Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Nemas ti neki veliki problem...Mislim da ti je Elektra postavila dovoljno pitanja na koja treba da odgovoris,i tako ces saznati sta je tu zapravo problem,a resenje...to se lako nadje,samo ga treba realizovati.
Ma nemoj da se sekiras!Pusti da prodje neko vreme i onda ces shvatiti da li si stvarno zaljubljena ili je to nesto prolazno!Ako je u pitanju ljubav potrudi se da priznas to sebi jel ovako ne mozes dalje,sve staje!Ne brini,docice sve na svoje!
Drug me je skoro upoznao sa jednim deckom....
I decko je stvarno sladak...
I mislim da mi se svidja...
ALI TO NECU DA PRIZNAM SEBI!!!
Kad god pomislim na njega ( a to se u poslednje vreme desava sve cesce ) lupim se, ili skrenem sebi namerno paznju sa necim... Da napomenem da mi se duze vreme niko nije svidjao....
P.S. Ni u dnevniku nisam smela da napisem ... TO....
Vi ste izgleda prvi saznali... Ali ja definitivno imam problem.....
Kad god pomislim na njega ( a to se u poslednje vreme desava sve cesce ) lupim se, ili skrenem sebi namerno paznju sa necim... Da napomenem da mi se duze vreme niko nije svidjao....
Ovo je stvarno neki poseban slucaj... Nisam znao da se itakvi desavaju! Sta da ti kazem, POKUSAJ SEBE DA NATERAS da samoj sebi priznas, a kasnije i drugima da ti se taj decko svidja! :wink: