A to nema nikada da se desi jer "kadija sam sebe niti tuži niti sam sebi sudi".

Pa to i govorim u uvodnom postu.

Evo, što Milo nije uhapšen? Svi oko njega uhapšeni, tužilac, ovaj, onaj, što on nije? Što mu brat nije?

Što nije pao Đilas kad je toliki lopov? Svako malo jedan drugom viču da su lopovi i svi na slobodi.

Ni manje zemlje, ni više slobodnih lopova.

U evoluciji nije svaka nova verzija bolja od prethodne, i postoje principi u civilizaciji koji dozvoljavaju postojanje vise verzija u paraleli, a postoje civilizacije koje ne dozvoljavaju postojanje vise verzija.....

Kad se to desi onda civilizacija ide na sve ili nista...ako nestane, nestace potpuno....

Nisam simpatizer Vučića. Nisam simpatizer nijednog političara. Ne pratim politiku. Od 2000. godine pa do danas, ne glasam uopšte na izborima, ne izlazim na izbore. Objasniću u daljem tekstu zašto.

Interesuju me vaša mišljenja "Šta posle vladavine Vučića?". Ne verujem da će večno da vlada, doživotno, jer mora da padne kad, tad. Šta nakon toga? Da li će doći do obnove Srbije ili će se nastaviti politika koju nastavlja svaka nova vlast, a to je rasprodaja Srbije? Postali smo prava kolonija.

Šta je, po meni, tajna uspeha Vučića da vlada 12 godina? Po meni, to je što stalno nešto radi, stalno je u pokretu, svaki dan je na televiziji. I onda prost narod misli, u vidi al ovaj "radi", kako se bori za nas, šta je sve uradio za nas. A, u stvarnosti, pretpostavljam da bi i neko drugi na vlasti radio nešto. Drugi razlog njegovog uspeha je u tome što je pročitao naš narod, koji je jako korumpiran, sklon primanju mita. Uplaćivao je one kompenzacije narodu tokom Korone, i nakon toga nešto još, ne sećam se. Sečam se jednog poznanika kako je objavio na facebooku kako će glasati za Vučića, jer je njegova porodica od tih para kupila šporet i ne sećam se šta još.

Ja ne glasam, ne izlazim na izbore, iz prostog razloga što, jeste moj glas može da odluči ko će da dođe na vlast, ali ja ne utičem na politiku koju će vlast da vodi nakon izbora. Vrlo dobro znamo da vlast radi kako ona hoće a ne u interesu naroda. Zar nas nisu prevarili svaki put? Zato i ne verujem u političke promene.

Nadam se da je tema interesantna. Dakle, šta posle Vučića? Da li Srbija ima kapacitete da se preporodi, obnovi i tako dalje?
Ta misao je toliko deprimirajuća da i kad mi dođe odmah je odbacim i prepustim se uživanjima dananjice ; novi putevi , nove investicije, skok plata i BDP-a ... i odmah mi bude lakše.
Međutim najveća me muka spopadne kada pomislim da u momentu te neminovnosti možda nećemo realizovati mega projekat Jadar mada se nadam da će tehnologija učiniti svoje i od našeg predsednika napraviti besmrtno biće.

Nisam simpatizer Vučića. Nisam simpatizer nijednog političara. Ne pratim politiku. Od 2000. godine pa do danas, ne glasam uopšte na izborima, ne izlazim na izbore. Objasniću u daljem tekstu zašto.

Interesuju me vaša mišljenja "Šta posle vladavine Vučića?". Ne verujem da će večno da vlada, doživotno, jer mora da padne kad, tad. Šta nakon toga? Da li će doći do obnove Srbije ili će se nastaviti politika koju nastavlja svaka nova vlast, a to je rasprodaja Srbije? Postali smo prava kolonija.

Šta je, po meni, tajna uspeha Vučića da vlada 12 godina? Po meni, to je što stalno nešto radi, stalno je u pokretu, svaki dan je na televiziji. I onda prost narod misli, u vidi al ovaj "radi", kako se bori za nas, šta je sve uradio za nas. A, u stvarnosti, pretpostavljam da bi i neko drugi na vlasti radio nešto. Drugi razlog njegovog uspeha je u tome što je pročitao naš narod, koji je jako korumpiran, sklon primanju mita. Uplaćivao je one kompenzacije narodu tokom Korone, i nakon toga nešto još, ne sećam se. Sečam se jednog poznanika kako je objavio na facebooku kako će glasati za Vučića, jer je njegova porodica od tih para kupila šporet i ne sećam se šta još.

Ja ne glasam, ne izlazim na izbore, iz prostog razloga što, jeste moj glas može da odluči ko će da dođe na vlast, ali ja ne utičem na politiku koju će vlast da vodi nakon izbora. Vrlo dobro znamo da vlast radi kako ona hoće a ne u interesu naroda. Zar nas nisu prevarili svaki put? Zato i ne verujem u političke promene.

Nadam se da je tema interesantna. Dakle, šta posle Vučića? Da li Srbija ima kapacitete da se preporodi, obnovi i tako dalje?
Kao što rekoh....

A d Vučića slabo situacija
Kod Žutih onako
Kod Slobe sam moro dandare da mu lupam da se smiri malo, skako bezveze, treso ga po 6-8 puta...

Brine i mene šta će biti posle Vučića?
Verovatno će stane pomenuta situacija....

Šipac pomogni svom predsedniku Vučiću , dodeli dobrovljni prilog za njegov što duži život , prodaj onog jednog magarca koga mrčiš.
Jel ste se bar vi razbudili?
Ne znam šta vam znači - pobegnem u Austriju od seoske mafije, najedem se belja ljeba e ajd smetaju Srbi?

Smeta vama vaša mafija...
IMG_4445.jpeg

Nekom traume nekom uspomene uostalom treba se secati samo lepih stvari 😀

Back