градова у Источној Србији са четницима исте те четнике хапсили и предавали југословенским комунистима које су доводили на власт овде.Ето зато.Sto nisu onda i Beograd oslobodili ?