Micotakis
Aktivan član
- Poruka
- 1.641
Jel imate neki savet kako da izgleda lepse? Mislim..sad ide leto..pa otvorene majicice... A ponekad tu koza ne izgleda sjajno..mislim bubuljice i to. Jel ima neka dobra krema ili sl? A mozda i solarijum?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DEKOLTE??? :shock: :shock: :shock:Micotakis:Jel imate neki savet kako da izgleda lepse? Mislim..sad ide leto..pa otvorene majicice... A ponekad tu koza ne izgleda sjajno..mislim bubuljice i to. Jel ima neka dobra krema ili sl? A mozda i solarijum?
Sta se ti stalno nesto bunis i dajes neke zlobne komentare!!! Bas me nerviras!!!BEOGRADJANKA '89:DEKOLTE??? :shock: :shock: :shock:Micotakis:Jel imate neki savet kako da izgleda lepse? Mislim..sad ide leto..pa otvorene majicice... A ponekad tu koza ne izgleda sjajno..mislim bubuljice i to. Jel ima neka dobra krema ili sl? A mozda i solarijum?
FFFUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aha,... I TI SI SAD KAO RIBA!!!!????????// :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:chokolada:Sta se ti stalno nesto bunis i dajes neke zlobne komentare!!! Bas me nerviras!!!BEOGRADJANKA '89:DEKOLTE??? :shock: :shock: :shock:Micotakis:Jel imate neki savet kako da izgleda lepse? Mislim..sad ide leto..pa otvorene majicice... A ponekad tu koza ne izgleda sjajno..mislim bubuljice i to. Jel ima neka dobra krema ili sl? A mozda i solarijum?
FFFUUUUUUUUUUUUUUUJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eto ja bas volim dekolte (naravno ukusan). Za neku kremicu protiv bubuljica ne znam ali mislim da solarijum pomaze malo!![]()
Dobar profil,nema sta!!!Gazdarica:Zbilja, bilo bi dobro da malo smiris hormone...
Nisam riba samo sam normalna. Ne odgovaram na temu da bi je unistila ili uvredila autora teme.BEOGRADJANKA '89:Aha,... I TI SI SAD KAO RIBA!!!!????????// :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Moja malenkost,zao mi je sto sam uvredila vas i vasu veoma poucnu i zanimljivu temu!!!!(POSEBNO ZA MUSKI SVET)!!!!chokolada:Nisam riba samo sam normalna. Ne odgovaram na temu da bi je unistila ili uvredila autora teme.BEOGRADJANKA '89:Aha,... I TI SI SAD KAO RIBA!!!!????????// :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ako nemas sta da kazes nemoj ni lupati gluposti! Ne zelim da se raspravljam s tobom jer me to stvarno smara!![]()
Nadam se da cemo sada nastaviti sa temom!![]()
Micotakis:Jel imate neki savet kako da izgleda lepse? Mislim..sad ide leto..pa otvorene majicice... A ponekad tu koza ne izgleda sjajno..mislim bubuljice i to. Jel ima neka dobra krema ili sl? A mozda i solarijum?
Necemo im se mesati... Tema je veoma poucna i zanimljiva...Ja se jos jednom DUBOKO IZVINJAVAM STO SMETAM!!! IDEM,CAO!!!Marija Ana:Micotakis:Jel imate neki savet kako da izgleda lepse? Mislim..sad ide leto..pa otvorene majicice... A ponekad tu koza ne izgleda sjajno..mislim bubuljice i to. Jel ima neka dobra krema ili sl? A mozda i solarijum?
da nemas i tu celulit?
Baba,ja ti se izvinjavam,ako sam te uvredila.A posto provaljujem kakva si kao osoba,mislim da bi ti najblje islo,da ne nosis nista!!!Micotakis:Decice, mogli bi da spremate prijemni, umesto sto brbljate ovde? Verovatno u drustvu nemate pravo glasa, ili u kuci, pa ovde nekome pametujete!
Pocnite da se molite Bogu, sutra su rezultati sa prijemnog ipsita, da li ste bile dovoljno pametne da zivucete 1 bod![]()
![]()
![]()
Nego da se vratim na temu...
Naravno da je dekolte veoma vazan, sta znaju deca, one jos i nemaju grudi![]()
![]()
![]()
Mislim da solarijum isusuje, pa bi trebalo da ima efekta. Ja koristim i onaj Avonov za negu biste...ali nikakvih posebnih rezultata :?
Hvala na odgovoru,ali ja te nisam pitala:kakvo ti je psihicko stanje,koeficijent inteligencije i koju boju kose imas!!!!MPMP:DEVOJKO TI SI JEDNA VEOMA ISKOMPLEKSIRANA OSOBA!!!
ZAR NEMAS PAMETNIJU TEMU,TIPA LJUBAVI....?
AKO IMAS VELIKIH PROBLEMA,ZASTA MAJKE TI SLUZE :shock: SILIKONI :shock: ?TI MORA DA SI RODJENA PLAVUSA,I U DUSI!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Micotakis:Ma pusti decicu da stavljaju mamine naramenice, i to nije lose za pocetak![]()
![]()
Sta zna ona sta je dekolte? Da nisi pomesala s Barbikom?
A ne znam ko koristi ogromna slova, Caps Lock nista nije u odnosu na tvoja slova, e bas si derle! Idi kupi bojanicu,pa flomastere i bice isto![]()
Ne kvari temu, imas temu za Tinejdzere...ili jos bolje otvorila se discoteka na Zemunskom keju, probaj tamo, mozda ce te neko razumeti!
![]()
![]()
![]()
Ja,vam se opet izvinjavam sto sam vas uvredila!!!!
Nadam se da necu dobiti batine,od vasih sponzora!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nastavljamo sa temom, jel?