Sta prvo pogledate kad ugledate dobru zensku?

• Začetnik teme Začetnik teme sssm
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta prvo pogledate kad ugledate dobru zensku?

Pa nisi naveo konkretnu situaciju , ali recimo ovako:
1.Ako je u kolima , posebno obratim paznju da li je vezala pojas...znas...ovih dana je to kaznjivo...jel?...a i ne bi bilo lepo da vidis dobru zensku kako se olupa o sofersajbnu....
2.Ako je na bajsiklu , obratim paznju na model bajsikla , i da li ima zadnji amortizer...jer....nije lepo ako joj se guza rastrese na sjedalu...
3.Ako je pjehe , zavisi od modela ... ako je sportski obratim paznju na vucni trap , ako je porodicni model dobro obratim paznju koliki je tovarni prostor , a ako je teretni predjem na drugu stranu da me ne pregazi...

Zavisi od situacije... I od izgleda devojke... Kod nekih se prvo primeti jedno, kod nekih nesto drugo... Ali, ono sto gledam prvo je stav, izraz lica i body language... Ali to traje nekih par sekundi. ;) Onda prelazim na fizicke atribute... Nije pogresio onaj ko je rekao "svaka zena je lepa na svoj nacin"... Tako da sve zavisi od izgleda i stava devojke...

pa...,da to uvek zavisi od situacije,ali je najcesce sledeca varijanta:riba ide u susret i prvo je njena kosa u mojim ocima,zatim nekim cudnim redosledom slede grudi,lice,stomak,noge i to sve traje par sekundi i onda kada je tek prosla pored mene ide cuveni okret i u prvom planu guza a zatim da li su joj noge prave i opet kosa.

Drage moje,obzirom da nas ima dosta ovde,molim vas recite,sta prvo ugledate na muskarcu,ako ih uopste i primecujete.Siroka ledja,visinu,dobru liniju,onako atletsku gradju,facu... i ostale atribute razliciih dimenzija,koje izazivaju diskretne osmehe na nasim licima,jer smo mi dame,pa je normalno da budemo i suzdrzane u iskazivanju :wink: :lol: :shock: svojih utisaka.

Back