Шта радити када случајно манијачки пратимо девојку на улици?

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
89.817
Елем, вероватно вам се свима, и мушкарцима и женама (девојкама) дешавало да идете мрачном и пустом улицом у пола ноћи.

Пар пута ми се десило да идем својим путем, и случајно испред мене неколико корака иде својим путем девојка. По некад она почне да се осврће и буде уплашена. Чак и ако се не осврће, осети се страх од манијака. А ја само идем својим путем.

Или...ја са френдицом идем до града, дошао до ње, покупио је, и она ми даје картицу за банкомат да уместо ње дигнем кеш за град. То је тако било пар пута, нисам баш обраћао пажњу зашто ми даје картицу, а не оде сама до банкомата, али једном када сам пришао банкомату, за банкоматом је била девојка која је подизала новац. Ја стао поред, ни преблизу, ни предалеко, уредно, да сачекам свој ред. Осетио сам велики страх код ње. Помислих да јој се обратим и кажем да само чекам свој ред, и да се не боји. Ипак, можда би се она још више уплашила да јој се обратим, па сам окренуо главу и гледао негде у даљину или у небо док није завршила. Можда и ова моја френдица мени даје картицу да ја подигнем кеш уместо ње, баш да с не би нашла у таквој ситуацији.

Разумем, девојка сама за банкоматом (или у празној улици), непознати мушкарац у близини, који је физички доста јачи од ње. Верујем да није лако живети у таквом страху, који по некада може да буде оправдан.

Међутим, непријатно је и када те, без разлога, непознате особе унапред сматрају за манијака или криминалца иако гледаш своја посла, идеш улицом својим путем или чекаш на банкомату за свој грош.

Ових дана је ово тема на друштвеним мрежама. Неко та Тњитеру причао причу о чалету који је тако ишао иза девојке, осетио страх, обратио јој се и рекао да ће да пожури, да јој не би било непријатно, и у тој журби саплете се, падне у жбун или тако нешто. Опет, неко други исприча причу како глуми да разговара телефоном, нпр. са мајком и крене да јој тепа, чисто да изгледа безопасно и доброћудно.

Дакле, шта у оваквим приликама да радимо ми мушкарци, а шта девојке (жене)?

И зашто на ЉиС-у ни један наслов није написан на ћирилици?

Zato sto je ovo Ljubav i Sex a ne "ljubovot i seksot" :kez:

a to manijacki .... eeee a nije Ti palo na pamet da pojedine devojke imaju prljavu mastu i da ih uzbudjuje da ih prati potpuni stranac?
Naravno ne zele bilo kakav fizicki kontakt ali ih ta neizvesnot uzbudjuje.
Nas muski mozak to ne moze da pojmi.
Ili ja imam pokvarenu mastu :think:

Латиница подсећа на Рим, Париз и остале роматичне локације. Кад 'оћеш да муваш рибе мораш по латински.
Ћирилица подсећа на Методија, Псалтир и Оче наш. Кад је виде, развратне девојке одмах беже. Не стигнеш ни да изблагоглагољаш о сексу.

Латиница подсећа на Рим, Париз и остале роматичне локације. Кад 'оћеш да муваш рибе мораш по латински.
Ћирилица подсећа на Методија, Псалтир и Оче наш. Кад је виде, развратне девојке одмах беже. Не стигнеш ни да изблагоглагољаш о сексу.
Латиница није за бећара

Нема бољих риба од Рускиња и Украјинки.

Њих мувамо кирилицом.

И методицом.

A zasto je ova tema na LJiS-u? :think:

Зато што су једина два подфорума која имају интеракцију ПДФ Политика и ПДФ ЉиС.

Да сам је отворио на ПДФ Нумизматика, нико ми никад ништа не би написао.

А и како @yioim рече, има ту и елемената љубави и секса кад се девојка узбуди јер је прати манијак.

Сетимо се чувене пјесме Дина Дворника.

Зато што су једина два подфорума која имају интеракцију ПДФ Политика и ПДФ ЉиС.

Да сам је отворио на ПДФ Нумизматика, нико ми никад ништа не би написао.

А и како @yioim рече, има ту и елемената љубави и секса кад се девојка узбуди јер је прати манијак.

Сетимо се чувене пјесме Дина Дворника.
Ја сам манијак из гимназијског парка већ данима сакривен ја гледам те из мрака

Just Be Creepy teorija takozvana (JBC)

Ти си прва дама која се јавила на теми, а тема стоји овде 3 сата.

На свим осталим темама на ЉиС, даме кокодачу непрестано, а овде ни једна да нас почасти објашњењем.

Mojoj poznanici se desilo na studijama da je, vracajuci se kuci kao zmaj, bila uverena da je decko ispred nje ustvari njen komsija pa je resila da ga prati i tako nadje put. I onda je momak poceo da se osvrce, a ona pocela da se krije iza zardinjera, iza coska zgrade i tako. Ne secam se da li je imao herca da joj se obrati 😁

Sto se teme tice, ako primetis da se devojka plasi, predji ulicu ako je moguce. Ili zastani nek se ona udalji.

Back