Шта радити када случајно манијачки пратимо девојку на улици?

Елем, вероватно вам се свима, и мушкарцима и женама (девојкама) дешавало да идете мрачном и пустом улицом у пола ноћи.

Пар пута ми се десило да идем својим путем, и случајно испред мене неколико корака иде својим путем девојка. По некад она почне да се осврће и буде уплашена. Чак и ако се не осврће, осети се страх од манијака. А ја само идем својим путем.

Или...ја са френдицом идем до града, дошао до ње, покупио је, и она ми даје картицу за банкомат да уместо ње дигнем кеш за град. То је тако било пар пута, нисам баш обраћао пажњу зашто ми даје картицу, а не оде сама до банкомата, али једном када сам пришао банкомату, за банкоматом је била девојка која је подизала новац. Ја стао поред, ни преблизу, ни предалеко, уредно, да сачекам свој ред. Осетио сам велики страх код ње. Помислих да јој се обратим и кажем да само чекам свој ред, и да се не боји. Ипак, можда би се она још више уплашила да јој се обратим, па сам окренуо главу и гледао негде у даљину или у небо док није завршила. Можда и ова моја френдица мени даје картицу да ја подигнем кеш уместо ње, баш да с не би нашла у таквој ситуацији.

Разумем, девојка сама за банкоматом (или у празној улици), непознати мушкарац у близини, који је физички доста јачи од ње. Верујем да није лако живети у таквом страху, који по некада може да буде оправдан.

Међутим, непријатно је и када те, без разлога, непознате особе унапред сматрају за манијака или криминалца иако гледаш своја посла, идеш улицом својим путем или чекаш на банкомату за свој грош.

Ових дана је ово тема на друштвеним мрежама. Неко та Тњитеру причао причу о чалету који је тако ишао иза девојке, осетио страх, обратио јој се и рекао да ће да пожури, да јој не би било непријатно, и у тој журби саплете се, падне у жбун или тако нешто. Опет, неко други исприча причу како глуми да разговара телефоном, нпр. са мајком и крене да јој тепа, чисто да изгледа безопасно и доброћудно.

Дакле, шта у оваквим приликама да радимо ми мушкарци, а шта девојке (жене)?

И зашто на ЉиС-у ни један наслов није написан на ћирилици?
Recimo bilo bi lepo kad muskarac, kad već osjeti strah devojke ispred njega, predje na drugu stranu ulice! To je recimo nešto najlepše sto može uraditi !

Što se tiče bankomata nisam imao problema da se neko oseca uplasen bilo nocu ili danju. Ako je dan cekam svoj red iza udaljen ili malo u stranu da ispadne da ne cekam. Ako je veče i djevuška onda stanem dalje npr preko puta u parkic. Najbolje je u nekom trznom centru nocu najbezbednije I nema bojazni da ako cekate u redu da ste manijak i da ce vas i vi nekog da opljackate.

Slucajno pracenje devojaka. Nisam imao nekih problema da osetim strah kod njih. Idem na određenoj razdaljini ili preteknem.

Distanca znaci dobar gepek, preticanje los gepek. 😂 Zezam se. 😂

Елем, вероватно вам се свима, и мушкарцима и женама (девојкама) дешавало да идете мрачном и пустом улицом у пола ноћи.

Пар пута ми се десило да идем својим путем, и случајно испред мене неколико корака иде својим путем девојка. По некад она почне да се осврће и буде уплашена. Чак и ако се не осврће, осети се страх од манијака. А ја само идем својим путем.

Или...ја са френдицом идем до града, дошао до ње, покупио је, и она ми даје картицу за банкомат да уместо ње дигнем кеш за град. То је тако било пар пута, нисам баш обраћао пажњу зашто ми даје картицу, а не оде сама до банкомата, али једном када сам пришао банкомату, за банкоматом је била девојка која је подизала новац. Ја стао поред, ни преблизу, ни предалеко, уредно, да сачекам свој ред. Осетио сам велики страх код ње. Помислих да јој се обратим и кажем да само чекам свој ред, и да се не боји. Ипак, можда би се она још више уплашила да јој се обратим, па сам окренуо главу и гледао негде у даљину или у небо док није завршила. Можда и ова моја френдица мени даје картицу да ја подигнем кеш уместо ње, баш да с не би нашла у таквој ситуацији.

Разумем, девојка сама за банкоматом (или у празној улици), непознати мушкарац у близини, који је физички доста јачи од ње. Верујем да није лако живети у таквом страху, који по некада може да буде оправдан.

Међутим, непријатно је и када те, без разлога, непознате особе унапред сматрају за манијака или криминалца иако гледаш своја посла, идеш улицом својим путем или чекаш на банкомату за свој грош.

Ових дана је ово тема на друштвеним мрежама. Неко та Тњитеру причао причу о чалету који је тако ишао иза девојке, осетио страх, обратио јој се и рекао да ће да пожури, да јој не би било непријатно, и у тој журби саплете се, падне у жбун или тако нешто. Опет, неко други исприча причу како глуми да разговара телефоном, нпр. са мајком и крене да јој тепа, чисто да изгледа безопасно и доброћудно.

1. Dišem duboko par koraka iza nje jer ja tu stanujem a ona ne, može prevozom da preskoči taj deo al terala neki krasni.
2. Stane ona, stanem ja
3. Ona gleda nešto u mobilni ja pustim video sa RedTube glasno.
4. Eto vam ga učinak holivudskih filmova, svaka misli da je iebozovna
5. Ne skače na svašta

e medjutim ja pokušavam da odgonetnem drugu misteriju...
niko nema odgovor...

kad potera bešika muškarcima Bog pomogao da bude praktičnije...
e medjutim Sotona napravio ženu...

i naravno da nećeš pišaš po osvetljenoj ulici nego zadješ u manju neosvetljenu... a tamo žena koliko hoćeš - il šetaju kerove ili šetaju zajedno ili iskoči kad otvoriš šlic...

