G
gosca
Gost
E pa znate sta, ja sam jedna lavica kojoj je sujeta strasno povredjena...Oni koji znaju moj hor znak znaju i kako je to kod nas ogroman problem...Nerviram se da cu lepo da izletim iz koze...Pocela sam jednu lepu vezu bio je divan dogod se nesto kao nije razboleo jer nije mogao da se suoci sa problemima...Imala sam utisak da me obozava i delima je to pokazivao da bi me jedan dan lepo oladio i rekao da nije spreman za vezu...da ga malo pustim pa kad kao bude spreman javice se...Naravno znajuci njegovu kompletnu finasijsko poslovno privatnu situaciju povukla sam se i priznajem cekala...vidite sta znaci ljubav...Sad ga vidjam oporavljenog raspolozenog na mestu gde se igrom slucaja moramo sresti...<<prica kako je upoznao interesantnu devojku kako mu se eto dopada i tra lalalaa...a mene to sve naravno ubada u srce...Uhvati me cesto nervoza da ce dok sam tu jednom da se sa njom i pojavi u drustvu sto ne znam kako cu preziveti...Kako da se ponasam...ja ga sad ignorisem totalno pogledi nam se vise ne srecu a kod kuce patim uzasno nadajuci se da ce mi se vratiti..Malo sam mozda ovo napisala smesno i euforicno ali osecam se kao ...uh razumete me jel da?