joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
kikocem se i uzivam citajuc ovo,momci-samo napred! :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sssm:Glavu..Grudi..Dupe...
Pogledam SVOJE pantalone, to mi je najbolji pokazatelj da li je " ženska dobra " !!!
krvolok:sssm:Glavu..Grudi..Dupe...
Pogledam SVOJE pantalone, to mi je najbolji pokazatelj da li je " ženska dobra " !!!
shta?AKo su izguzvane riba je srednja,ako su ciste i ispeglane onda je riba ok,ako su prljave riba je truleks ili...?
budca:krvolok:sssm:Glavu..Grudi..Dupe...
shta?AKo su izguzvane riba je srednja,ako su ciste i ispeglane onda je riba ok,ako su prljave riba je truleks ili...?
ILI !!!
krvolok:budca:shta znaci '...dovoljno je da ogledam svoje pantalone...',jel' ti one kazu kolikoo je riba dobra?krvolok:sssm:Glavu..Grudi..Dupe...
ILI !!!
Jel` ti to stvarno nisi shvatio ili se zayebavas? :shock:budca:shta znaci '...dovoljno je da ogledam svoje pantalone...',jel' ti one kazu kolikoo je riba dobra?
A zato ti nemas problema sa uvlacenjem u istu?iluzionista:Retko koja zenska guza je ruzna.