Zašto je onda radila u teretani ? Zašto na Instagramu lajkuje nabildovane glumce i sportaše ?Mozda ne voli tipove koji idu u teretanu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zašto je onda radila u teretani ? Zašto na Instagramu lajkuje nabildovane glumce i sportaše ?Mozda ne voli tipove koji idu u teretanu.
A i bolji su misici tako. Kada vidis radnika, vidis one radne misice, nije to nesto kao svarceneger, nego istanjeno, kad uzme kramp tracice kao dirke od klavira. Ovo u teretani izgledas kao nekakva hepo kocka, ceka da se zapali.Nekoj vadi zivce sta muskarac radi u teretani.Cemu tebi treba to?Bolje krampaj okolo krampom.
Po tebi muškarac koji je snažan je kompleksaš. Mora biti slabić da ne bio bio kompleksaš.Mozda nije kompleksas pa da ide u teretanu.
Nesto bih vam rekla u poverenju..al izazvacu sveopsti gnevMozda nije kompleksas pa da ide u teretanu.
Ja ne uzimam steroide.Covjek je normalan.Nece gutat steroide i dizat tegove.Svaka cast momak.
Kaži.Nesto bih vam rekla u poverenju..al izazvacu sveopsti gnev![]()
Nece nazor da nabije misicePo tebi muškarac koji je snažan je kompleksaš. Mora biti slabić da ne bio bio kompleksaš.
Hem radi..hem zaradi.A i bolji su misici tako. Kada vidis radnika, vidis one radne misice, nije to nesto kao svarceneger, nego istanjeno, kad uzme kramp tracice kao dirke od klavira. Ovo u teretani izgledas kao nekakva hepo kocka, ceka da se zapali.
Od onoga što sam napisao preko 90% se ne zezam .Rambo, samo da znas da se ja zezam i znam da se ti zezas. Svakako odbijam da poverujem da ima takvih likova.
Na instagramu da..u zivotu nece takvog.Ja npr.nebi.Zašto je onda radila u teretani ? Zašto na Instagramu lajkuje nabildovane glumce i sportaše ?
Radila sto joj je neko sredio posao tu.Zašto je onda radila u teretani ? Zašto na Instagramu lajkuje nabildovane glumce i sportaše ?
Pa ok ima zena koje se pale i na to.Od onoga što sam napisao preko 90% se ne zezam .
A jbg j se bas ponadah da znas neke fore.
Možda. Bio sam par puta grub prema njoj verbalno ali ništa strašno.
:napaljen smajli:Ovaj Araon mnogo opasan. Stoji cvrsto na zemlji.
Vidis da obicni bolje prodzuObican Eninaaa..
Nemoj.Evo ovdje su ubili jednog steroidi.Ja ne uzimam steroide.
jel to pratish njen profil?Zašto je onda radila u teretani ? Zašto na Instagramu lajkuje nabildovane glumce i sportaše ?