Princezo svaka cast recima objasnjenja, potpuno se slazem sa tobom. Nije meni potrebno da me neko izdrzava, radim vec 7 godina, pokrivam sve svoje troskove i jos placam sve racune u kuci (parlamentarna podela). Zahvaljujuci svemu tome mislim da imam malo realniju sliku od njega o zivotu, mozda gresim. Kada imas vec svoj stan (sto je u ovom gradu za mlade ljude postala misleona imenica) mislim da nisu potrebne neke velike pare da bi se odrzao u zivotu, da ne pricam o onome koliko bi se ja sama vise verovatno trudila kada bi znala da to i meni i njemu poboljsava zivot svaki dan. Taj trip on ce nas da obezbedi neka me obidje, to sto ima stan je sasvim dovljno, dalje zaista verujem u nas dvoje da mozemo da stvorimo ostalo.
Iskreno mislim da negde posle 25. pored posla na kome svako od nas izgubi po 8-9 sati, spavanje 6-7, ostane jako mali deo dana za nas licno gde treba da se uklope prijatelji, partner, familija, tisina,...po celoj toj racunici kako covek da odrzi vezu na nivou zabavljanja?
Uostalom zar nije najlepsi osecaj na svetu kad te u kancu smore sve stvari, i glava hoce da ti eksplodira pomislis na toplo bice koje imas i pored kojeg ce se zavrsiti taj dan...i to je to, to je moj mir i ono sto cini da guram svaki dan.
Mada opet mozda su se parametri veza promenili, mozda to vise nema veze sa toplinom, mirom, neznostima, fantasticnim sexom...mozda su samo ostale kirije, kola i pice u kaficu...?
ne bih volela da je tako, jer ako jeste odo ja u sumrak sama na rolerima i svojim crtezima.