STRAŠNO!!!

Recimo bilo bi lepo kad muskarac, kad već osjeti strah devojke ispred njega, predje na drugu stranu ulice! To je recimo nešto najlepše sto može uraditi !
da ali na ovoj strani mi ulaz
nek predje ona

Dešavalo mi se par puta da mi se čini da je neko previše blizu mene sa stražnje strane i uliva mi nelagodu... posebno kada su prazne ulice. Tada ja promenim pravac kretanja, ili pređem na drugu stranu, obavezno se okrenem da ošacujem ko je to i tako... Ali nikada zaista nikada ne bih ovlažila na to, ne znam otkud vam za uzbuđenje... to je totalno neprirodno.

Латиница подсећа на Рим, Париз и остале роматичне локације. Кад 'оћеш да муваш рибе мораш по латински.
Ћирилица подсећа на Методија, Псалтир и Оче наш. Кад је виде, развратне девојке одмах беже. Не стигнеш ни да изблагоглагољаш о сексу.
Уууууу, латиничари, баш се види огроман утицај тог писма на ваш расплпдни живот и прикљученије на згодне рибе. Боље реци, глуп сам да инсталирам ћириличну тастатуру.

Ja, kao riba koja jeste napadnuta s ledja vise ne idem mracnim ulicama. Vozim bajs ako je mrak. Obavezno pricam s nekim na telefonu. Drzim kljuc u dzepu spremna da iskopam oko. Treba da nabavim biber sprej i ono gvozdeno za pesnicu. Gde se to kupuje?

Da i treniracu kik boks.

I vozicu kola, a u kolima puna ratna oprema.

A fino bi mi cucnuo i neki muskarac u zivotu. :mrgreen:

Dešavalo mi se par puta da mi se čini da je neko previše blizu mene sa stražnje strane i uliva mi nelagodu... posebno kada su prazne ulice. Tada ja promenim pravac kretanja, ili pređem na drugu stranu, obavezno se okrenem da ošacujem ko je to i tako... Ali nikada zaista nikada ne bih ovlažila na to, ne znam otkud vam za uzbuđenje... to je totalno neprirodno

citiraj slobodno da raspravljamo na temu tabooa.

Pogotovu zenskih. Koliko "pokvareniju" mastu imate od nas muskaraca generalno to je za 1000 romana "nasi fetisi i cudne navike".

Nemoj da se pravimo puritanci Poliska i citiraj me sledeci put kad ti se ne svidi jedno od mojih razmisljanja na temu.
Naglasak na JEDNO jer ima vise teorija :)

@tema

obzirom da me @Paula i @Disko Kauč nisu razumele ....

kada idem ulicom iza devojcice/devojke/zene ubrzam korak i prodjem pored nje brzim korakom tako da ona pocne da mene prati.
U poslednje vreme zovem svoje :heart: na tel da se dogovaramo za dnevne teme pa samim tim ta neka devojcica/devojka/zena ispred mene moze da zakljuci da idem kuci svojim poslom i imam stosta da uradim usput i da nisam manijak koji je prati

Nemam s tim problem..
Uvek imam neke rekvizite ako zatreba.
A tamo gde se ja krećem noću -
Nema žive duše ..Možda poneka životinja..

Imala sam slučaj tog praćenja pre nekoliko godina
, ali on i jeste bio manijak i pratio me je sa svojim idiotskim razlogom..
No, završio je razbijene glave ..Toliko.

Nemam s tim problem..
Uvek imam neke rekvizite ako zatreba.
A tamo gde se ja krećem noću -
Nema žive duše ..Možda poneka životinja..

Imala sam slučaj tog praćenja pre nekoliko godina
, ali on i jeste bio manijak i pratio me je sa svojim idiotskim razlogom..
No, završio je razbijene glave ..Toliko.
E, super, ali nemoj samo da si previše samouverena.

Bravo za temu, jako je bitna... Nazalost, zivimo u takvom vremenu da devojka, zena ne moze da seta ulicom, a da ne oseti barem malo strah. Ne idem cesto nocu sama, ali kad idem cesto barem malo osetim strah. Mislim da je u takvim trenucima kada ti (musko) ides iza devojke, najpametnije preci na drugu stranu ulice ili je jednostavno zaobici, to je neka stvar "kulture" u takvim situacijama jer ima devojaka koje se paralisu od straha i misle da je svaka osoba potencijalni manijak, ali nisu one krive, zivimo u ludom vremenu

Ja, kao riba koja jeste napadnuta s ledja vise ne idem mracnim ulicama. Vozim bajs ako je mrak. Obavezno pricam s nekim na telefonu. Drzim kljuc u dzepu spremna da iskopam oko. Treba da nabavim biber sprej i ono gvozdeno za pesnicu. Gde se to kupuje?

Da i treniracu kik boks.

I vozicu kola, a u kolima puna ratna oprema.

A fino bi mi cucnuo i neki muskarac u zivotu. :mrgreen:
Imas biber sprej u army shopu za tipa 800-900din treba ga imati u dzepu, nikad ne znas kakvih manijaka ima sto na ulici, sto u prevozu, marketu...

Па пређеш улицу, то је мој приступ. Наставиш са друге стране, не идеш јој у стопу.

Јер зашто да због мене неко без потребе буде у грчу, та идеја ми се не свиђа уопште.

Никакво обраћање и лепе ријечи, хаха, то тек звучи манијакално.

Od cetvrtka je jos pratite?!
Pa gde putuje toliko?

Back