Frtajler
Legenda
- Poruka
- 57.500
Dosta čudna i nerazumljiva definicija.Uvek ista
Sretnem frenda nakon par godina, on mi kaže "pa ti si uvijek isti", dakle rekao mi je da sam fašist, to je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dosta čudna i nerazumljiva definicija.Uvek ista
hoce izvoli link'Оће ли скоро Армагедон, па да се решимо ове форумске *******ије?![]()
To i nije definicija, puno toga spada pod taj termin fasizamDosta čudna i nerazumljiva definicija.
Sretnem frenda nakon par godina, on mi kaže "pa ti si uvijek isti", dakle rekao mi je da sam fašist, to je to
- retardirani maloumniče!To i nije definicija, puno toga spada pod taj termin fasizam
na primer diktatura, oduzimanje osnovnih ljudskih sloboda...
degradiranje, diskriminacija, vredjanje ljudi itd...
ma neki i ne znaju sta znaci ta rec tako da kada ti to fasist kaze to nista ne znaci- retardirani maloumniče!
- e stvarno si fašist.
![]()
Kada Bog deluje...Fasizam umro nije a kad ce ne zna se....
Umro nije, živ je dok je...Fasizam umro nije a kad ce ne zna se....
Nego to taj avatarUmro nije, živ je dok je...![]()
Kad si prestao da podržavaš srp i čekićMsm kontext i posledice na stranu, meni je to ona fotka Rusa za zastavom na vrhu nije Rajhstaga, a možda se i tu uzverao.
A kad sam podržavao? Haha...Kad si prestao da podržavaš srp i čekić
Pa pomenuo si da te je očmarala Sovjetska zastava u evropiA kad sam podržavao? Haha...
Mogu samo da izrezbarim gde je uobičajeno :![]()
A prva rečenica koju sam napisao? Mam, zeznula si se jače... Samo mi je ta fotka apsolutno genijalna. Zar nije, onako realno...Pa pomenuo si da te je očmarala Sovjetska zastava u evropi
Ne, nije. Komunizam nikada neće biti dobrodošao, ali slobodno nastavi na Crvenom trguA prva rečenica koju sam napisao? Mam, zeznula si se jače... Samo mi je ta fotka apsolutno genijalna. Zar nije, onako realno...
A što ne posmatraš onu fotku kao apokaliptičnu?Ne, nije. Komunizam nikada neće biti dobrodošao, ali slobodno nastavi na Crvenom trgu
Šalim se, i tamo će biti otporaško proleće uskoro