sta radite kad

ZvezdanKa

Veoma poznat
Poruka
10.242
nista ne radite...

zamislite to...
sloboda, nemate obaveza, vidjate se s prijateljima, citate knjige, gledate filmove, izlazite u restorane, klubove, stalno upoznajete nove "frajere"-to za ove neudate, beskrajno vreme za krstu, facebook...

i????
kako vam se cini???

Retko kad imam slobodnog vremena, ali kad ga imam provodim ga sa muzem i cerkom, a kad zelim da i od njih "odmorim" :rumenko: , e onda pogledam neki dobar film, citam, napravim mirisljavu kupku samo za sebe, ili izlazim sa prijateljicama...:manikir: :bye:

uzaludan posao...

ne umem da ne radim nista!

ne umem! ja sam hiperaktivna. pre mesec dana radila 9 sati dnevno, ucila jezik, imala vezu i jos pride pozoriste, bioskop, koncerti, restorani, izlasci, druzenja...

ne gledam tv, ne gledam serije, ne idem u shopping, ne lakiram nokte 3 puta dnevno...

bar da je lepo vreme da vozim bici...

uzaludan posao...

ne umem da ne radim nista!

ne umem! ja sam hiperaktivna. pre mesec dana radila 9 sati dnevno, ucila jezik, imala vezu i jos pride pozoriste, bioskop, koncerti, restorani, izlasci, druzenja...

ne gledam tv, ne gledam serije, ne idem u shopping, ne lakiram nokte 3 puta dnevno...

bar da je lepo vreme da vozim bici...

imala si vezu? :per:

nista ne radite...

zamislite to...
sloboda, nemate obaveza, vidjate se s prijateljima, citate knjige, gledate filmove, izlazite u restorane, klubove, stalno upoznajete nove "frajere"-to za ove neudate, beskrajno vreme za krstu, facebook...

i????
kako vam se cini???
...никако...:neutral:...чак мислим да би ми позлило у неком тренутку...

jeste grozno, a ja mislila sad cete reci, blago tebi, pa da mi bude lakse!

neke stvari samo treba da se prizeljkuju...

a imate li neke ideje kako da se popuni vreme?

Radi, ako ne znaš onda nauči, nešto kreativno. To donosi radost i zadovoljstvo, upoznavanje novih ljudi - prijatelja nije nikada previše - i baš ume da "veže" interesovanje.

Čoveku je obično najveće zadovoljstvo kad vidi rezultate svog rada - onako, da su očigledni...:)

Kreativno može biti svašta, nemoj samo odmah pomisliti da "nemaš ruku za to".:bye:

(oni koji "nemaju vešte ruke" često dobro pišu, pevaju..plešu... ima svašta, samo da je vremena!)

Radi, ako ne znaš onda nauči, nešto kreativno. To donosi radost i zadovoljstvo, upoznavanje novih ljudi - prijatelja nije nikada previše - i baš ume da "veže" interesovanje.

Čoveku je obično najveće zadovoljstvo kad vidi rezultate svog rada - onako, da su očigledni...:)

Kreativno može biti svašta, nemoj samo odmah pomisliti da "nemaš ruku za to".:bye:

(oni koji "nemaju vešte ruke" često dobro pišu, pevaju..plešu... ima svašta, samo da je vremena!)

gracias!

imam ja puno interesovanja...
nego u ovom momentu..ni tamo ni ovamo...sutra mozda sednem u avion...i fiuuuuuuu...

nista mi se ne pocinje...

a kreativno..pa vidis mogla bih da pletem...eto onom bivsem sam obecala sal, a mogla bih i da pisem, bejah dobra u skoli u tome...a mogla bih da dokazujem i neresene matematicke probleme, npr poancarovu teoremu...

a ljudi...prijatelja nikad dosta....poznajem mnooooogooo ljudi...i upoznajem sve vise i vise, ali...pa bre to je 2-3 sata dnevno, a ostalo vreme?
:(

nista ne radite...

zamislite to...

i????
kako vam se cini???

pa čini mi se.
mislim, udata sam, ali čitam knjige, gledam filmove, sinoć smo se baš proveli.....dodouše ne upoznajem frajere, tj. upoznajem ih ali me ne zanimaju.....
šta radim kad ništa ne radim? blejim, što bi rekla deca...to mnogo volim. gledam u reku kako teče i resetujem mozak.

sad iscitah celu temu...ja tad od svih aktivnosti, mesecima nisam ni virnula na forum...eh divnih dana...

a sad idem u grad!
aj cao!
a meni je vrlo retko dosadno...kada sedim za PC i kuckam porukice ili...chitam shta je sve ispisano...meni proleti vreme,vec se sin vraca iz grada i odmah me skloni da bi on zaseo i kuckao se sa svojim prijateljima:lol:

nista ne radite...

zamislite to...

i????
kako vam se cini???

