Šta se dešava?

globalizacija i amerikanizacija na buvljak nacin, eto zato.nije samo srbija, al sto je zemlja siromasinja taj buvljak momenat na zenama je jaci...ako nista drugo, bar su rumunija i bugarska po tom pitanju jos veci krs, bili i ostali...sad od zemlje do zemlje se drugacije manifestuju prioriteti i drugi istaknuti momenti, ali sustina ostaje ista...oso svet u qurac,eto zato.nema na cemu :cmok2:

U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?

Ne vidim šta je tu čudno? Svaka nacija je prepoznatljiva po nečemu. Može jedino da ti se sviđa ili ne? Mada ni to ne može tako uopšteno da se predstavi. Znači jedna osobina ti se sviđa, dok ti se druga ne sviđa.

U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?
A sta ce,nisu one krive,uglavnom.Ko su im modeli,ko su uzori?Sta te devojke vide kad upale tv?Sta im je servirano..delom to,delom popularizacija raznih Seksi Sandri,Afrika,Paprika i slicnih.Zanimanje starleta.To se sreco zove profi droca..Vladaju Stanije,Soraje rijalitiji,model sa zapada sam po sebi los pa sto puta losije kopiran.Drustvo degradirano moralne norme razvodnjene,porodica kao osnova svega vise ne postoji.Kakvo vaspitanje?Vecina roditelja nema vise vremena da se bavi svojom decom jer muceni rade po zapadnom sistemu,ili su i sami grandomanijaci.I rknu dete pred tv.I sta onda?Kakve devojke mogu da budu..jos su i dobre..i svi ti narastaji sto dolaze.Zao mi je majke mi.

Ako mislis na "mackica, tigrica, samo bahato, samo bezobrazno fazon" to je sada in, a za to je uglavnom kriv TV koji ispira mozgove mladih, i momaka a i devojaka.
One su cool, in, seksi, lepe, popularne, momci ih vole, pa kud sve Turkinje tu i mala Fata.

Ima ih solidan broj, mada sa takvima ne kontaktiram, obicno mi vise prija drustvo onih drugih devojaka.

Vreme u kome zivimo liseno je svake maste i originalnosti, sve se zasniva na novcu i seksu, tu nema mesta da budes drugaciji, jer ako si svoj, osudjen si da budes sam jer si neprilagodjen okruzenju. Tako i devojke, lakse im je da ne budu drugacije jer misle da ce biti same

A sta ce,nisu one krive,uglavnom.Ko su im modeli,ko su uzori?Sta te devojke vide kad upale tv?Sta im je servirano..delom to,delom popularizacija raznih Seksi Sandri,Afrika,Paprika i slicnih.Zanimanje starleta.To se sreco zove profi droca..Vladaju Stanije,Soraje rijalitiji,model sa zapada sam po sebi los pa sto puta losije kopiran.Drustvo degradirano moralne norme razvodnjene,porodica kao osnova svega vise ne postoji.Kakvo vaspitanje?Vecina roditelja nema vise vremena da se bavi svojom decom jer muceni rade po zapadnom sistemu,ili su i sami grandomanijaci.I rknu dete pred tv.I sta onda?Kakve devojke mogu da budu..jos su i dobre..i svi ti narastaji sto dolaze.Zao mi je majke mi.

Danas se izgleda u svemu slazemo.

Back