inspirion
Iskusan
- Poruka
- 5.667
Ja odmah gledam kakva mu je drugarica
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?
Usamljena mala:Sramota me da kazem sta mu prvo smeknemops: a sta da radim ode mi oko :wink:
Nem veze sa usamljenoscu,nego sa stidljivoscuPunani_huntR:Usamljena mala:Sramota me da kazem sta mu prvo smeknemops: a sta da radim ode mi oko :wink:
zasto se stidis. lepo kazes:
"prvo upalim X-ray pogled i onda snimim sta cuva u gacama."
To je normalno, zato i ja gledam gooze kada me mrzi da palim x-ray pogled.mozda si usamljena posto se stidis takvih naizgled normalnih stvari.
suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
Slazem se sa tobom.Ziva istina!suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
xpajamacax:vec sam rekla....CIPELE...
ali kada malo razmislim....
i AUTO koji vozi,
i SAT koji nosi,
i PARFEM...
i ima li novcanik...mrzim one sto drze pare po dzepovima :wink:
DEEP&SEXY:Piatance za vas cure,
sta prvo zapazite na muskarcu, koji deo tela, koji deo odece sta vam je najbitnije kod muskarca u fizickom pogledu
Da li volite suve, debele , nabildovane i koliko nabildovane.
I kako obucene muskarce volite da vidite
Hvala, ne stedite reci:wink:
Steffan:suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
Ona ga ceni samo u mislima, u stvarnosti je stvar vec "malo" drugacija... sa zenama treba mudro postupati, u isto vreme i tlaciti ih i maziti ih...jedino tada su srecne i spokojne.. ako je covek previse romantican i puno ih mazi onda im to brzo dosadi.. a ako ih previse tlaci onda su mizerno nesrecne... pravi recept je od svega po malo... :wink:
Usao si u sustinu problema,nema sta!Steffan:suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
Ona ga ceni samo u mislima, u stvarnosti je stvar vec "malo" drugacija... sa zenama treba mudro postupati, u isto vreme i tlaciti ih i maziti ih...jedino tada su srecne i spokojne.. ako je covek previse romantican i puno ih mazi onda im to brzo dosadi.. a ako ih previse tlaci onda su mizerno nesrecne... pravi recept je od svega po malo... :wink:
Ma i ja sam na strani tih romanticnih mangupa :wink:Vendi9:suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
da se ubacim - PRAVI MANGUPI SU ROMANTICNI!!!!![]()
![]()
![]()
oni se jednom recju zovu MACO TIPOVI
suncica73:Ma i ja sam na strani tih romanticnih mangupa :wink:Vendi9:suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
da se ubacim - PRAVI MANGUPI SU ROMANTICNI!!!!![]()
![]()
![]()
oni se jednom recju zovu MACO TIPOVI
inspirion:suncica73:Zena pocinje da ceni i da voli romanticnog muskarca tek kad joj mangup dodje glave!. . .:Zanima me zasto zene ne vole romanticne muskarce?![]()
Ja sam musko pa mozda i ne znam mnogo.Ali primetio sam mnogo devojaka,kod kojih je tako.Neko vreme glume opasne ribe,dok ih neko emotivno ili fizicki ne povredi.A onda krecu da se opusteno oblace i crkaju pivo sa ortacima.Zene.