Sta se desava kad radikali izgube kompas?

ja nisam clan partije (nijedne) i ne nameravam da postanem. ne idu mi ti oblici udruzivanja.
sto se tice tvog dobacivanja zenama na ulici, i to sto bi da zamenis sopstvenu zenu cim napuni 35 godina - ne bih se mesala u to. tvoja privatna stvar.

mozda sala i primer nije najbolji, ali nije ni stav koji zastupas da se kao cudis kako neko moze biti takav i takav, a ovako divni ljudi na vlasti (jedva satstavljenoj i tesnoj vecini)

ironises i kritikujes izvdojene iz konteksta recenice ili delove dogadjaja,
aman najmanje pola srbije ne zivi dobro i ne mora da slusa partiske sekretare, mladi se pate, ajde zaposli se negde, nadji normalan posao, meni je zena na birou zbog dinkica

mora da i u toj vasoj partiji ima dosta ljudi sposobmih i kvaluitetnih, zbacite klovnove sto sve nac prave majmunima, pokajte se pa da se pomirimo kao ljudi i da krenemo napred polako ali napred

ipak si pravoverni dogmatski kao clan demokrata

[/SIZE][/B]

.....ako smem da se umesam..........mozda bi se i slozio sa tobom, da se ne radi o stranci, koja od osnivanja svoj imidz i program zasniva iskljucivo na vredjanju i etiketiranju politickih protivnika.........da li je moguce da isti oni radikali, kojima je svako "izdajnik" "placenik" "lopov" "zlikovac" " *****" .......i da ne sirim spisak epiteta, sada kukaju , kako ih niko ne naziva " sreco moja"????:???:

Jesu li to isti oni radikali, koji su pretili zardjalim kasikama, vadili pistolje i heklere u sred beograda???.......isti oni , koji su polivali vodom govornike u skupstini, cupali kablove, izazivali tucu???........jesu li to isti oni radikali, koji su izgazili onog advokata, koji ima 20 kila sa sve krevetom, pa ga zayebavali kako se okliznuo na bananu???

I oni sada kukaju, kako ih neko proziva da su huligani????:???::???::???:

Neverovatno........kuda ide ovaj svet???..........pa da li je dovoljno da se aca picnkousti prepodobi pred kamerama, sastavi prstice u zen - lotos polozaj, i da svi padnemo pred njegovom duhovnoscu i kulturom???:???::???::???:

Nekada mi ih je zaista zao, ali ne iz razloga koje ti navodis........

Slazem se da su radikali jezicare prave i da su blago receno dzukele, veruj mi voleo bih najvise da se formira prava desnicarska partija sa novim licima,ne okaljanom prosloscu i sa desno-konzervativnim programom,a ne ovi kvazi desno-levicarski bivsi cetnici. Sve druge stranke su se tako reci reformisale a oni jedno te isto Toma,Vucic i tako vec 15 godina.

Ali mediska hegemonija levicarskih partija im ne ostavlja mnogo prostora, neko rece da su prisutni na svim kanalima,jesu ali se o njima izvestava tendeciozno negativno, na B92 otvoreno negativno,dok opet na istoj TV nikada nisam cu nekog analiticara da kritikuje Dinkicev ili Djelicev ekonomski program koji sigurno nije savrsen.Ili bilo kakvu kritiku levih partija.

:super: nema brige, nema tamo normalnih. Mada bih ja stavila Lidiju Vukicevic za predsednicu stranke :mrgreen:

Kolka usta ima, progutaće upravni odbor ako samo zevne na sastanku :hahaha:

Prilozi

• 031.jpg
    031.jpg
    8 KB · Pregleda: 2
Poslednja izmena:
Evo par izjava

Pacijent - Aca Pendrek

Izbori bili u maju.
Oni izduvaju i dure se.
I sad hoce opet na izbore.
Najbolje da se ide na izbore dok vadikali ne pobede...:dash:
Sto se tice obecanja i radnih mesta, Vlada ne traje ni mesec dana, a on vec prica kao da traje 3 godine....:dash:

Pacijent - Toma Lazov

Na ove nebuloze i budalastine vec nemam komentar.

