Sta se desava Hrvatima od Katolicke eeeurope?

Samo tako, samo tako..... uvek ti je neko drugi kriv....da li cuo si za ono :
losem QQQ*rcu i dlake smetaju....?

Kad smo vec kod toga, sta je ko kome kriv, meni su krive ove domace lopurde sto za zadnjih 10 godina unistise i pokradose celu drzavu a to su bas ovi tvoji zajedno sa tim polutanom sa slicice. Nebi ga ti tek tako stavio na svoj avatar da to nije prava ljubav i obostrana ....ti se guzis a on ti trpa ko svakom pravom guzicaru....
Samo nezaboravi sto mu se vise ulizujes, manja verovatnoca da neces u Avganistan na prolece.....
nadam se da si cuo da ima nameru da poslaje jos 45.000-60.000 vojnika.... da sire "demokratiju".

Ako te ipak posalje nadam se i zelim ti da tamo prezivis. Pa da nam posle pripovedas kako izgleda fasizam na delu.
Ili kako ti imas obicaj a i on da ga zovete demokratija.

Sve sto si napisao upravu si,pre jedno godinu dana mi je jedna Poljakinja pricala kako Nemci dolaze (ona zivi u pogranicnom delu gde su Poljaci isterali svabe) i pljuju i tuku Poljake u sred Poljske govoreci im ovo je NEMACKA sve ce mo vas pobiti.
To sam stavijo za temu mnogi su odgovorili ljudi i neznaju sta se sprema ne samo Avganistan na redu je i Iran.

Evo,kad me zoveš...

HRV: Trgovinski deficit 5,9 mlrd. €
31. oktobar 2009. | 11:56 | Izvor: Business
Zagreb -- Spoljnotrgovinski deficit Hrvatske za prvih devet meseci iznosi 42,7 milijardi kuna (5,91 milijardi evra) i niži je 32 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

Hrvatska je u razdoblju od januara do septembra na inostrana tržišta izvezla robe za 41,18 milijardi kuna (5,7 milijardi evar), što je 21,8 posto manje nego u istom razdoblju prošle godine. Istovremeno je uvoz robe u Hrvatsku u tom razdoblju smanjen 27,4 posto, na 83,9 milijardi kuna (11,6 milijardi evra).

Prema privremenim podacima koje je objavio Državni zavod za statistiku (DZS) Hrvatske, pokrivenost uvoza izvozom za prvih devet meseci ove godine iznosi 49,1 posto.

Kada se iskaže u američkim dolarima, izvoz je do kraja devetog meseca pao 31,2 posto, na 7,6 milijardi dolara, a uvoz 36,1 posto, na 15,5 milijardi dolara, pa je deficit iznosio 7,9 milijardi dolara.

Statistički podaci za saptambar pokazuju da je robni izvoz u tom mesecu iznosio 4,89 milijardi kuna (680 miliona evra) i prema istom mesecu prošle godine smanjen je 22,4 posto.

Naravno da ne znači.

Ja živim i radim u Hrvatskoj i znam kako mi je.
Može i mora biti puno bolje, ai uvodni tekst odiše beznađem, a to svakako nije raspoloženje ljudi u Hrvatskoj.
Govoreći generalno, naravno.

Plaća od 5500 kn nije uopće loša plaća, normalno, ako dvoje radi u obitelji.

I ako rata kredita za stan čak i iznosi 5000 kn, uz primanja od nekih 9-10 tisuća (2 plaće) može se sasvim pristojno živjeti.

Banke jesu rasprodate i kreditni uvjeti su nepovoljniji nego u zemljama EU, ali to je jednostavno tako i to će se promjeniti ulaskom Hrvatske u EU.

Konzum je najveći domaći trgovački lanac, a osim njega postoje još i Getro i razni regionalni lanci.
Strane trgovačke kuće obavezne su imati u asortimanu veći dio domaćih proizvoda i tako se financira domaća proizvodnja i poljoprivreda.

A što se Ine tiče, Mol je kupio 25% dionica + jedna i na taj način je većinski vlasnik, međutim u kreiranju poslovne politike, još uvijek značajnu riječ ima hrvatska Vlada, pošto je to ipak strateški važna firma.

Ljube -bice jos gore.
Srbi su za Vas bili daleko bolji od Katolicke Evrope.
I papa hoce da zabrani posete u Medjugorje-pise Slobodna Dalmacija.

Misoni je izneo tacne podatke i mnogi na ovom sajtu zaboleK..U za rvatsku.
Ali meni nije jasno zasto su oni toliko optereceni mrznjom prema Srbima pa sta bi mi trebalo da mislimo zbog NDH.
Mislim stvarno su nam naneli zlo za 10 vekova kad se samo odem do Fruskogorskih manastira koji su ovde od mene par kilometara i cujem uvek istu pricu kako su ih kulturni Hrvati opljackali i unistili.
Da smo mi to njima uradili pa ja ne znam sta bi oni nama radili stvarno mi nisu jasni.

Samo tako, samo tako..... uvek ti je neko drugi kriv....da li cuo si za ono :
losem QQQ*rcu i dlake smetaju....?

Kad smo vec kod toga, sta je ko kome kriv, meni su krive ove domace lopurde sto za zadnjih 10 godina unistise i pokradose celu drzavu a to su bas ovi tvoji zajedno sa tim polutanom sa slicice. Nebi ga ti tek tako stavio na svoj avatar da to nije prava ljubav i obostrana ....ti se guzis a on ti trpa ko svakom pravom guzicaru....
Samo nezaboravi sto mu se vise ulizujes, manja verovatnoca da neces u Avganistan na prolece.....
nadam se da si cuo da ima nameru da poslaje jos 45.000-60.000 vojnika.... da sire "demokratiju".

Ako te ipak posalje nadam se i zelim ti da tamo prezivis. Pa da nam posle pripovedas kako izgleda fasizam na delu.
Ili kako ti imas obicaj a i on da ga zovete demokratija.

Koji moje yebote , .........i kakve veze ima Obama sa domacim lopinama..........
.......koji sve bolidi pisu ovde pa to je za nevericu................
A za Avganistan ne brini , ima jedno mesto i za tebe cim udjemo u NATO .,.....
bolje pali u Sibir na vreme :hahaha:

Koji moje yebote , .........i kakve veze ima Obama sa domacim lopinama..........
.......koji sve bolidi pisu ovde pa to je za nevericu................
A za Avganistan ne brini , ima jedno mesto i za tebe cim udjemo u NATO .,.....
bolje pali u Sibir na vreme :hahaha:

Da nije tog polutana sa tvog avatara ne bi tebe bilo ni u mudima a sada kada si vec tu gde jesi, imas pravo da biras ili ces u Avganistan dobrovoljno ili ces u Sibir sa korbacem po guzi.

A za ono ostalo sto mi pretis, garantujem ti da cu bar jednog NATO smrdavca da koknem ako im ikada padne slucajno na pamet da prismrde. Nista lakse nego da uzmem najobicniju puskicu i sacekan nekog fasistu kako mu dolikuje u Srbiji.

A ti sada ajde kod Krigera po novi domaci zadatak.

Back