http://www.novosti.rs/code/navigate... nato bombardovanje&search=decenija pod šutom
Šta da radi država sa ruševinama generalštaba?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://www.novosti.rs/code/navigate... nato bombardovanje&search=decenija pod šutom
obnovit i vratit generalštab vojsci
dati nekome da napravi luksuzan hotel , sa ogromnom kockarnicom i elitnom javnom kucom u stilu 1001. noci
obnovit i vratit generalštab vojsci
dati nekome da napravi luksuzan hotel , sa ogromnom kockarnicom i elitnom javnom kucom u stilu 1001. noci
e, brate.........dala ti i pamela i milo........
...a ovi sto vole kasarne i vojnike, neka idu u Bubanj potok, da drqaju u spavaonici sa 30 pari smrdljivih nogu.........
Prodati gneralstab rusima.
Prodati gneralstab rusima.
evo malo sam ispravio tvoju poruku a sama ideja nije losha u taj koncept elitnog bordela se Rusi tj. Ruskinje savrseno uklapaju , oni su po tome poznati i priznati sirom svetaPokloniti gneralstab rusima.
Jesi li gledao na sto lici generalstab???
Evo par fotki pa vidi kakve su sanse za obnovu.
evo malo sam ispravio tvoju poruku a sama ideja nije losha u taj koncept elitnog bordela se Rusi tj. Ruskinje savrseno uklapaju , oni su po tome poznati i priznati sirom sveta
u hebote. gadno izgleda. mislim da je jeftinije srušit je pa izgradit identičnu.
Pinki opet si picio lepak na kanalu , a znas sta je cika doktor rekao za toКАО И ОНА ЛЕЗБЕЈКА НА СТЕРОИДИМА ШО ТЕ ЈЕ КРЕСНУЛА У ЖУТАЋА
Sta ce im kad ce se nac opet neko za par godina da im je porusi...
Pinki opet si picio lepak na kanalu , a znas sta je cika doktor rekao za to
Nemoj da si naivna Danice.
Ovi zlikovci samo vrsljaju ispred nosa a on meni samo; "bez brige, bez brige...". 'be se njemu sto ovaj zlikovac zivi u mojoj kuci.
Jednom sam robijao sto sam verovao ljudima, e pa drugi put necu.
Vama je sigurno poznato da sam bio u zatvoru 2 godine. Ne znam da li su vam pominjali Djuru ali on je bio preko 4 godine.
Kad god me neko pita ja kazem:" Jeste - voleo sam ga. Staljin je za mene bio sve i sja."