Ima li nize od ovoga?:think:

Od ubitstva Stjepana Radića radikali nisu imali niti imaju Kompas niti će ga kad imati.

cilj opozicije jeste da rusi i srusi vladu i mi cemo to raditi svakodnevno sve dok ovu izdajnicku i kvislinsku vlast i ne srusimo.

drugo vecina koju ima ova vlada je jako jako tanka, i nema teorije da ce da izdrze ceo mandat. mnoge jace i stabilnije vlade sa jacom skupstinskom vecinom nisu, tako da sam siguran da nece ni ova. uskoro ce biti novih izbora.

cilj opozicije jeste da rusi i srusi vladu i mi cemo to raditi svakodnevno sve dok ovu izdajnicku i kvislinsku vlast i ne srusimo.

drugo vecina koju ima ova vlada je jako jako tanka, i nema teorije da ce da izdrze ceo mandat. mnoge jace i stabilnije vlade sa jacom skupstinskom vecinom nisu, tako da sam siguran da nece ni ova. uskoro ce biti novih izbora.

Pa potrajaće to................Sumnjam da toliko dugo ljudsko biće može da živi........:hahaha::hahaha::hahaha:

Tanka nego sta....
Samo si zaboravio 14 poslanika LDP-a u svojoj racunici...
A to onda nije tanko, naprotiv....

Mada koliki su radikali strucnjaci, i najtanju mogucu ne bi uspeli da sruse...
:whistling:

Za takve ciljeve treba imati skole i pameti a radikali su veoma tanki sa time :D
Demode su brate, nisu u korak sa vremenom ;)

Hoce, hoce.... Budale jedne, ni 300 razularenih balavaca ne mozete da drzite pod kontrolom, vi cete da rusite vladu, i da vodite zemlju... Cobani maloumni i neorganizovani....:dash::dash::dash::dash:

Pitanje je trenutka kada ce se raspasti na dva ,tri dela ,a to ce i biti kraj tenzija u Srbiji.:klap::klap::klap::klap:

DUH" ŠEŠELJA PREUZEO SRS!
Hapšenje Radovana Karadžića znatno zaoštrilo retoriku i ponašanje SRS kao u najbolje vreme Vojislava Šešelja, Tomislav Nikolić i Aleksandar Vučić izgubili smirenost iz izborne kampanje

S
Komande stižu iz Haga... Čelnici SRS i „narodnjaci" na protestu zbog hapšenja Karadžića

U Srpskoj radikalnoj stranci ponovo posle izbora 11. maja preovladala je „ratnička" retorika, kao u najbolje vreme njenog predsednika Vojislava Šešelja pre njegovog odlaska u Hag.

Njihovi funkcioneri prete smrću, kod Tomislava Nikolića nema više one smirenosti koja ga je krasila u vreme kampanje, dok je kod Aleksandra Vučića ponovo izgubljena njegova politička normalnost. Stvar je kulminirala tokom hapšenja haškog optuženika Radovana Karadžića i mitinga, kad je došlo do sukoba policije i huligana koji su bili na ovom skupu.

Politički analitičari različito procenjuju novi, agresivni stav čelnika radikala. Jedni tvrde da je to posledica nezadovoljstva izbornim rezultatima, drugi veruju da je za to kriva „medijska blokada", dok treći smatraju da će se SRS ponovo vratiti „mirnodopskoj politici" koju je prezentovao Tomislav Nikolić.

Samo su dosledni

S
Todorović: Nismo se promenili, i dalje smo najjači!

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović kaže da „nema govora o promenama u delovanju stranke" jer je upravo doslednost doprinela da SRS od 2003. bude najpopularnija.

