Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.410
Da bre, naoko blizu , a sve ivice grizu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kako gdje. Na mom autu recimo nije. A kažu da je na golfu 4 propast.Ne znam bas za rok trajanja prve pomoci, nije bas jednostavno, ja sam pokusavala nesto da smuljam,
ali nije uspelo. A sto se tice sijalica, mislila sam da to nije komplikovano, bas ako se desi da tokom puta pregori
racunam da bi svaki muskarac znao da zameni.
Bilo kako bilo zakljucujemo da uglavnom nije jednostavno zameniti sijalice, aliPa kako gdje. Na mom autu recimo nije. A kažu da je na golfu 4 propast.
Haha, prvo mi palo na pamet...kad je davno drugar krenuo da vozi, nabavio čovek i bejzbol palicu.
Nije samo korisno. Ne znam za Srbiju ali ovde je obavezno.Bilo kako bilo zakljucujemo da uglavnom nije jednostavno zameniti sijalice, ali
svakako je korisno imati rezervni set i ako se nadjemo u nevolji da nam u putu
pregori neka sijalica opet ce se naci neki servis ili neko ko bi mogao da pomogne.
Има и нас који још користимо мобилни на дугмиће и аутомобиле из 90-их ,Baterijsku lampu ima svaki mobilni![]()
sta zena ima u torbi to covek nema u glavipored zakonski obavezne prve pomoci i ostalog da ne nabrajam
a što može da bude korisno