Šta se dešava sa muškarcima?

Sensei

Master
Moderator
Poruka
90.173
Sve je više dokaza da muškarci zaostaju. To se može videti u obrazovanju, na tržištu rada i u podacima o predoziranju drogom i samoubistvima.

1743827803425.png

Činjenica je da imamo alarmantan broj usamljenih, otuđenih i nezadovoljnih mladića. I koji god da su razlozi za to, to je nešto sa čime se moramo suočiti kao društvo.

Muškarci se ne vezuju za školu, ne vezuju se za veze, ne vezuju se za posao.

Svaki treći muškarac mlađi od 30 godina ima devojku, dok dve od tri žene mlađe od 30 godina imaju dečka. Mislite, pa, to je matematički nemoguće. Nije, jer žene izlaze sa starijima jer žele ekonomski i emocionalno održivije muškarce.

Možemo se praviti blesavi koliko hoćemo ali isti problem je na celom "zapadu". Depresija, usamljenost, samoživost, izvrnuti individualizam, tzv. hustle kultura, nikad manji natalitet i sve ostalo što je rezultat nove tehnologije i neoliberalne/globalističke politike kojom se taj fenomen širi svetom pa i kod nas.

Hteli ste novozapad, dobili ste novozapad :)
Možemo se praviti blesavi koliko hoćemo ali isti problem je na celom "zapadu". Depresija, usamljenost, samoživost, izvrnuti individualizam, tzv. hustle kultura, nikad manji natalitet i sve ostalo što je rezultat nove tehnologije i neoliberalne/globalističke politike kojom se taj fenomen širi svetom pa i kod nas.

Запад .. исток ..север..југ ..свуда је исто

Запад .. исток ..север..југ ..свуда је исто
Sam zapad je najveća žrtva tog destruktivnog talasa. Ljudi to ne vide jer gledaju samo na ekonomiju. Duhovno, moralno, kulturno itd. su u potpunom kolapsu. Zaluđeni ultra levičarskim propagandama. Sutra će masa njih izginuti u klovnovskom ratu protiv Rusije i nikog neće biti briga za njih. Najlaganije će biti zamenji sa migrantima jer pohlepnu neoliberalnu kliku koja trenutno vlada Evropom zanima samo profit i ništa više...

Sam zapad je najveća žrtva tog destruktivnog talasa. Ljudi to ne vide jer gledaju samo na ekonomiju. Duhovno, moralno, kulturno itd. su u potpunom kolapsu. Zaluđeni ultra levičarskim propagandama. Sutra će masa njih izginuti u klovnovskom ratu protiv Rusije i nikog neće biti briga za njih. Najlaganije će biti zamenji sa migrantima jer pohlepnu neoliberalnu kliku koja trenutno vlada Evropom zanima samo profit i ništa više...

Све је давно прешло са левице на десницу. Десница је исплативија.

Левица је ионако била само пропаганда од које је мањина имала реалне користи

Већина Жена бира десничаре за прокреацији и копулацију .....па имамо данашњу природну селекцију

1583870
263811_pjimage-4_share.jpg

Mislim da je pitanje da li imaš ili nemaš sreće u ljubavi

Pa ako nemaš, nadaš se da će se okrenuti sreća i da ti se desi nešto lepo najzad (o sebi govorim)

Ne verujem u te zapad/istok generalizovane poglede na sve stvari
Nemaš uvid u problematiku današnje omladine. Veliki broj samaca, tzv. incela. Veliki broj koji uopšte ni ne traži partnera itd. Među klincima čak postoji mit da 10% momaka spava sa 80% devojaka, ostali ili nemaju šanse ili ni ne pokušavaju.

Nadam se da grešim ali ipak mi se čini da se nešto jako čudno dešava na novim generacijama.

Nemaš uvid u problematiku današnje omladine. Veliki broj samaca, tzv. incela. Veliki broj koji uopšte ni ne traži partnera itd. Među klincima čak postoji mit da 10% momaka spava sa 80% devojaka, ostali ili nemaju šanse ili ni ne pokušavaju.

Nadam se da grešim ali ipak mi se čini da se nešto jako čudno dešava na novim generacijama.
Svi ti uvidi su klizav teren

Mislim da samo Bog zna koji procenat je ovoga ili onoga (ma koja tema da je)

Možeš da kažeš da je to tvoj utisak ili neko istraživanje

Ali, moj stav i iskustvo je da su stvari drugačije

Čak i na zapadu sam video dosta primera divnih parova gde i muškarci i žene jedni drugima iskazuju ljubav na javnom mestu na vrlo fin i nežan način

I dalje mislim da je pitanje sreće, postavke u glavi i onoga što je u našoj podsvesti i pogotovo u nesvesti

Svi ti uvidi su klizav teren

Mislim da samo Bog zna koji procenat je ovoga ili onoga (ma koja tema da je)

Možeš da kažeš da je to tvoj utisak ili neko istraživanje

Ali, moj stav i iskustvo je da su stvari drugačije

Čak i na zapadu sam video dosta primera divnih parova gde i muškarci i žene jedni drugima iskazuju ljubav na javnom mestu na vrlo fin i nežan način

I dalje mislim da je pitanje sreće, postavke u glavi i onoga što je u našoj podsvesti i pogotovo u nesvesti

Biće bolje :mrgreen:

Natalitet je dovoljan uvid u stanje stvari i uvoz ljudi iz trećeg sveta. Jer da su kod nas i na Zapadu sve srećni parovi koji iskazuju na javnom mestu ljubav na fin i nežan način, ne bi se broj domaćeg stanovništva smanjivao iz godine u godinu, nešto tu smrdi.

Back