Šta se dešava sa ruskom vojskom u Ukrajini?

Američke novine su rekla kazale, a da su ruske bi vjerovao??
ne, kakve veze ima cije su?
Da me se shvati ozbiljno?

- aham, ok pitam te npr o zakonima kvantne fizike? I ti mi citiras "dnevnu stampu" ja treba da te shvatim kao ozbiljnog sahovornika?

Inace, citirao si Fox news, znas li ista o Foxnews-u?

Nije vezano za temu i za to sto si postavio, al eto kad to koristis kao izvor, verovatno smatras da je pouzdan. Pa hajmo:

Koju partiju u SAD propagandise Fox news ttenutno?

Da li favorizuje levicare ili konzevativce?

Koje su kontrovere vezane za ovaj medij? Npr u doba Korone ima zanimljivosti i tako citao si, da?

Ko je vlasnik medija?

Na izborima 2020. ciju oo pobedu na amrickim izborima forsirali a ciju pokusavali da ospore?

A da li su primenili plocu na ovim izvorima?

Nemoj, odgovarati nadje se na internetu lako, samo ti kazem, da uvidis kolko ti je trolovanje plitko i povrsno.
A što je bilo ozbiljno u pokušaju putlera da je u startu odmah krenuo na Kijev, padobranci, itd.?
Zamolio bih te bez ti patetičnih zargona, nismo deca od 13 godina. Ponašaj se odraslo.
Sta hoces da ti odgovorim? Pitanje ti je poludebilno. Mislim kontam sta pokusavas, al
da li treba da udjemo u vojne strategije, analiziramo ? Nisam stručnjak za to.
Mogu izneti svoje vidjenje, al tebe to ne zanima, ti si lozionica ne sagovornik za analiziranje. Niti mislim da cu od tebe ista pametano i novo nauciti.

Samo za ubuduce, da ne ipadas cirkusant, da ti odgovorim da je Putin predsednik drzave,
a da vojne operacije ne planira presednik drzave, vec ministarstvo odbrane, i vojni kadar.
Dakle "puter" nema nista ni sa jednom akcijom.

Piši kući propalo, a ti i dalje čitaj Sputnik i uzimaj sve što tamo pročitaš zdravo za gotovo.
ponasaj se, nisi na bini u cirkusu

Pitam se pitam,a i stanje na terenu u Ukrajini te demantuje.Kada bi samo malcice pogledali objektivno,drugacija bi vam slika bila i rasprsili bi vam se snovi o
pobedi nad Rusijom,kao uostalom i vasim koljackim precima.
Ti i u 2025-toj godini fantaziraš o nekakvim mitskim kotlićima i denacifikaciji :ok:
Fora je u tome da je Rusija, najveća država svijeta sa 17 miliona km2 pustopoljina, odlučila slati zastrašujuće količine sirotih okupatorčića u smrt u ukrajinskom blatu - i to samo zato da bi osvojila još par km2.
Zaista vjeruješ da se Rusija iz toga može izvući? Proglasiti pobjedu i to je to?
Aha, zhier.

Evo ovako,mnogi ne razumeju koncept ratovanja Rusa U Ukrajini,i mnogi se pitaju zasto to tako slabo ide,a odgovor je da Rusi denacifikuju Ukro vojsku tako
sto ih non-stop uvlace u kotlove,u kojima im nema spasa,pa se Rusi po potrebi povlace nekoliko kilometara sto neko tumaci kao Ukrajinsku pobedu,ali je sve to samo navlaka iz strategijske osnove ratovanja.Tako da Rusi denacifikuju Vojsku Ukrajinsku i placenike i to ce raditi dokle god ovi salju istu.
Sto se tice Ukrajinskih civila,Rusi ih paze maksimalno koliko je to moguce,a sto se tice denacifikacije istih,moje misljenje je da ce se to desavati preko institucija i medija koje ce tada postojati kada se uspostave nove granice.
P.S Opet moje je misljenje,da su Rusi hteli da denacifikuju i demilitarizuju celu Ukrajinu,odradili bi to za maksimalno 10-15 dana,tako sto bi je sravnili kao
Izreal Gazu.
I koliko ce trebati jos Rusima sa ovom genijalnom taktikom da napokon pobede Ukrajinu 2,3,5,10 godina?

...
Da bas u ratu neko pazi na civile,pogledaj samo kako izgledaju ta mesta gde se vode borbe,tamo sugurno vise nema civila.

I koliko ce trebati jos Rusima sa ovom genijalnom taktikom da napokon pobede Ukrajinu 2,3,5,10 godina?

...
Da bas u ratu neko pazi na civile,pogledaj samo kako izgledaju ta mesta gde se vode borbe,tamo sugurno vise nema civila.
Dokle god Ukrajina salje snage,bilo da je u pitanju pet ili deset godina nebitno je.
Sto se civila tice,zaista je za nepoverovati da ih i dalje ima u zoni borbenih dejstva.

Najbolji primjer ste vi sami nakon što je u 2.mj 2022. američki general izjavio da Ukrajinci ne mogu izdražti duže od 3 dana, pa ste se vi svi putinofili razjarili.

Види се ко се разјарио. Ви русомрзци стално, али баш стално, помињете нека три дана, небитно ко их је изговорио.
Важно је да то није руска изјава. Циљ им је био и остао нешто сасвим друго а ваше је да градите некакав контранаратив око "три дана".

Рује смирено, тактички напредују.

Питање је дана када ће ова руска тактика донети очекиване плодове. Хoxоли су већ у неком полурасулу.
Демилитаризација је на прагу а оно друго ће потом ићи веома лако.

Територија која се у борби освоји се не враћа иако то, освајање територије само по себи, никада није био циљ већ помоћно средство да се уништи што више брањеника и оствари демилитаризација. Потпуна дератизација.

Питање је дана када ће ова руска тактика донети очекиване плодове. Хoxоли су већ у неком полурасулу.
Демилитаризација је на прагу а оно друго ће потом ићи веома лако.

Територија која се у борби освоји се не враћа иако то, освајање територије само по себи, никада није био циљ већ помоћно средство да се уништи што више брањеника и оствари демилитаризација. Потпуна дератизација.
Ta da su u rasulu slusamo vec godinama,kada ce napokon pobeda Rusije.

:think:

Back