EnjoytheSilence Elita Poruka 22.458 27.05.2013. u 14:40 - Šta reći devojci svog muža? #176 Adriana Lima: Jedna se danas zali na koleginicu - Zavrsila privatni fakultet, mozga nema ali spava sa direktorom i ona ce meni da komanduje. Kliknite za proširenje... Ma ljubomora, sigurno je skrndelj ta sto se zali
Adriana Lima: Jedna se danas zali na koleginicu - Zavrsila privatni fakultet, mozga nema ali spava sa direktorom i ona ce meni da komanduje. Kliknite za proširenje... Ma ljubomora, sigurno je skrndelj ta sto se zali
Antigon@ Elita Poruka 16.980 27.05.2013. u 15:03 - Šta reći devojci svog muža? #177 A meni žao što će trajno da banuju ovu Karabu. Baš interesantna žena, divan sagovornik.
sofffy Elita Poruka 23.144 27.05.2013. u 17:03 - Šta reći devojci svog muža? #178 Samo fizički obračun, a pošto sam velika i jaka - smrvila bih je. A onda muža. Ili prvo muža. Da, prvo muža.
Samo fizički obračun, a pošto sam velika i jaka - smrvila bih je. A onda muža. Ili prvo muža. Da, prvo muža.
bllondie Iskusan Banovan Poruka 6.267 27.05.2013. u 18:25 - Šta reći devojci svog muža? #179 vodi ga svojoj kući
karaba Obećava Poruka 74 27.05.2013. u 20:14 - Šta reći devojci svog muža? #180 Antigon@: A meni žao što će trajno da banuju ovu Karabu. Baš interesantna žena, divan sagovornik. Kliknite za proširenje... Ne sme mene niko da banuje - - - - - - - - - - bllondie: vodi ga svojoj kući Kliknite za proširenje... a ako je puzica i ima malenu kucicu? - - - - - - - - - - sofffy: Samo fizički obračun, a pošto sam velika i jaka - smrvila bih je. A onda muža. Ili prvo muža. Da, prvo muža. Kliknite za proširenje... prvo muža krava,das napiješ mlijeka da porastes
Antigon@: A meni žao što će trajno da banuju ovu Karabu. Baš interesantna žena, divan sagovornik. Kliknite za proširenje... Ne sme mene niko da banuje - - - - - - - - - - bllondie: vodi ga svojoj kući Kliknite za proširenje... a ako je puzica i ima malenu kucicu? - - - - - - - - - - sofffy: Samo fizički obračun, a pošto sam velika i jaka - smrvila bih je. A onda muža. Ili prvo muža. Da, prvo muža. Kliknite za proširenje... prvo muža krava,das napiješ mlijeka da porastes
sofffy Elita Poruka 23.144 28.05.2013. u 13:05 - Šta reći devojci svog muža? #181 Pa normalno. Kalcijum, ovo ono.
karaba Obećava Poruka 74 28.05.2013. u 16:21 - Šta reći devojci svog muža? #182 sofffy: Pa normalno. Kalcijum, ovo ono. Kliknite za proširenje... tom misicu sto nam fali i zbog kog patimo ne treba kalcijum on nema kosti,to je sundjerasto tkivo
sofffy: Pa normalno. Kalcijum, ovo ono. Kliknite za proširenje... tom misicu sto nam fali i zbog kog patimo ne treba kalcijum on nema kosti,to je sundjerasto tkivo
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.163 28.05.2013. u 16:28 - Šta reći devojci svog muža? #183 mislis na musku pisu
bllondie Iskusan Banovan Poruka 6.267 28.05.2013. u 18:29 - Šta reći devojci svog muža? #184 karaba: a ako je puzica i ima malenu kucicu? Kliknite za proširenje... pa morali bi da se skupe sa svih strana da bi stali
karaba: a ako je puzica i ima malenu kucicu? Kliknite za proširenje... pa morali bi da se skupe sa svih strana da bi stali
hirajgoagain Zaslužan član Poruka 127.163 28.05.2013. u 19:20 - Šta reći devojci svog muža? #185 budes pristojna da se muzh ne naljuti : ))