sta radite u slobodno vreme?

Spremam sobu (samo jedno ''buahahaha nemam šta da obučem!... šta da obučem?!....'' i puna je garderobe koja je ionako pretila da će ispasti iz ormara) :P, pijem kafu, odem do grada na kafu, s drugaricama, sa dečkom, pa se družim s dečkom :mrgreen:, gledam Sex&TheCity (to više nije slobodno vreme već obaveza, muahaha), i tako... niš' posebno u svakom slučau... i govorim sebi ''e od sutra počinješ da učiš''... ali ne ide mi nešto... :S

nedostaje mi raspust na kom nisam morala da učim :cry:

Kao shto neko reche (mislim da je Moon Child) ja ne slusham muziku u slobodno vreme, meni je media player ukljuchen 25/7!

A slobodnog vremena imam neopisivo mnogo. Ne znam u chemu je razlog, idem na tri jezika i svaki dan na trchanje, i kao neshto uchim a opet imam minimum 3 sata slobodno dnevno (za vreme shkole) a sad kada je raspust ceo dan je free, ali ja se bash retko smaram! izjutra na trchanje, dok ne uprzi sunce, onda tjiku na komp, pa sa drushtvom u kafitj/graonu/bioskop pa onda u grad i negde oko 3 u krevet, ono shto nije obuhvatjeno ovim rasporedom provedem na dopisivanje, jelo...

tokom raspusta imam slobodnog vremena za izvoz, ali samo tokokm raspusta....:lol:
od jutra do mraka mi je slobodno vrijeme, makar meni izgleda kao slobodno vrijeme...:neutral:
ustanem se oko 10, doruckujem, oko 1 pocnem da spremam rucak, oko 3 rucam, u 4 sjedam za komp pa onda kuckam.... ponekad blenem u televizor ako ima sta zanimljivo.... skoro svako vece oko 7 (to nije vece nego dan, al' nema veze) uzmem rolere i onda s kraja na kraj grada se vozim, iskljucivo sama, jer mi je tako najmilije, jer me niko ne ometa u razmisljanju, i niko mi ne odredjuje dje cemo da se vozimo, itd... ako mi drustvo nije tu, onda se vozim do 11... a ako je tu, onda se vozim do 9, istusiram se, onda idem sa njima nedje.... bilo to kod fontane na klupe, pod trebjesu, u park, u neka prigradska naselja da posjetimo ostalo drustvo iz osnovne, da ih malo iznenadimo....
to je uglavnom jedan moj obican dan...
i zaboravila sam da kazem da non stop pjevam... uglavnom neke ruske pjesme, onda britney, ili neke teske narodnjake...

Poslednja izmena:

Back