catlover123
Obećava
- Poruka
- 59
Sta radite kad vam je dosadno?
Ja npr crtam ili slikam,napravim neki kolac ali nekad mi se desi da stvarno ne znam sta cu od dosade.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Voleo bih da mogu da priuštim dosadu ponekad.Sta radite kad vam je dosadno?Ja npr crtam ili slikam,napravim neki kolac ali nekad mi se desi da stvarno ne znam sta cu od dosade.
UzivamSta radite kad vam je dosadno?Ja npr crtam ili slikam,napravim neki kolac ali nekad mi se desi da stvarno ne znam sta cu od dosade.
Divim ti se, ja bih isto volela da imam obaveze u zivotu ali jedina obaveza mi je sada upis na fakultet i nista vise ? Volela bih kad bih nasla neki hobi ali nemam neke opcije jer zivim na selu.Мени никад није досадно. Никад.
Немам довољно времена за све што би хтела.
Imala sam isti problem do pre 2 dana ali sa tik tokom,po meni jako toksicna aplikacija pa sam je samo odjednom obrisala.Uhvatila sam sebe da sam 3 sata provela listajuci tik tok...ZLOnavukla sam se na youtube preko mobilnog i moraću da se odviknemsamo ga hvatam i bušim zečje rupe na razne gluposti
U poslednje vreme ni ja nemam precizan odgovor na to tvoje pitanje, jer mi se knjige više ne čitaju(čitam, ali ne mogu ceo dan samo čitati). Na Krstaricu mi se ne ide pre večernjih sati(mislim da je tako najbolje za mene). Lažne profile na fejsbuku odavno nemam(imam samo jedan jedini Fejsbuk profil pod mojim pravim podacima i interesovanjima). Igrice sam odavno prevazišao, a kućne poslove sve mogu da uradim za jedno prepodne.Sta radite kad vam je dosadno?Ja npr crtam ili slikam,napravim neki kolac ali nekad mi se desi da stvarno ne znam sta cu od dosade.
Ako je lepo vreme - bajs i priroda.Sta radite kad vam je dosadno?Ja npr crtam ili slikam,napravim neki kolac ali nekad mi se desi da stvarno ne znam sta cu od dosade.
blago tebi.Sto meni nije tako dosadno.Sta radite kad vam je dosadno?Ja npr crtam ili slikam,napravim neki kolac ali nekad mi se desi da stvarno ne znam sta cu od dosade.
TikTok je za decu..Bolje na YT nego na TikTok. Provedeš sate skrolajući a od toga 0.2% korisnog sadržaja.
Uglavnom ali ne mogu da grešim dušu, ima korisnog i kvalitetno zabavnog sadržaja u vezi oblasti koje me interesuju, tehnologije na primer, ali algoritam uvek forsira neki debilizam, koliko god da pratiš ono što te interesuje. Plus aplikacija prosto ždere bateriju.TikTok je za decu..