gost 304860
Buduća legenda
- Poruka
- 44.400
Bosnjak zna stranjske jezike. Drzte ljudi genija da ne pobegne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Треба га ставити за министраmarlon:Bosnjak zna stranjske jezike. Drzte ljudi genija da ne pobegne.
aaaaaaaaaa ja nijesam znao da je ovo beogradski forum,svaka cast beogradjani.ja mislijo da je ovo murlonov forum...nu, de ti meni objasni onda otkud ovoliki ovi prekodrinski bosanski medjedi na ovom forumu.Petar_FPN:ja ne razumem da neko ovde smara sireci srpski nacionalizam u izvitoperenom obliku..
ali ono sto mi je vec krajnje crno to je bosnjak koji siri svoj nacionalizam na beogradskom forumu..
dal ima nesto gore?
aj vispak idi raduj se na nekom bh forumu,
ps.ne znam doduse kako to percipiras da ti imas korist od ukidanja mupa rs..sta se tebe to tice
jes' ti to vazda kod ovaca Murlone-muflonemarlon:Idi u mahalu, nadji tvoju bulu sto joj je brav prisrafio onu frulu pa svirajte zajedno na otvaranju novog aerodroma.
'dje ti vidis vukove..ja vidim nesto bravcica ..etcmarlon:Moram da te cuvam od ovih vukova sa foruma.
zar da ja onanisem pokraj takvog pusaca,'ajd ne lupetaj..marlon:Obnevideo si vispak od onanije, vidis da su ti pune ruke bradavica.
bezi bre budalo balava,iz posta u post si sve gluplji i blentavijimarlon:Ma to mi rekla tvoja bula, zato i glodje onu fruletinu od brava.
vracam na desetumarlon:Kad bi mogao da se vidis vispak, a i kad bi mogao mene da vidis....Aj sad izadji i ponovo zakucaj na vrata i pitaj sta sledi. A ja da ti odgovorim. Sledi da ides u pizdu materinu. Kraj.
sta kad bi tebe vidio,vidio bi volusinu sa ogromnom glavom i dva roga od sto centimetaramarlon:Kad bi mogao da se vidis vispak, a i kad bi mogao mene da vidis....Aj sad izadji i ponovo zakucaj na vrata i pitaj sta sledi. A ja da ti odgovorim. Sledi da ides u pizdu materinu. Kraj.