Sta se desava kada odbijamo zig zveri?

Biblija pise, niko nece moci da kupi ili prodaje bez ziga zveri.
I koje je resenje ima li ga za drzavu coveka ako nece da igra kako oni kaxu.
čeka te lek protiv glavobolje...odsecanje glave..većina naših prevoda koristi reč pogubljenje
ali u ovom prevodu dole je upotrebljena prava reč odrubljivanje glave

Otkrivenje 20,4I ja vidjeh prijestolja. A, onima koji tu dođoše sjesti bi dano vršiti suđenje. Ja vidjeh također duše onih kojima bijahu odrubljene glave zbog svjedočenja o Isusu i o riječi Božjoj, i onih koji ne bijahu obožavali zvijeri ni njene slike niti bijahu imali znaka na čelu ni ruci. Oni se vratiše u život i vladaše s Kristom tijekom tisuću godina.

evo ti pregled tog stiha u engleskim prevodima...uglavnom je reč beheaded korišćena
https://biblehub.com/revelation/20-4.htm

čeka te lek protiv glavobolje...odsecanje glave..većina naših prevoda koristi reč pogubljenje
ali u ovom prevodu dole je upotrebljena prava reč odrubljivanje glave

Otkrivenje 20,4I ja vidjeh prijestolja. A, onima koji tu dođoše sjesti bi dano vršiti suđenje. Ja vidjeh također duše onih kojima bijahu odrubljene glave zbog svjedočenja o Isusu i o riječi Božjoj, i onih koji ne bijahu obožavali zvijeri ni njene slike niti bijahu imali znaka na čelu ni ruci. Oni se vratiše u život i vladaše s Kristom tijekom tisuću godina.

evo ti pregled tog stiha u engleskim prevodima...uglavnom je reč beheaded korišćena
https://biblehub.com/revelation/20-4.htm
sustina je da oni lazu da su neki drugi zigosani, a oni sami da nisu, ali lepo pise svi - znaci, niko nece moci da kupi ili proda nista, ili neka se oprosti od zivota, tj. glave

kupis aljekov parizer sendvic i tomina 2 jaja, zigosan si automatski - jedino botovi koje aljek 'rani badava ce da se izvuku:mrgreen: svima nama ostalima sledi zigosanje :rotf: i to je glavni razlog zasto ja ne verujem u lazno otkrivenje, ne bih botovao ni za zivu glavu za aljeka siftara

sustina je da oni lazu da su neki drugi zigosani, a oni sami da nisu, ali lepo pise svi - znaci, niko nece moci da kupi ili proda nista, ili neka se oprosti od zivota, tj. glave

kupis aljekov parizer sendvic i tomina 2 jaja, zigosan si automatski - jedino botovi koje aljek 'rani badava ce da se izvuku:mrgreen: svima nama ostalima sledi zigosanje :rotf: i to je glavni razlog zasto ja ne verujem u lazno otkrivenje, ne bih botovao ni za zivu glavu za aljeka siftara
To što zver primorava sve da prime žig da bi kupovali ne znači da će svi pristati na to primoravanje. Oni koji ne pristanu biće gonjeni, biće van sistema, nekima će biti odrubljena glava (Otkr. 20:4)... Žig zveri je počeo da se daje prvo u čelo (kroz PCR test) 1. dan Hanuke 25. kisleva, tj. 8.12.2019., a onda i u ruku (kroz k19 bocku) 8.12.2020. na dan kad je Antioh Epifan oskrnavio hram u Jerusalimu 168 BC. Ništa nije slučajno... Otkrivenje Jovanovo je Božija knjiga koju tvoje lažne reči nikada neće načiniti lažnom. U istom jasno piše da će napolju (tj. u jezeru ognjenom, van Nebeskog Jerusalima) biti svaki koji čini, tj. govori laž, pa ti ako tako hoćeš da ti bude nastavi, nemoj se kajati. Naravno, preporučujem ti suprotno od toga - pokajanje kojim je Mesija Isus započeo svoju misiju spasenja ljudi, a takođe i Njegov Preteča Jovan Krstitelj.

