http://www.novosti.rs/code/navigate... nato bombardovanje&search=decenija pod šutom
Šta da radi država sa ruševinama generalštaba?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.novosti.rs/code/navigate... nato bombardovanje&search=decenija pod šutom
dati nekome da napravi luksuzan hotel , sa ogromnom kockarnicom i elitnom javnom kucom u stilu 1001. noci
obnovit i vratit generalštab vojsci
dati nekome da napravi luksuzan hotel , sa ogromnom kockarnicom i elitnom javnom kucom u stilu 1001. noci![]()
e, brate.........dala ti i pamela i milo........
...a ovi sto vole kasarne i vojnike, neka idu u Bubanj potok, da drqaju u spavaonici sa 30 pari smrdljivih nogu.........![]()
Prodati gneralstab rusima.
evo malo sam ispravio tvoju porukuPokloniti gneralstab rusima.
Jesi li gledao na sto lici generalstab???
Evo par fotki pa vidi kakve su sanse za obnovu.
evo malo sam ispravio tvoju porukua sama ideja nije losha u taj koncept elitnog bordela se Rusi tj. Ruskinje savrseno uklapaju , oni su po tome poznati i priznati sirom sveta
![]()
u hebote. gadno izgleda. mislim da je jeftinije srušit je pa izgradit identičnu.
Pinki opet si picio lepak na kanalu , a znas sta je cika doktor rekao za toКАО И ОНА ЛЕЗБЕЈКА НА СТЕРОИДИМА ШО ТЕ ЈЕ КРЕСНУЛА У ЖУТАЋА
Sta ce im kad ce se nac opet neko za par godina da im je porusi...![]()
Pinki opet si picio lepak na kanalu , a znas sta je cika doktor rekao za to![]()
Nemoj da si naivna Danice.
Ovi zlikovci samo vrsljaju ispred nosa a on meni samo; "bez brige, bez brige...". 'be se njemu sto ovaj zlikovac zivi u mojoj kuci.
Jednom sam robijao sto sam verovao ljudima, e pa drugi put necu.
Vama je sigurno poznato da sam bio u zatvoru 2 godine. Ne znam da li su vam pominjali Djuru ali on je bio preko 4 godine.
Kad god me neko pita ja kazem:" Jeste - voleo sam ga. Staljin je za mene bio sve i sja."