Sta posle raskida?

Volite je al nazad se nevracate jer vi to necete.. U pitanju je veza od 5 godina. Koji je najbolji nacin da se krene napred? Druga devojka? Vise njih? :)

Volim ga i zajedno smo skoro sest godina, al' vise jednostavno ne ide...

Ne znam sta da te posavetujem, jer da znam, prva bih se ponasala po svojim ''get over it'' pravilima :)

Ne mislim da je srljanje posto-poto u vezu ili pak kombinaciju resenje, rekla bih da je jedan period soliraja preko potreban...

Koji je najbolji nacin da se krene napred? Druga devojka? Vise njih?
Ako si lik takvih kapaciteta da ovo pitanje "više njih?" ima pokriće u tvojim mogućnostima, onda napred i navali ! Šta tu ima da se razmišlja ?! Bio si veran i monogaman(valjda) 5 godina ,
pa sada kada više nisi, ako imaš u sebi još mladosti , iskoristi malo na neobavezno "druženje" sa raznim i neobavezujućim sexualnim partnerima, to jest partnerkama.

Volite je al nazad se nevracate jer vi to necete.. U pitanju je veza od 5 godina. Koji je najbolji nacin da se krene napred? Druga devojka? Vise njih? :)

Bistar dan
Kao planinska reka
Kao pusten sa lanca
Kao laksi od vode

Pruzam ruke
Dodirujem stvari
To je poseban obred
I postajem siguran

Da
To je stvaran svet oko mene

Potpuno svestan
Da prolazi vreme
Kao padanje peska
Kao mreskanje vode

Zatvaram oci
I gledam unutra
Moje sumnje su glupe
I postajem siguran da
To je stvaran svet u meni
Samo cekam da prodje
Samo cekam da prodje . . .

Gurni me blago
Da se vratim
U stanje koje podstice krv
Da se popne u obraz
Da se sjuri uglavu
Kao metak u celo
Jer ishod je isti
I postajem siguran da
To je stvaran svet oko mene

Samo cekam da prodje
Samo cekam da prodje . . .

ovako nekako...

Ako je voliš nema recepta da jednostavno prestaneš. 50 drugih ti je neće zameniti. Dobro je to za tvoj ego,reputaciju među ortacima i sl. sranja ali sebe ne možeš da prevariš nikako.

Čekaj samo da je vidiš sa nekim novim dečkom, svet će ti se srušiti, džaba ti i Džesika Alba pored tebe u tom trenutku.

Samo vreme i ono "daleko od očiju..." pomaže. Onda se lagano nekako "otvori" mesto za drugu i onda ti sve deluje glupo,ali treba stići dotle. Tako je kod mene barem bilo.

Za početak razmisli dobro da li je zaista gotovo, pa onda otputuj negde ako možeš, promeni sredinu,izbegavaj da se srećeš sa njom,sredi misli malo...

Прво мора то да одстоји...
Бар месец, два..
Немој да одмах уђеш у везу с другом девојком јер ћеш да је повредиш.
Немаш шта да јој понудиш, бићеш камен неко време.
Али било би добро, чак неопходно ако имаш неку прилику за секс да се то деси...
Битно је да се пресече тај део односа.
Јер сваки пут кад пожелиш секс, мислићеш на њу... А то није добро..

Прво мора то да одстоји...
Бар месец, два..
Немој да одмах уђеш у везу с другом девојком јер ћеш да је повредиш.
Немаш шта да јој понудиш, бићеш камен неко време.
Али било би добро, чак неопходно ако имаш неку прилику за секс да се то деси...
Битно је да се пресече тај део односа.
Јер сваки пут кад пожелиш секс, мислићеш на њу... А то није добро..

a to je gotovo svaki dan :mrgreen:

Back