pa naravno ukidanje sumske tvorevine,nazdravlje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Придружујем се честиткамаmarlon:Sad vispak sledi da ides u pizdu materinu.
pa moze i obratno,ako vam je vec toliko dragoКиМ:Придружујем се честиткама
vispak:pa moze i obratno,ako vam je vec toliko drago
auuuuuuuu kolku ta bula ima rodnicumarlon:Sad vispak sledi da ides u pizdu materinu.
ma 'djes ti meni bona balinkusho..bansheee!!!!!!!Banshee:svaka druga postavljena tema je tvoja.ne mislis li da malo preterujes?
vispak:kako je u Tuzli bona..banshee????
"С вером у бога, слобода или смрт!!! "slayer:Шта има у Високом?
zayebavaj slobodno,vec sam ti rekla da to nisam ja.vispak:kako je u Tuzli bona..banshee????
aaaa!!!sram da ga bude ko ti ukrade..nik..nick..banshee..cista slucajnost,je li bogati,tvog..sad kad si provaljena a tamo na bihforumu.zaris i palis.Banshee:zayebavaj slobodno,vec sam ti rekla da to nisam ja.
a u tuzli ne znam kako je.niti sam bila,niti imam nameru...kao sto nemam nameru ni da krocim u tvoju drzavu i tvoj kraj...dovoljno mi je sto sam na sve strane okruzena tvojim sunarodnicima (kako ti bese volis da kazes,bosnjaci? ) i njihovim lepim manirima.jeste da ne volim da generalizujem ali sve vise mi se stvara taj odbojni stav svaki put kad vidim pojedince kako divljaju po beogradu ko sa lanca pusteni.
i **** off od mene vec jednom sa tvojim glupim tripovima i idejama.
isti potez si i tamo napravilaBanshee:sta god...
zavrsavam ovu glupu diskusiju.
oh,srpska kulturo nadaleko si cuvenamarlon:Vispak glodji *****.
shta ti je bre,jes' ti svako jutro tako budalast ili samo potlje mokrih snovamarlon:Glodji jos jedan da ti budu puna usta.
ee,Murlone-Muflone..caca te jeba tako berlavamarlon:Zar ne vidis da ti se spojila bulja sa ustima pa ne znas kad seres a kad pricas.
murlon-muflone..ja ti dodjem kao neka night maremarlon:To znas iz iskustva lojavi.