- Potpuno je pogrešan utisak da je došlo do promene u nastupu naše stranke. Poruke koje smo sa ovog mitinga poslali potpuno su iste kao i do sada. Različite su okolnosti i povod, ali naš stav se ne menja. Stvaranju pogrešne slike doprineli su mediji koji su izveštavanje započeli u trenutku kada su počeli podmetnuti i inscenirani neredi. Većina medija nas je osudila zbog postupaka huligana, a medijska blokada je takva da, iako danima govore o protestu, niko nije našao za shodno da čuje naše mišljenje - kaže za Press Todorović.

Analitičar Slobodan Antonić kaže za Press da „pojačana retorika radikala samo pokazuje da je ova stranka ostala dosledna svojim principima".

- Reakcije funkcionera SRS-a u vreme kad je uhapšen i izručen Radovana Karadžić u skladu su s politikom koju vode. I organizacijom mitinga zbog hapšenja Karadžića samo je učvršćena popularnost kod jednog dela birača. Jednostavno, došla je na red jedna od njihovih omiljenih tema i bilo je očekivano da će ovako reagovati - smatra Antonić.

On dodaje da je „oštrija retorika radikala" možda i posledica svojevrsne medijske blokade.

- Čitajući i gledajući medije u Srbiji, stiče se utisak kao da su sada svi za saradnju s Hagom, a to u Srbiji nije preovlađujući stav. Jednostavno, ovih dana nije mogao da se iskaže drugačiji stav od onog koji forsiraju stranke na vlasti, a radikali su i te kako želeli da ga iskažu i da se on čuje. Radikali nisu odstupili od svoje politike i retorike, i njihovi birači to poštuju. Njihova budućnost i jeste u stvaranju patriotskog bloka i novog političkog brenda, ali će provesti još mnogo godina u opoziciji - smatra Antonić.

Branko Radun smatra da je neka vrste nervoze u redovima SRS-a posledica još jednog poraza na izborima u Srbiji, Beogradu i Vojvodini, koji su održani u maju.

- U njihovim redovima došlo je do zasićenja, mnogo su uložili u izbore, bili na korak do vlasti i na kraju ostali bez ičega. To je jedan od razloga što je došlo do oštrije retorike. Ali, umereniji nastupi Tomislava Nikolića povećali su popularnost SRS-a, tako da je to verovatno pravac kojim će da nastave - smatra Radun.

Programski direktor Cesida Marko Blagojević pak smatra da budućnost SRS-a „zavisi i od Vlade Srbije".

Pucaju na tri dela

- Zbog promenjene retorike dobili su mnogo više glasova. Sada puno zavisi od njih samih, ali i od poteza nove vlade. Jer, ako vlast bude uspešna i održi predizborna obećanja, popularnost radikala će opadati, i obrnuto - kaže Blagojević.

Na kraju, jedan od čelnika Srpskog demokratskog foruma Drago Kovačević predviđa da će se SRS pocepati na dva ili tri dela.

- Serija izbornih i postizbornih poraza i presuda Vojislavu Šešelju, koja se očekuje u prvoj polovini sledeće godine, uz razumljive liderske ambicije, pa i nervozu nekih njenih prvaka, konačno će rastočiti SRS na dva ili tri samostalna politička entiteta. Tek raspadom SRS-a Srbija će potpuno izaći iz pretpolitičkog stanja. Jer, ako imate stranku koja uzima uvek više od trećine parlamenta i nikada ne može u vlast nego je večita opozicija, onda ste osuđeni i na večito istu vlast - kaže Kovačević.

On dodaje da će „već na sledeće izbore radikali izaći podeljeni".

- Ne bih se iznenadio da negde 2010. Boris Tadić napravi koaliciju s Tomom Nikolićem i Majom Gojković, i kaže: „Dobro, ovo je evropska desnica" - kaže Kovačević.

Back