Шта радити са непланираном трудноћом?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo receno, zaista :)

Da, baš je lijepo rekao :)

- - - - - - - - - -

Ja samo ne kapiram tu osobu...tu osobu koja je sposobna da izmanipulise njega :"Tako je dobar osecaj kada svrsis unutra, pa onda trlja, gura dole, mesha, sve radi kako bi on izgubio kontrolu i istresao plodove zudnje unutra" iako je on na startu izjavio izricito: Hej, nisam spreman za porodicu i roditeljstvo.Spodobu koja ce ga napijati. Izaci ce i ona ce pijana sexy da plese, cekajuci njega da skapa jos koju casu...Hej nisam ni ja spremna na decu, hajde da se sexamo..Lepsi je osecaj bez kondoma..uh kako dobro orgazmiram kada svrsis unutra, ovih dana sam bezbedna....... Dakle ne mogu da skapiram tog nacija, tu moralnu i emotivnu spodobu. Spodobou koja je sposobna da vristi na lekare kada se ispostavi da se krvne grupe ne poklapaju, samo da ne kazu "ocu". A tih spodoba ima mnoooogooooo. I sve te spodobe uvek kazu ono isto : Ti si ga pravio, ti se i staraj o njemu. Na zalost, te spodobe zakon danas stiti.

Kriv je tu i muskrac i zena. Bez obzira sto sam ja bio "ostecena" strana sam sam kriv sto sam se izlago riziku i u takvim situacijama odgovornost bi morala da e preuzme. Neka vrsta odgovornosti

Па некако сам и ја близак таквом размишљању. Једино што се прибојавам да тај интерни договор да ме неће оптерећивати алиментацијама и бригама не буде погажен, па да се не позове на очинство а потом и да ми узме 50% прихода или нешто слично. На суду ми неће бити јак аргумент да смо се договорилид ане тражи ништа од мене

Evo, bicu velikodusna pa cu ti reci...:)

Bices joj zahvalan jednog dana sto ti je rodila dete, mnogo ce vode dotle proteci ali ces se setiti ovoga sto sam ti rekla

Sta, tucas, svrsis unutra i onda kao, Eno, otkud deteee, sta ovo bi ?

Upravo tako

- - - - - - - - - -

Evo, bicu velikodusna pa cu ti reci...:)

Bices joj zahvalan jednog dana sto ti je rodila dete, mnogo ce vode dotle proteci ali ces se setiti ovoga sto sam ti rekla

Па неће родити дијете, лагала је да је била трудна у нади да ћу је стварно оплодити мислећи да је трудна и да је свеједно да ли свршавам или не...

А већ сам имао идеју да јој направим још 3-4 дјетета...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back