Štefica Cvek
Početnik
- Poruka
- 43
U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?
Ja, nismo !
A, šta ima tamo ?
A sta ce,nisu one krive,uglavnom.Ko su im modeli,ko su uzori?Sta te devojke vide kad upale tv?Sta im je servirano..delom to,delom popularizacija raznih Seksi Sandri,Afrika,Paprika i slicnih.Zanimanje starleta.To se sreco zove profi droca..Vladaju Stanije,Soraje rijalitiji,model sa zapada sam po sebi los pa sto puta losije kopiran.Drustvo degradirano moralne norme razvodnjene,porodica kao osnova svega vise ne postoji.Kakvo vaspitanje?Vecina roditelja nema vise vremena da se bavi svojom decom jer muceni rade po zapadnom sistemu,ili su i sami grandomanijaci.I rknu dete pred tv.I sta onda?Kakve devojke mogu da budu..jos su i dobre..i svi ti narastaji sto dolaze.Zao mi je majke mi.U Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?
Kriv je MtvU Srbiji velika većina devojaka izgleda kao da je izašla iz iste fabrike.Rečnik,akcenat,ponašanje,rezon,odeća,obuća,skoro sve.ZAŠTO!?
chudo moj grofe...chu-d0
Мени нису јасне девојке са мајицама на којима је америчка или британска застава. Шта фали застави Зимбабвеа рецимо, што тако нешто не носе?
Мени нису јасне девојке са мајицама на којима је америчка или британска застава. Шта фали застави Зимбабвеа рецимо, што тако нешто не носе?
2 sata ću te karam.
Kakva 2 sata ?
Celu noć ću te karam.
U cugu.....
Zdravo dobra bila ta Štefica Cvek.
Znam da je glumica bila naturščik, da se prezivala Lončar.
Ime sam zaboravio....
- - - - - - - - - -
Ako je ču -do, ondak u redu !
I nismo za normalno....
A sta ce,nisu one krive,uglavnom.Ko su im modeli,ko su uzori?Sta te devojke vide kad upale tv?Sta im je servirano..delom to,delom popularizacija raznih Seksi Sandri,Afrika,Paprika i slicnih.Zanimanje starleta.To se sreco zove profi droca..Vladaju Stanije,Soraje rijalitiji,model sa zapada sam po sebi los pa sto puta losije kopiran.Drustvo degradirano moralne norme razvodnjene,porodica kao osnova svega vise ne postoji.Kakvo vaspitanje?Vecina roditelja nema vise vremena da se bavi svojom decom jer muceni rade po zapadnom sistemu,ili su i sami grandomanijaci.I rknu dete pred tv.I sta onda?Kakve devojke mogu da budu..jos su i dobre..i svi ti narastaji sto dolaze.Zao mi je majke mi.
Vitomira