Prisustvovao sam večeras jednoj kraćoj debati, da ne dužim: ako i posle raskida ostanete dobri prijatelji, znaci da tu nije bilo emocija!
pošto su mišljenja bila podeljena, reko da priupitam mudre forumaške glave šta oni misle o tome
nisam pametna sta da odgovorim
msm da ako ima emocija, posle raskida ne moze biti prijateljstva, jer neko uvek izadje povredjen i zaista je retko da se dvoje razidju na neki normalan nacin, a ostanu prijatelji
obicno je bila ta ljubav koja ih je povezivala i ako toga vise nema, nema zajednickih tacaka
i na takve stvari nisam pristajala
sad mogu da kazem da imam jednog biveg ciji sam gost u kuci, gde sam ispostovana itd, kao i on kod mene, bliski smo, znamo jedno drugom sta se desava u zivotu (jedino retko pricamo o mz odnosima sa drugima), o planovima problemima itd
vidjamo se ne cesto ali se vidjamo, zbog raznih stvari
nismo nista imali od raskida a i proslo je dosta vremena
ja njega zaista volim i postujem kao osobu i manje vise sam uvek bila slaba na njega jer mi se dopada i sada
i svesna sam da ce sve to tako biti dok on ne nadje devojku jer mislim da nisam u stanju da budem tu negde, uz njega,
a da znam da ima devojku
paradoksalno je to sto mislim da ne bih nikad bila sa njim iz razlicitih razloga
ne mogu da objasnim, ali je tako