bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.052
Bankrot na vidiku 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bankrot na vidiku![]()
Ne vidim gde je problem..mašina za veš pereOvo je već snajka “propast”
Dje je @Sensei da izračuna puna kuća ljudi tusira se dva puta dnevno i svaki put po dva peskira , pranje x struja i sušilica x struja , prasak i vreme žene
Dakle ja mislim to jedino AV finansijski može da podnese
A nije u pitanju samo jedan peskir dnevno po osobi, pa ti izracunaj koliko je to kW na mesecnom nivouPa bogami
Ne vidim gde je problem..mašina za veš pere
A nije u pitanju samo jedan peskir dnevno po osobi, pa ti izracunaj koliko je to kW na mesecnom nivou![]()
Ja u blatoja se izvaljam po tepihu onako mokra da ne močim peškire![]()
Može neka slika, video...ja se izvaljam po tepihu onako mokra da ne močim peškire![]()
Ja imam jedan univerzalni shower gel za telo, kosu, lice, pišu, odmašćivanje lanca za bajk i čišćenje WC-a.raspiniče, gore od toga je samo da koristiš jedan peškir za noge, drugi za tijelo, treći za lice
![]()
..kazu zdravo je..
znam, a s njime možeš da opereš i zubeJa imam jedan univerzalni shower gel za telo, kosu, lice, pišu, odmašćivanje lanca za bajk i čišćenje WC-a.
. . . . . , hmmm, . . . ne koristim peskir.!?
logicno a ima i smilsla, znaci nick je autenticanSusim peskir u mikrotalasnoj, onda UV zraci i ozoniranje, nakon toga logicno u prljav ves prije nego ga jos jednom upotrijebim
Dokolica je cudo. Preporucujem se gospoDZo.logicno a ima i smilsla, znaci nick je autentican
Ako imas sporet na drva, moze da se stavi iznad i brzo se osusi.Kažu da se odmah osuši i steriliše .
Nemam mikrovalnu , ako ko ima neka proba i javi .
Posto si ti milionerka, podesis sve automatski da uradi a mozes i robota da kupis.U potrošnji derevata
Evo mene odem u 6:30 iz kuće i došla u 18:00
kući
Em sto sam spremila večeru trebam peškire prati i čekati skoro dva sata dok opere da ubacim u sušilicu
Pa neću to
tusiras se sa wd40?Ja imam jedan univerzalni shower gel za telo, kosu, lice, pišu, odmašćivanje lanca za bajk i čišćenje WC-a.
i gace mogu da se okrenuNisam lud da ga perem nakon jedne upotrebe, više puta koristim.