zlatko01
Buduća legenda
- Poruka
- 27.420
a Šolak, njega si zaboravioDjilas pokusava drzavni udar.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a Šolak, njega si zaboravioDjilas pokusava drzavni udar.
ne ne nijePa zar Novi Pazar nije deo Turske?
Šta se dešava u Novom Pazaru? Stigla grupa naoružanih muškaraca, policija se ne oglašava
Novi Pazar -- U ranim jutarnjim časovima, dvadesetak naoružanih muškaraca zaposelo je gradilište u ulici Rifata Burdževića u Novom Pazaru, kod Velikog groblja.
Na tom gradilištu Rijaset islamske zajednice Srbije je počeo izgradnju Islamskog centra.
Saobraćaj na ovom putu se usporeno odvija, jer je na desetine vozila tutinskih registracionih oznaka parkirano uz ogradu Velikog groblja.
Policija još uvek nije intervenisala.
Ovaj plac kao i većinu sredstava za izgradnju Islamskog centra Rijasetu Islamske zajednice Srbije donirao je Dževad Aljković iz Novog Pazara.
Planom je predviđeno da objekat bude na tri nivoa, tako da će pored prostora za obavljanje namaza, jedan sprat biti namijenjen školi Kur'ana a drugi Islamskom obdaništu.
Šta se dešava u Novom Pazaru? Stigla grupa naoružanih muškaraca, policija se ne oglašava - B92
Šta to beše SNS -ovci suverenitet,integritet i teritorijalna celovitost jedne zemlje podsetite nas neuke građane Srbije?
Jer se sve sa Kosova preliva u Rašku oblast?
Ma ne, dvadest naoružanih civila šta je to za Vučića pa on Sava Malu sredio za jednu moć.
svi navedeni su prvenstveno kriminalne pa tek posle versko-fanatske organizacijezna li tko...koja je razlika između islamske zajednice u srbiji i islamske zajednice srbije....ovaj međusobni sukob me podsjeća na sukob između iSILa i talibana u afganistanu....
...ja sam tražio razlike...svi navedeni su prvenstveno kriminalne pa tek posle versko-fanatske organizacije
jedni su dosad drzali monopol na islamizam a sada se pojavila konkurencija...ja sam tražio razlike...
oko raške oblasti...kopnena zona bezbednosti...U Raskoj drzava ne sme da pomoli nos kao na KiM 90tih ..kakav ce biti ishod