Šta posle ljubavi?

Moje mišljenje je da iskreni prijateljski odnos -ne može nakon razlaza 2 ljudi da postoji. U najboljem slučaju može da ostane korektan.

kad dođe do razlaza uglavnom je bilo neko žešće s ranje. niko se ne razilazi zbog lošeg filma ili zagorjelog ručka. ako je bilo a bilo je s ranje nema prijateljstva, dobrih odnosa. jedina veza su dica i zbog njih bude podnošljiv odnos. kad postanu punoljetni obično završi i svaki kontakt.

Prisustvovao sam večeras jednoj kraćoj debati, da ne dužim: ako i posle raskida ostanete dobri prijatelji, znaci da tu nije bilo emocija!

pošto su mišljenja bila podeljena, reko da priupitam mudre forumaške glave šta oni misle o tome :ceka:

Znaci da se istrosila strast a ostalo postovanje.

Sa jednim sam u zategnutim odnosima, sa jednim i dalje bliska, u bas prijateljskim.
Ali obicno bude

Prisustvovao sam večeras jednoj kraćoj debati, da ne dužim: ako i posle raskida ostanete dobri prijatelji, znaci da tu nije bilo emocija!

pošto su mišljenja bila podeljena, reko da priupitam mudre forumaške glave šta oni misle o tome :ceka:

pa u svakom slučaju emocije će da prođu posle raskida..kad tad
..a onda bilo bi dobro da ostanete prijateji, naročito ako je brak u pitanju i tu su deca..to bi bilo najpoželjnije..
...
zavisi od osobe i okolnosti..
ne mislim da je gornja teza tačna, i da u odnosu nije bilo emocija, pa ste sada prijatelji, više zavisi kakav si odnos izgradio i da li tu osobu i daje poštuješ, pa želiš i dalje da ostanete u kontaktu

Što jače zveči i puca, to je ljubav, dok je postojala, bila jača.
I tačno je, ako se raziđu u mira i da niko i ne primeti, tu ljubavi nije ni bilo.

Kraj vrlo jake ljubavi obeleži rika haubica !

U toj vezi je ljubav prestala davno pre raskida. O strasti da ne pricam. To obicno moze da se razvije kod sporazumnih raskida.

- - - - - - - - - -

A toga nema bas previse. :lol:

I to kao i vecina stvari je individualno... sve zavisi od samih ljudi.. Neko ce biti smrtni neprijatelj a neko ce ostati prijatelj....E,sada glavnu ulogi ima vreme...naravno da je tesko ako je bila ljubav u pitanju pa raskid odmah sutradan budu najbolji prijatelji... ali zamisli situaciju da se nadju posle par godina i vec imaju vece zivotno iskustvo,imaju svako svoju ljubav ali oni zaista mogu postati i prijatelji i da je ono sto su oni imali ipak bila ljubav...

nisam pametna sta da odgovorim
msm da ako ima emocija, posle raskida ne moze biti prijateljstva, jer neko uvek izadje povredjen i zaista je retko da se dvoje razidju na neki normalan nacin, a ostanu prijatelji
obicno je bila ta ljubav koja ih je povezivala i ako toga vise nema, nema zajednickih tacaka
i na takve stvari nisam pristajala

sad mogu da kazem da imam jednog biveg ciji sam gost u kuci, gde sam ispostovana itd, kao i on kod mene, bliski smo, znamo jedno drugom sta se desava u zivotu (jedino retko pricamo o mz odnosima sa drugima), o planovima problemima itd
vidjamo se ne cesto ali se vidjamo, zbog raznih stvari
nismo nista imali od raskida a i proslo je dosta vremena
ja njega zaista volim i postujem kao osobu i manje vise sam uvek bila slaba na njega jer mi se dopada i sada
i svesna sam da ce sve to tako biti dok on ne nadje devojku jer mislim da nisam u stanju da budem tu negde, uz njega,
a da znam da ima devojku
paradoksalno je to sto mislim da ne bih nikad bila sa njim iz razlicitih razloga
ne mogu da objasnim, ali je tako

Back