Šta se dešava u KVu ovih dana...

hs8ah5.jpg

@ Veseli:Sređeno.:)

Poslednja izmena:
Da, chekah odgovor, ali vidim da ljudima to nije nimalo interesantno... Ne mislim na chekanje na odgovor, vec svirka :( Znash, mnogo sam polagala u tu prvu samostalnu svirku, mislila sam da ce biti super, da ce se ljudi radovati jer se ja radujem... I vidim da sam se debelo zeznula u razmishljanjima :(

Gaco, meni je izuzetno drago zbog tebe i rado bih dosla da ima ko da mi spakuje dete na spavanje, ako nista drugo, da tebi pruzim moralnu podrsku al' ebiga, nem' kintu za dadilju. Nisam se pre oglasavala, ocekivala sam ove mladje da se raduju s tobom i zbog tebe ali kako vidim, mi, matore, nismo najmatorije. :mrgreen:

Hm, naravno da se iskreno radujemo zbog tvog nastupa (iako nisam znao da je prvi samostalni, svaka čast!).
Međutim, ja najverovatnije neću prisustvovati tom događaju... Renoviramo stan i zgradu u sred ispitnog roka, pa zato niti mogu da nađem papire iz kojih bih trebao da učim, niti čiste gaće, a ne želim da svojom pojavom rasteram one znatiželjne posetioce koji će prisustvovati svirci i za koje ne sumnjam da će biti oduševljeni nastupom :)
Ovde na forumu nas je tek 4-5 Kraljevčana koji piskaramo, ako na osnovu tako malog (i krajnje čudnovatog) uzroka ocenjuješ uspeh svirke onda... ma relaaaax, bitno je da sviraš, mnogi uopšte i ne dobiju šansu :D

Hvala vama na oglashavanju i podrshci. Ne, nisam mislila samo na ljude sa foruma vec i na gomilu onih kojima u gradu i putem mejla rekoh za svirku. Reakcije su bile od:"Pa, gde nadjoste u sred chetvrtka?", preko "Uh, u 22 h pochinje svirka. Ja oko ponoci izlazim u grad" do "Sve je to lepo, al' kad ce neka sruga svirka?" M.M., pravo da ti kazem, ja se sada osecam duplo mladom nego kada sam imala 18 (jer je tada vreme bilo zeznuto do krajnjih granica), ali je strashno shto se danas oni od 18 ponashaju kao babe od 81. No, sve ce to narod pozlatiti... ili...?

I SAMOSTALNA/PRODAJNA IZLOŽBA FOTOGRAFIJA
UMETNICE ALEKSANDRE ENI DURAKOVIĆ

SUBOTA, 10. DECEMBAR 2011. GODINE - 19 ČASOVA
GALERIJA KULTURNOG CENTRA "EVERGREEN" KRALJEVO

TEMA: PORTRET

Prva samostalna izložba mlade umetnice Aleksandre Eni Duraković, pod nazivom "DAJTE MI SVETLA, DAJTE MI MRAKA", održaće se u subotu 10. decembra u 19 časova, u galeriji novootvorenog Kulturnog centra "Evergreen" u Kraljevu.
Aleksandra Eni Duraković je rođena 31.12.1990. godine u Kraljevu. Završila je srednju Umetničku školu u Kraljevu, smer tehničar dizajna enterijera i industrijskih proizvoda.
Fotografijom se bavi od kad zna za sebe, a portret je tema kojoj je najviše posvećena. Članica je Foto kino kluba Kraljevo i redovno izlaže radove u saradnji sa svojim matičnim klubom, kao i sa mnogobrojnim omladinskim organizacijama i Udruženjima građana u Kraljevu i okolini.
Pored fotografije se bavi slikanjem, crtanjem i izradom unikatnog nakita. Polaznica je raznih kurseva i radionica vezanih za fotografiju, film, žurnalistiku, a takođe je bila i volonter mnogobrojnih aktivnosti koje su za cilj imale širenje pozitivnog razmišljanja, edukovanje građana i građanki na razne aktuelne lokalne i svetske teme...
Dobitnica je nagrade konkursa „Ne protiv moje volje! Ne trgovini ljudima!“ u novembru 2010. godine, koja je imala za cilj podizanje svesti ljudi, posebno mladih, o ekspanziji ovog problema u svetu, ali i kod nas.

DOĐITE DA SVOJIM PRISUSTVOM PODRŽITE OVU MLADU AUTORKU.

Tribina "Kultura sećanja"
Public Event · By Pozitivna Omladina

Pozitivna Omladina invited you.
WhenThursday, December 15, 2011
Time7:00pm until 10:00pm
Where
Kulturni centar Ribnica
Description
Dragi prijatelji pozivamo vas na tribinu povodom promocije dokumentarnog filma "Javna istorija kao privatna istorija".

Gosti tribine su Vladimir Marović, profesor filozofije i Marčelo, hiphop umetnik.

Poslednja izmena:

Back