Biblija pise, niko nece moci da kupi ili prodaje bez ziga zveri.
I koje je resenje ima li ga za drzavu coveka ako nece da igra kako oni kaxu.
Idiomatski se misli na kupovinu i prodaju mada može biti i drugačijeg smisla jer se to proteže na više mesta u drugim Knjigama.
Rob nema ni sa čim( svoje pare) ni šta da ''kupi i proda'' a da ne dodajem da nema tačna odrednica o kojoj vrsti usluga neće biti moguće trgovati.
Stoga to treba uporedno bolje ratstumačiti.
...............................................................................................................................................................................................................
Sledeća stvar posle toga je mudrost '' računanja'' , znači ono što se uobičajeno pretpostavlja kao broj a može biti i da nije , zahteva neko tadašnje računanje
i ''raboš'' . I uvek to nekako preskočite kod čitanja.
...................................................................................................................................................................
Treća stvar je uobičajena kada se radi o ovakvim temama, da uvek iznova - ako nemamo neku pomoć sa strane ( a skoro da nemamo jer svi
oni koii se pričaju ili pišu da ''sve znaju '' nisu mogli da tumače gore navedeno u temi u punom a ni manjem obimu) vrtimo iste stvari po glavi koje opterećuju um i danju i noću ,
tako da se ponekad učini čak da postoji neko objašnjenje a već uskoro da opet ne znamo. I tako u ciklus krugova razmišljanja. U suštini ne raspolažemo
dovoljnim znanjem za tako nešto .

Poslednja izmena:
Luka 17 pročitaj.
Luka 17,1A učenicima reče: nije moguće da ne dođu sablazni; ali teško onome s koga dolaze;
Luka 17,2Bolje bi mu bilo da mu se vodenični kamen objesi o vratu, i da ga bace u more, nego da sablazni jednoga od ovijeh malijeh.

jel saljes dete u radnju po 'leba i Mleka? saljes; a jel mora da bude zigosano ako kupuje? MORA!

mislio sam da ne razumem sta TI MISLIS, nisam siguran sta ti mislis, a ja mislim da je teski piokvarenluk da se drugi optuzuju da su zigosani i tako sablaznjavamo; ja sam se samo posluzio sa Matejom:

Na jednoj strani, koliko sam informisan ugradjivanje potkožnih pločica-čipova na ruke kreće od bolesnih i, bojim se, od nejači, i samo je pitanje čoveka koji će ih sablazniti (Matej 18,7), a svoju desnu ruku nije sebi odsekao (Matej 5,30), jer teško njemu koji decu prezre zbog lažnog otkrivenja.

Znači tema se odnosi na sve ljude i nacije ( mada može i na sam Grad kao figurativni Sodom) .
jel citas ti samoga sebe, sta pises?
ti nama sada iznosis kroz istoriju razno, ali tema je zigosanje u jednom odredjenom istorijskom momentu koje zapocinje, i svi moraju da budu zigosani, i ko nece kraj njemu, potom 1000-godisnje itd... onda valjda o tome pise knjiga otkrovenja,a nigde ne kaze da je to zigosanje nesto sto traje kroz istoriju i od pre Hrista!
Rimljani gledali da li ''sede za stolom i imaju šta da jedu'' jer su ih morili gladju , ni takodje u nekom komunizmu, ili liberalizmu, ili pa ni pod otomanskom imperijom,
o tome ja pisem, da vi razni kroz istoriju, vekove, vec i milenijume, u vasim pomislima samo, mastajuci, optuzujuci zigosete uvek druge i da tako sablaznjavate, tesko vama; plus je ta knjiga lazno otkrivenje, ali slab ce vam to biti alibi

dakle, zasto se pozivas na sve ove kroz istoriju, ako nemaju veze sa zigosanjem? ili pokusavas da relativizujes zigosanje... idiomatski, a ja bih rekao idiotski?

