Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Ma znam...ali bolesno sam za lepim noktima...a cta cu...sofffy:pa ko voli zanoktice?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam...ali bolesno sam za lepim noktima...a cta cu...sofffy:pa ko voli zanoktice?

Uuu JA!!!Samo takve devojke setam...sofffy:pa ko voli zanoktice?

To, to...najvise volim kad umace prste u slag, pa mi da da lizem!Pajper:Mmmm,zanoktice,mljac![]()
![]()
Alexxandar:A vi devojke ste kaooo mnogo dublje?
Mojne se lazemoPa ja bih rekao lice ili oci.
A desi se da i grudi i guzu prvo primetim ali to je samo ako ima BAS velike grudi ili bas bas bas lepu guzu
@Sizzlym
a koje su to boje ochi?
A ti Crazy? :wink:bljak....bas znas zgaditiiiiiShinoda:To, to...najvise volim kad umace prste u slag, pa mi da da lizem!![]()
ali kosa je veoma bitna...pa jel ti ne bi primetio devojku koja ima bas dugu kosu a koja je pritom zdrava cista i prelepa...sofffy:meni kosa manje vise..... dovoljno da je cista...
pa naravno da dolazi u obzir i kratka kosa. ali ja samo hocu da kazem da volim dugu kosu i da primetim devojke koje imaju lepu dugu kosu.Girl next door:primetiLA...![]()
kosa ne mora da bude duga da bi bila lepa.
moze i neka kraca frizurica, ono, nesto otkaceno![]()
meni naj drug kaze kako momci najcesce primete da li se, i kako devojka smeje.
ne vole bas mrgude.
hihihi hohoho.![]()
Misija uspela!sofffy:bljak....bas znas zgaditiiiii
e bash si odwratan...Shinoda:Uuu JA!!!Samo takve devojke setam...![]()
Dechko? :shock:Fizicar:Decko mora da ima dooobar smisao za humor i da je pametan (glupe ne podnosim, ma koliko bili zgodni). Sve ostalo posle.
Pa dobro...mozda je gay...DJ_MaRe:Dechko? :shock:

Nema tu nista dobroPajper:Pa dobro...mozda je gay...
al ajde...Onda je opasno omanula nick...GrimReaper:A mozhda je jednostavno zhensko.![]()