Američke novine su rekla kazale, a da su ruske bi vjerovao??
ne, kakve veze ima cije su?
Da me se shvati ozbiljno?
- aham, ok pitam te npr o zakonima kvantne fizike? I ti mi citiras "dnevnu stampu" ja treba da te shvatim kao ozbiljnog sahovornika?
Inace, citirao si Fox news, znas li ista o Foxnews-u?
Nije vezano za temu i za to sto si postavio, al eto kad to koristis kao izvor, verovatno smatras da je pouzdan. Pa hajmo:
Koju partiju u SAD propagandise Fox news ttenutno?
Da li favorizuje levicare ili konzevativce?
Koje su kontrovere vezane za ovaj medij? Npr u doba Korone ima zanimljivosti i tako citao si, da?
Ko je vlasnik medija?
Na izborima 2020. ciju oo pobedu na amrickim izborima forsirali a ciju pokusavali da ospore?
A da li su primenili plocu na ovim izvorima?
Nemoj, odgovarati nadje se na internetu lako, samo ti kazem, da uvidis kolko ti je trolovanje plitko i povrsno.
A što je bilo ozbiljno u pokušaju putlera da je u startu odmah krenuo na Kijev, padobranci, itd.?
Zamolio bih te bez ti patetičnih zargona, nismo deca od 13 godina. Ponašaj se odraslo.
Sta hoces da ti odgovorim? Pitanje ti je poludebilno. Mislim kontam sta pokusavas, al
da li treba da udjemo u vojne strategije, analiziramo ? Nisam stručnjak za to.
Mogu izneti svoje vidjenje, al tebe to ne zanima, ti si lozionica ne sagovornik za analiziranje. Niti mislim da cu od tebe ista pametano i novo nauciti.
Samo za ubuduce, da ne ipadas cirkusant, da ti odgovorim da je Putin predsednik drzave,
a da vojne operacije ne planira presednik drzave, vec ministarstvo odbrane, i vojni kadar.
Dakle "puter" nema nista ni sa jednom akcijom.
Piši kući propalo, a ti i dalje čitaj Sputnik i uzimaj sve što tamo pročitaš zdravo za gotovo.
ponasaj se, nisi na bini u cirkusu