Šta se dešava u Teksasu?

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Uvek se svi udruže kad je kritična situacija. To je normalno.

Има виц за ЕИ Ниш у време транзиције....

Дошли из Филипса...да уведу линије производње.. Све ће да донирају ..нове линије ..Појам 'субвенције' још није ни 'измишљен' ни у 'промету'

И кажу на састанку са манаџементом ЕИја ови 'Филипсовци'

'Нама треба хала ... раднице/ци .. а ви као менаџмент ЕИ 90% идете'

Узрујани ЕИ манаџмент отрчи на састанак са 'радницама/има'

' СВЕ ЋЕ НАС ПООДПУСТЕ' ....закрешташе ...

Радништво је међутим схватило да Филипс отпушта СВО радништво ... и БЛОКИРА промене

Нормално ...ЕИ манаџмент одћути ....отера фабрику у стечај ....отпусти све раднице/ке...подели објекте за сићу међу собом

....на основу објеката за 10так ...20година узме кредите ...направи туристичке објекте по бањама .. и издаје за Ваучере ...

Манаџмент је иначе био у ДЕПОСу .. сада је у СНСу ....

а радништво и дање гласа... првоза ДЕПОС па за СНС...сада протестује ...нада се ваучерима

Када боље размислим..и није неки виц

Poslednja izmena:
Има виц за ЕИ Ниш у време транзиције....

Дошли из Филипса...да уведу линије производње.. Све ће да донирају ..нове линије ..Појам 'субвенције' још није ни 'измишљен' ни у 'промету'

И кажу на састанку са манаџементом ЕИја ови 'Филипсовци' 'Нама треба хала ... радници .. а ви као менаџмент ЕИ 90% идете'

Узрујани ЕИ манаџмент отрчи на састанак са 'радницама/има'

' СВЕ ЋЕ НАС ПООДПУСТЕ' ....закрешташе ...

Радништво је међутим схватило да Филипс отпушта СВО радништво ... и БЛОКИРА промене

Нормално ...ЕИ манаџмент одћути ....отера фабрику у стечај ....отпусти све раднице/ке...подели објекте за сићу међу собом

....на основу објеката за 10так ...20година узме кредите ...направи туристичке објекте по бањама .. и издаје за Ваучере ...

Манаџмент је иначе био у ДЕПОСу .. сада је у СНСу ....

а радништво и дање гласа... првоза ДЕПОС па за СНС...сада протестује ...нада се ваучерима

Када боље размислим..и није неки виц

Како у ДЕПОСу?

Ваљда у СПС?

Desava se to vec u Srbiji: Udruzili su se studenti.
Spojili se Bosnjaci, Madjari, Hrvati i Srbi, svi stanovnici Srbije, jer zele da zive normalno, kao sto zive njihovi vrsnjaci u Nemackoj normalno, bez obzira koje su vere ili narodnosti.
Hoce posten zivot a ne kriminalce na vlasti.
to i mi hoćemo, ali smo decenijama u manjini, dok je većini najlepše bilo dok su na ćoškovima valjali devize i prodavali bonda i palog mališu

Ма, јесам, него сам се мало насекирао што ти СПС драг.

Битно је да се Ружици омилио СНС

5765_1.jpg

... javio Kurir ekskluzivno.

У праву си .. ипак је РЂ интелектуака ....

https://www.danas.rs/kolumna/nemanja-rujevic/otimanje-za-djindjiceve-mosti/

O desetoj godišnjici ubistva je „Kurir“ intervjuisao Ružicu Đinđić, te je novinar ovako pronicljivo konstatovao: „Deo intelektualne elite poredi delovanje Aleksandra Vučića sa energijom i pragmatičnošću Zorana Đinđića, što je pojedincima u DS zasmetalo.“

Ružica Đinđić je kratko rekla: „Meni to ne smeta.“ „Kurir“ je odatle izvukao naslov: „Ružica Đinđić: Vučić je isti kao moj Zoran!“

У праву си .. ипак је РЂ интелектуака ....

https://www.danas.rs/kolumna/nemanja-rujevic/otimanje-za-djindjiceve-mosti/

O desetoj godišnjici ubistva je „Kurir“ intervjuisao Ružicu Đinđić, te je novinar ovako pronicljivo konstatovao: „Deo intelektualne elite poredi delovanje Aleksandra Vučića sa energijom i pragmatičnošću Zorana Đinđića, što je pojedincima u DS zasmetalo.“

Ružica Đinđić je kratko rekla: „Meni to ne smeta.“ „Kurir“ je odatle izvukao naslov: „Ružica Đinđić: Vučić je isti kao moj Zoran!“
Dobar tekst Danas a.

Back