Cini mi se odlicno, ja tako i zivim - ali radim, pet do devet sati dnevno... (nekad 15 sati dnevno, ali redje). U stvari drugaciji zivot i ne znam - sta drugo pa postoji, za ljude koji nemaju decu, a roditelji su im jos uvek u formi?

gracias!

imam ja puno interesovanja...
nego u ovom momentu..ni tamo ni ovamo...sutra mozda sednem u avion...i fiuuuuuuu...

nista mi se ne pocinje...

a kreativno..pa vidis mogla bih da pletem...eto onom bivsem sam obecala sal, a mogla bih i da pisem, bejah dobra u skoli u tome...a mogla bih da dokazujem i neresene matematicke probleme, npr poancarovu teoremu...

a ljudi...prijatelja nikad dosta....poznajem mnooooogooo ljudi...i upoznajem sve vise i vise, ali...pa bre to je 2-3 sata dnevno, a ostalo vreme?
:(

E, da je meni toje vreme..i još po nešto...ja bih išla da učim tango...imaju i udruženje (ili klub, kako se već zove.. ljubitelja tanga....:() To ti je još 2-3 sata dnevno, a ples (još više folklor) mnogo utiče na dobro raspoloženje, da znaš! Nešto sa serotoninom, šta ga ja znam, ali baš podiže raspoloženje!

Onda ostaje da putuješ (još ako može bez plana, onako kud' te put odvede...Divota!

I, pazi malo šta radiš, jer ako ti sve ovo ne donese odgovarajuće efekte, moraćeš da se zaljubiš!:eek: A, molim te lepo, za čega ćeš onda imati vremena? A? Čuvaj se! :lol:

pa čini mi se.
mislim, udata sam, ali čitam knjige, gledam filmove, sinoć smo se baš proveli.....dodouše ne upoznajem frajere, tj. upoznajem ih ali me ne zanimaju.....
šta radim kad ništa ne radim? blejim, što bi rekla deca...to mnogo volim. gledam u reku kako teče i resetujem mozak.

pa i ja isto to, ali mi je gubljenje vremena...

sad se super provela u gradu, vratila se, sad spavam, sutra ustajem sredim malo stan, malo internet, p ami dosju drugarice....
i tako svakog dana...ma besmisao, pusti me da umrem...kad se setim studenstskih dana, taj besmisao mi prijao, a sad :roll::roll::roll::roll::roll::(:(:(:(:(:dash::dash::dash::dash::dash:

E, da je meni toje vreme..i još po nešto...ja bih išla da učim tango...imaju i udruženje (ili klub, kako se već zove.. ljubitelja tanga....:() To ti je još 2-3 sata dnevno, a ples (još više folklor) mnogo utiče na dobro raspoloženje, da znaš! Nešto sa serotoninom, šta ga ja znam, ali baš podiže raspoloženje!

Onda ostaje da putuješ (još ako može bez plana, onako kud' te put odvede...Divota!

I, pazi malo šta radiš, jer ako ti sve ovo ne donese odgovarajuće efekte, moraćeš da se zaljubiš!:eek: A, molim te lepo, za čega ćeš onda imati vremena? A? Čuvaj se! :lol:

e da ti plesovi me fasciniraju od kad znam za sebe, pa onda bih ucila fotografiju, a mislila sam da bi trebalo i u glumi da se oprobam, neko amatersko pozoriste, onda usavrsavam spanski i francuski, naucim italijanski i jos nemacki pride, ali kazem ne znam sta sutra nosi i nemam volje da se upustam u takav projekat, s obzirom da uskoro mogu da zapalim u inostranstvo... da putovala bih sad, ali vizu nemam, a nezaposlena sam, pa ne mogu da je izvadim..i tako problema bezbroj, hvatam mogucnosti u letu...u medjuvremenu se dosadjujem i kidam zivce, jer je meni ovo gluvarenje totalni besmisao, nigde ne ulazem sebe i ne posvecujem se nicemu...

Back