Poslednja izmena:
Upšte ne želim da rapravljam sa tobom ni da citiram, poput onoga vcc i tako puno slova nika.
.................................................................................................................................................
Stavar je da li imate ili kolektivno imamo mudrost računanja ili ne . Kao što i piše. ( piše)
Stoga čak i da ako bih nekad u budućnosti znao , ne bih rekao .
Naravno da se ne bih raspravljao ni dokazivao , ko hoće neka uči ko neće ne mora.
Rec je o grckim slovima koja maju brojcanu vrednost.
U izvornom tekstu ne stoji 666.
Ako mislis na to?
666 je vec izracunato u prevodima.
I 666 se vise ne racuna.
Vec slova koja imaju brojcanu vrednost kada se izracuna 666.

Evo:
Screenshot_20240928_014624_Gallery.jpg

onda slova imaju vrednost.
Chi ima 600
XI 60
Stigma 6

= 666

Poslednja izmena:
Neki dan naiđoh na ovaj video i tekst:
https://bibledecode.substack.com/p/the-mark-of-the-beast-is-measurable
i uopšte taj sajt: https://bibledecode.substack.com/
odakle svakom može biti nesumnjivo jasno da su bocke i PCR test žig zveri o čemu pišemo i govorimo već oko 3 godine.
Dolazak žig zveri je nesumnjiv znak da smo u poslednjim vremenima, da je dolazak Isusov vrlo blizu. Uskoro će nova plandemija (bolest X, verovatno SPARS predviđen od 2025. do 2028.) čiji će (uz pomoć nuklearnog rata takođe) cilj biti veliki reset i žigosanje onih koji nisu žigosani tokom prve (kovid) plandemije. Oni koji odbiju biće zatvarani i na kraju ubijani (Otkr. 20:4). Ipak, oni će biti večno spaseni, a žigosani će biti večno u jezeru ognjenom ako se na vreme ne pokaju i nastave da primaju "nove doze" žiga zveri (Otkr. 14:9-11):
https://odysee.com/@putgospodnji3949:f/zig-zveri-buster-doze:7
Zato se molimo da se udostojimo da izbegnemo sve što se ima desiti (Luka 21:36) kroz vaznesenje 15.12.2024. ili 16.03.2025.
Maran ata!

Neki dan naiđoh na ovaj video i tekst:
https://bibledecode.substack.com/p/the-mark-of-the-beast-is-measurable
i uopšte taj sajt: https://bibledecode.substack.com/
odakle svakom može biti nesumnjivo jasno da su bocke i PCR test žig zveri o čemu pišemo i govorimo već oko 3 godine.
Dolazak žig zveri je nesumnjiv znak da smo u poslednjim vremenima, da je dolazak Isusov vrlo blizu. Uskoro će nova plandemija (bolest X, verovatno SPARS predviđen od 2025. do 2028.) čiji će (uz pomoć nuklearnog rata takođe) cilj biti veliki reset i žigosanje onih koji nisu žigosani tokom prve (kovid) plandemije. Oni koji odbiju biće zatvarani i na kraju ubijani (Otkr. 20:4). Ipak, oni će biti večno spaseni, a žigosani će biti večno u jezeru ognjenom ako se na vreme ne pokaju i nastave da primaju "nove doze" žiga zveri (Otkr. 14:9-11):
https://odysee.com/@putgospodnji3949:f/zig-zveri-buster-doze:7
Zato se molimo da se udostojimo da izbegnemo sve što se ima desiti (Luka 21:36) kroz vaznesenje 15.12.2024. ili 16.03.2025.
Maran ata!
Samo neki datum brojevi strasno bez agende ne moz vis zivet
Jeste covek postao broj a njegov i jeste 666

Back