Sta sad?

Лупетало преварант си као Ајнштајн...добре сисе, ноге, дупе...јесте битно...

frozen1982.:
Niko ovde nije govorio o babama...ili je meni nesto promaklo.....
Ako nesto mogu sa sigurnoscu da kazem,to je da zena moze da bude ne znam kolko lepa al ako joj je karakter los,meni je odvratna...i fizicki.

Брате исто код мене...мада смо у мањини, већина ортака то не капира каже...ма дај брате види каква је рибетина...џаба, ако је ђубре, чак и не мора бити то, довољно да ми је антипатична...ма може да буде и Летиција...:roll: Мада капирам ја њих...искључе се...фазон само ти сери мој голубе бели...и за пар дана SCORE...и ћао-ћао...добили шта су хтели...

P.S. Зато лепо, прво цицу на базен...па...:wink:

Ako sam s nekim stigla do "faze obnazene prisnosti", znaci da ja tog nekog zelim, da me pali njegov kako fizicki, tako i mentalni sklop, a ne njegova kita sama za sebe...
So, nikada nisam bila u situaciji opisanoj u uvodnom postu, bilo da se radi o nekom muskarcu, ili o meni...

Meni se naravno desilo. Super cica, doterana, lepa, gradjena kao manekenka al ' sumnjam da je u prsluche trpala krpice. Shta onda? Mislim da je i sama bila prilichno opterecena time pa mi je neshto prichala a temu znam da si na boljen navikao i slichne gluposti. Da ne duzim, otaljali smo to veche nekako (doslovno) , rastali se uz poljubac i obecanje da cemo se opet chuti. Ha, ha! Mislim, vishe mi je smetala njemna opterecenost nego prazno prsluche, al' shta je tu je.

lujka:
da li sam dobro shvatila??? stiglo se do sexa pa bi ti iz nekog razloga da odustanes! Jesam li u pravu?
A sto? sta ti se na doticnom nije dopalo?

U pravu si.
Meni se hvala bogu jos nije desilo ali sam se oduvek pitala sta bih onda radila.
Pa zamisli npr. ugledas nekih 10cm. i sta onda? a sve je bilo super do tad i bas ti se dopao decko.

frozen1982.:
Nisam siguran da sam skontao....cito sam malo sta je paradizo reko o prevari i ne slazem se.....prevara je stvar karaktera-neko ga ima,neko ne.Ko ga ima nikad nece prevariti,ko ga nema....

Karakter je sirok pojam, takav je i moral, nema morala i karaktera kod fizioloske potrebe coveka.
Frozen ja sam ti kratko odgovorio na jednom tvom citatu, pogledaj? ili pitaj jastuka o cemu je rjec.

elenabg:
U pravu si.
Meni se hvala bogu jos nije desilo ali sam se oduvek pitala sta bih onda radila.
Pa zamisli npr. ugledas nekih 10cm. i sta onda? a sve je bilo super do tad i bas ti se dopao decko.
Pa onda sledeci put nemoj da se petljas sa tipovima metar i cevap... :lol: jer je najverovatnije da ce takvi imati i takav... Vec se druzi sa visokim momcima koji verovatno da imaju i nesto veci k. Logika...

iluzionista:
Baš oko toga sam se ja kačio sa Lexom pre koju nedelju... Nemoj da se trudiš... Ima onih koji tav stav neće nikada moći shvatiti i/ili prihvatiti...
A jel'? :shock:
Ja mislila da smo se kačili oko "uobraženih Beograđanki koje šetaju ulicom i koje treba, tek treba, da startuješ ne, dakle, koje poznaješ u dušu :roll: " :confused:
I šta sam ja to tvrdila povodom ove teme?

Kad_LupimLupim:
Ali ti kriterijumi svi do jednog mogu vrlo lako da se sagledaju i kroz odecu... mislim ne znam sta bi to specijalno moglo da me pogodi kad se neka skine?

Hajd' sad da budem malo morbidna: Proteza umesto jedne ili obe dojke, proteza na zubima, neprijatan (veoma) dah, njemu čarapa u gaćama :lol: , silikoni (eventualno nekoga odbijaju, zar ne?), veštačke trepavice, perika (inače je ćelava :roll: ), ili njemu onaj komad kose što ga zalepe na teme :mrgreen: , njemu dugački nokti požuteli od cigara ili strahovito prljavi, žuto iz ušiju :mrgreen: , njoj baš maljave grudi (ima i toga :shock: ), gaće od kojih zastaje dah (doslovno) :shock: :( , mnogo kvarni zubi koje dugo niste primetili, smotanost u krevetu, dugi nokti na nogama, pa još i prljavi, ima tih detalja milion... Treba li još da nabrajam? I te stvari odbijaju, zar ne?
Da ne ispadne da sad zagledam ljude kao manijak, samo branim temu, nije baš da vas ništa ne može odbiti :? :? :? tj. da ste baš sve videli...

Petar_Pan:
Pa onda sledeci put nemoj da se petljas sa tipovima metar i cevap... :lol: jer je najverovatnije da ce takvi imati i takav... Vec se druzi sa visokim momcima koji verovatno da imaju i nesto veci k. Logika...

E pa losa ti je ta logika Petre. To nema veze.

elenabg:
Da se nadovezem na vec postojecu temu na forumu, sta radite kad se nadjete u kriticnoj situaciji otkrica da kod njega nema sta da se vidi ili da su njene grudi grozne ili nesto drugo sto vas zaista odbija. A kasno je da vas zaboli glava ili da morate tetki da nosite lek?
( A bas vam se svidela osoba i eto oboje ste zeljno iscekivali taj seks)
lexa:
Hajd' sad da budem malo morbidna: Proteza umesto jedne ili obe dojke, proteza na zubima, neprijatan (veoma) dah, njemu čarapa u gaćama , silikoni (eventualno nekoga odbijaju, zar ne?), veštačke trepavice, perika (inače je ćelava ), ili njemu onaj komad kose što ga zalepe na teme , njemu dugački nokti požuteli od cigara ili strahovito prljavi, žuto iz ušiju , njoj baš maljave grudi (ima i toga ), gaće od kojih zastaje dah (doslovno) , mnogo kvarni zubi koje dugo niste primetili, smotanost u krevetu, dugi nokti na nogama, pa još i prljavi, ima tih detalja milion... Treba li još da nabrajam? I te stvari odbijaju, zar ne?
Da ne ispadne da sad zagledam ljude kao manijak, samo branim temu, nije baš da vas ništa ne može odbiti tj. da ste baš sve videli...
Ja mislim da je lexa nadopunila misao, ali vecina stvari se vidi i kroz odecu u lexinom postu.
Higijena se moze primetiti, bar je tako kod mene...tako da nokti i gace i perike itd.. padaju u vodu. Jedino ostaju neki zesci defekti sa ekstremitetima (nema pola prstiju na nogama, nema jednu ili obe dojke itd.).
U svakom slucaju bi ispao dzentlmen prvenstveno radi nje (ko zna kakve komplekse ima jadnica). Posle bi se prijateljski razisli bar u sexualnom zadovoljavanju, ako mi se nesto toliko ne svidja.

elenabg:
Da se nadovezem na vec postojecu temu na forumu, sta radite kad se nadjete u kriticnoj situaciji otkrica da kod njega nema sta da se vidi ili da su njene grudi grozne ili nesto drugo sto vas zaista odbija. A kasno je da vas zaboli glava ili da morate tetki da nosite lek?
nista,lepo iscooliras i prebacis interesovanje na drugu osobu...moras da se naviknes na razocaranja,jer zivot je ispunjen njima...

elenabg:
signs0381.gif

Back