Значи волите да играте на Маракану.Тачно.
Добро је то.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Значи волите да играте на Маракану.Тачно.
Маракана је у Бразилу.Значи волите да играте на Маракану.
Добро је то.
64г када је коначно завршена примила је 95,000 гледалаца и тада су сви узвикали ово је МАРАКАНА као у Бразилу.И тако јој остаде вечни надимак за век векова.Маракана је у Бразилу.
Srpska lista ne moze da obori Kurtijevu vladu. Kurti ima sam 52 poslanika.Кад ће Српска листа да обори косовску Владу?
Ако су чували Владу Рамуша Харадинаја, не морају и Куртијеву.
Фламенго и Флуминенсе су велики клубови,волео би да мој парни ваљак одигра коју текму са таквим великанима светског фудбала. Што ти спомињеш овде звезду,то само свети Бог зна. Маракана је у Бразилу дечко.64г када је коначно завршена примила је 95,000 гледалаца и тада су сви узвикали ово је МАРАКАНА као у Бразилу.И тако јој остаде вечни надимак за век векова.
МАРАКАНА се звала све до новог имена Рајко Митић.А надимак јој је остао јер сви када иду ка њему кажу идем на МАРАКАНУ.Дакле доста о овоме врати се на тему.Фламенго и Флуминенсе су велики клубови,волео би да мој парни ваљак одигра коју текму са таквим великанима светског фудбала. Што ти спомињеш овде звезду,то само свети Бог зна. Маракана је у Бразилу дечко.
Дечко,ти си је започео. Ја ти само дочаравам који си фудбалски цицибан. Ае бре пали и ти и твоји Крцунови сведоци.МАРАКАНА се звала све до новог имена Рајко Митић.А надимак јој је остао јер сви када иду ка њему кажу идем на МАРАКАНУ.Дакле доста о овоме врати се на тему.
Тешко је тебе укапирати у ком свету живиш.Размисли мало о свом кратком фитиљу без експлозива.Дечко,ти си је започео. Ја ти само дочаравам који си фудбалски цицибан. Ае бре пали и ти и твоји Крцунови сведоци.