DukeofSerbia
Domaćin
- Poruka
- 4.719
Green_Rose:ako pregledash i ostale stranice vidjecesh i da su cure odgovarale![]()
Ma мало се шалим - нови си члан.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Green_Rose:ako pregledash i ostale stranice vidjecesh i da su cure odgovarale![]()
Ma nistaDukeofSerbia:Хвала на објашњењу.
Green_Rose:hm,,, kod momka prvo primjetim ochi i kosu... ostalo.. ma fizichki izgled nije vazan..![]()

Lucky girl:dosta se slazem sa tobom,sem sto ne gledam kosu![]()
meni je kod kose bitno samo da je odrzavana,znaci da ne bude masna i prljava.....laura87:Meni je kosa mozda i na prvom mestu-mora da bude osisan na kratko!
I love Amy Lee:Momci, zanima me vase misljenje! Cesto citam po novinama kako mladici prvo primete osmeh kod devojaka, ili njene oci... Medjutim iz price ortaka, zakljucujem da prvo sto primetite jesu dobre sise, ili guza. Pa sta je to (ali onako iskreno) sto je vama najvaznije?
I da li ce se pre zainteresovati za neku napadnu devojku, koja se citavo vece uvija oko vas, ili one mamine princezice koje sede po coskovima i piju kolu ili onaj tip opustenih devojaka, koje su tu samo da bi se dobro provele i ne vide dalje od svog nosa?!Pa, da cijem!
dadimar:@Duke
Nadam se da si sad razumio![]()
Ja sam bio Cela......Vrh mi je stajalo ali sada sam pustio Kosu......Isprobavam nestolaura87:Meni je kosa mozda i na prvom mestu-mora da bude osisan na kratko!

pajser:odma da je zhenish![]()

Jesam li ja u uzem krugu?DukeofSerbia:Ма јок... Имам већ ужи круг удавача.
Preslatka je ali ima bashhh ruzne zube...dadimar:@Duke gledaj
Izvinjavam se zbog velicine
![]()
E ova je bash slatka....DukeofSerbia:Да се вратимо на тему...
После Тање Савић која је представник кратко ошишаних црнки и једне америчке глумице која је представник дугокосих бринета ДОЛАЗИ нам још једна америчка глумица као претставник кратко ошишаних бринета.
![]()