wild_child
Elita
- Poruka
- 18.479
naancy90:chekaj, je l mogu da skinem kacigu i da izadjem iz sklonista???
Cuti tamo.....ako saznaju gde smo obrusice se na nas

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naancy90:chekaj, je l mogu da skinem kacigu i da izadjem iz sklonista???

hehe,nece deco...stanje se smirilowild_child:Cuti tamo.....ako saznaju gde smo obrusice se na nas![]()
mozes...sada je sve u redunaancy90:chekaj, je l mogu da skinem kacigu i da izadjem iz sklonista???

Ljubomorna samLucky girl:evo bliz samo za tebe
pozovi me kad bude gotovo....ssss!tisinawild_child:Cuti tamo.....ako saznaju gde smo obrusice se na nas![]()
e onda zovi i mene...cisto da vidim to preplanulo telowild_child:Uf ne znam ja bas................Zvacu ja neko momce da me stiti svojim preplanulim telom :drools:
e a ja?wild_child:psssssst......./me vadi telefon i zove dva preplanula misiicava momka da dodju na dva Harleya i odvedu nju i nensi na sigurno.............

to, carice!!!!wild_child:psssssst......./me vadi telefon i zove dva preplanula misiicava momka da dodju na dva Harleya i odvedu nju i nensi na sigurno.............
ma bliz ti si lepsa,a ova je samo neka uspaljusaBliznakinja:Ljubomorna sam![]()

ti se bori tamo i cuti!!!Lucky girl:e a ja?![]()
onda makar veceras,pre nego sto me obesis da vidim ta dva telaBliznakinja:Ti meni ostajes na milost i nemilost![]()

ja umirem sutranaancy90:ti se bori tamo i cuti!!!

To nisi ti ?Lucky girl:ma bliz ti si lepsa,a ova je samo neka uspaljusa![]()
Ajde ajde ....bicu dobra dusa,pa te pustam ovaj put..a next time gledaj sta pricasLucky girl:onda makar veceras,pre nego sto me obesis da vidim ta dva tela![]()

sad nju da besis 
jesam ti ikad rekla da je vlado prelep?Bliznakinja:Ajde ajde ....bicu dobra dusa,pa te pustam ovaj put..a next time gledaj sta pricas![]()
Pic*a joj se ogadila...ruznija je od njegaLucky girl:ma jok...neki fan....jos je rekla da je ruzansad nju da besis
![]()
uh...izvukoh ...daj sad nesto miiicavo da se oporavimwild_child:Lol Lucky ti ces se boriti u prvim redovima
A ako prezivis onda cemo i tebi nabaviti nesto misitjavo

Jao Lucky znam..bas si divna :***Lucky girl:jesam ti ikad rekla da je vlado prelep?![]()