Vidjecemo sta ce biti. Ovo se slazem, Dritan bi ih pohapsio sve :D Za to ima respect, on ih je realno i najvise "udarao", PES i ZBCG nesto se puno ne cimaju oko tih kriminalaca a trebali bi.. jer bez toga nema cvrste vlasti, a dps kriminalci su odavno u bjekstvu a neki i na slobodi. Niko ni iz DPS-a nije uhapsen, nego da ne zatrpavamo temu ovdje.
Ne znam sta ce biti posle Vucica, ali mislim da Vucic nije nigdje krenuo. :D
Nema lustracije u neoliberalizmu, svaki izdajnik i izrod dobiće pomilovanje ako beskompromisno sluša zapad

Nisam simpatizer Vučića. Nisam simpatizer nijednog političara. Ne pratim politiku. Od 2000. godine pa do danas, ne glasam uopšte na izborima, ne izlazim na izbore. Objasniću u daljem tekstu zašto.

Interesuju me vaša mišljenja "Šta posle vladavine Vučića?". Ne verujem da će večno da vlada, doživotno, jer mora da padne kad, tad. Šta nakon toga? Da li će doći do obnove Srbije ili će se nastaviti politika koju nastavlja svaka nova vlast, a to je rasprodaja Srbije? Postali smo prava kolonija.

Šta je, po meni, tajna uspeha Vučića da vlada 12 godina? Po meni, to je što stalno nešto radi, stalno je u pokretu, svaki dan je na televiziji. I onda prost narod misli, u vidi al ovaj "radi", kako se bori za nas, šta je sve uradio za nas. A, u stvarnosti, pretpostavljam da bi i neko drugi na vlasti radio nešto. Drugi razlog njegovog uspeha je u tome što je pročitao naš narod, koji je jako korumpiran, sklon primanju mita. Uplaćivao je one kompenzacije narodu tokom Korone, i nakon toga nešto još, ne sećam se. Sečam se jednog poznanika kako je objavio na facebooku kako će glasati za Vučića, jer je njegova porodica od tih para kupila šporet i ne sećam se šta još.

Ja ne glasam, ne izlazim na izbore, iz prostog razloga što, jeste moj glas može da odluči ko će da dođe na vlast, ali ja ne utičem na politiku koju će vlast da vodi nakon izbora. Vrlo dobro znamo da vlast radi kako ona hoće a ne u interesu naroda. Zar nas nisu prevarili svaki put? Zato i ne verujem u političke promene.

Nadam se da je tema interesantna. Dakle, šta posle Vučića? Da li Srbija ima kapacitete da se preporodi, obnovi i tako dalje?

Ти не утичеш ни на структуру ни на номенклатуру ни на политике иако изађеш или не изађеш на изборе. Гласаш, али ништа не мењаш у политикама.

Политика је дефинисана као и закони у ЕУ.

Ja ve poslednjih nekoliko godina govorim o tome.
Da svrgnemo Gospodara nemam ništa protiv ... ali ... u istom momentu želim da znam KO će biti predsednik, premijer, i bar tri(3) ministra ... ništa više!
predsednik Nestorović
premijer Pavić

ministar zdravlja Antonijević
ministar vodoprivrede i ekologije Ratko Ristić
ministar pravde Jelena Pavlović
ministar poljoprivrede Ševarlić
ministar spoljnih poslova Dr Dr Dr Dragan Petrović
ministar ekonomije Komazec ili neka druga pogodna nestranačka ličnost

Interesuju me vaša mišljenja "Šta posle vladavine Vučića?".
Posle Vucica sledi vrtoglava propast... Zasto? Pa zato sto nije ucvrstio nijednu instituciju, zato sto je sve uzeo u svoje ruke i nije izgradio nikakav sistem...Dakle bice propast, posle njega, ali njegovom krivicom.... Mada, ne verujem da ce ljudi to shvatati, oni ce biti iz fazona "e kako je bilo dobro u njegovo vreme"....

Nisam simpatizer Vučića. Nisam simpatizer nijednog političara. Ne pratim politiku. Od 2000. godine pa do danas, ne glasam uopšte na izborima, ne izlazim na izbore. Objasniću u daljem tekstu zašto.

Interesuju me vaša mišljenja "Šta posle vladavine Vučića?". Ne verujem da će večno da vlada, doživotno, jer mora da padne kad, tad. Šta nakon toga? Da li će doći do obnove Srbije ili će se nastaviti politika koju nastavlja svaka nova vlast, a to je rasprodaja Srbije? Postali smo prava kolonija.

Šta je, po meni, tajna uspeha Vučića da vlada 12 godina? Po meni, to je što stalno nešto radi, stalno je u pokretu, svaki dan je na televiziji. I onda prost narod misli, u vidi al ovaj "radi", kako se bori za nas, šta je sve uradio za nas. A, u stvarnosti, pretpostavljam da bi i neko drugi na vlasti radio nešto. Drugi razlog njegovog uspeha je u tome što je pročitao naš narod, koji je jako korumpiran, sklon primanju mita. Uplaćivao je one kompenzacije narodu tokom Korone, i nakon toga nešto još, ne sećam se. Sečam se jednog poznanika kako je objavio na facebooku kako će glasati za Vučića, jer je njegova porodica od tih para kupila šporet i ne sećam se šta još.

Ja ne glasam, ne izlazim na izbore, iz prostog razloga što, jeste moj glas može da odluči ko će da dođe na vlast, ali ja ne utičem na politiku koju će vlast da vodi nakon izbora. Vrlo dobro znamo da vlast radi kako ona hoće a ne u interesu naroda. Zar nas nisu prevarili svaki put? Zato i ne verujem u političke promene.

Nadam se da je tema interesantna. Dakle, šta posle Vučića? Da li Srbija ima kapacitete da se preporodi, obnovi i tako dalje?
Poslije Vučića najbolje da izaberete Šešelja, dok je još na životu, a kad on cikne usred mandata, možete izabrati ninju Vulina ili raspjevanog Dačića. Šteta bi bilo da mijenjate pobjednički tim na izborima.

kad je tiotiste izdrdala...

Pa ajd onda vucica da klonirano ili napravimo jednog kiborga od njega?
1.jpg

predsednik Nestorović
premijer Pavić

ministar zdravlja Antonijević
ministar vodoprivrede i ekologije Ratko Ristić
ministar pravde Jelena Pavlović
ministar poljoprivrede Ševarlić
ministar spoljnih poslova Dr Dr Dr Dragan Petrović
ministar ekonomije Komazec ili neka druga pogodna nestranačka ličnost
Ja bih Sašu Kalema za preCednika, regionalnog. Ovaj je pametan, lep, posvećen, društven, malo mu fali samo korekcija u izražavanju.
Pauze nisu što i pazusi. Pazuh, pauza??? Jesu li u Bosni pauze pazusi?
:zper:
Faca, bre! Osoba za u svet! Da se prvo zaljube, pa onda da nam daju sve šakom i kapom.
1723498861653.png

Back