Šta posle ljubavi?

gost 351128

Domaćin
Poruka
4.973
Prisustvovao sam večeras jednoj kraćoj debati, da ne dužim: ako i posle raskida ostanete dobri prijatelji, znaci da tu nije bilo emocija!

pošto su mišljenja bila podeljena, reko da priupitam mudre forumaške glave šta oni misle o tome :ceka:

a što misliš da ako nakon raskida ostanu dobri prijatelji da tu nije bilo emocija ? ;)
jel to znači da ako je bilo emocija u vezi i kad se to prekine da ne treba da se poznaju više, da se mrze ?
meni je pre nenormalno da nakon veze gde je bilo emocija prestanu da budu prijatelji

1344036279372258.jpg

nisam napisao šta mislim, samo postavljam pitanje :)
a čija je ovo onda konstatacija ? :)
Prisustvovao sam večeras jednoj kraćoj debati, da ne dužim: ako i posle raskida ostanete dobri prijatelji, znaci da tu nije bilo emocija!

pošto su mišljenja bila podeljena, reko da priupitam mudre forumaške glave šta oni misle o tome :ceka:
ili si se zajebo pa umesto upitnika stavio uzvičnik :)

Ovde kod mene poznajem dosta njih koji su "prijatelji". To su obicno oni koji imaju decu zajedno. Tako da su manje vise prinudjeni da se vidjaju kad dete ide kod oca i kad ga otac vrati dete majci. Dogovaraju se o letnjem odmoru da bi znali kad i sa kim od njih ce dete ici na odmor. Ne bih rekla da se radi o prijateljstvu, vise o zajednickim obavezama koje imaju prema deci.
Sto se mene tice, ne mogu se pohvaliti sa tim da imam prijatelje medju bivsim ljubavima.

Ranije sam mogla - sada ne ....

šta se promenilo? ili šta te promenilo?

- - - - - - - - - -

Ovde kod mene poznajem dosta njih koji su "prijatelji". To su obicno oni koji imaju decu zajedno. Tako da su manje vise prinudjeni da se vidjaju kad dete ide kod oca i kad ga otac vrati dete majci. Dogovaraju se o letnjem odmoru da bi znali kad i sa kim od njih ce dete ici na odmor. Ne bih rekla da se radi o prijateljstvu, vise o zajednickim obavezama koje imaju prema deci.
Sto se mene tice, ne mogu se pohvaliti sa tim da imam prijatelje medju bivsim ljubavima.

da, to su dve različite stvari

Sve ovisi o razlozima zbog kojih smo se razisli . Ako me varala onda mi ne treba vise na oci dok sam ziv .
Kako da cijenim prevaranta ? Ako se ljubav jednostavno ugasila onda mozemo ostati u korektnim odnosima
ali je glupo pricati o prijateljstvu . To je kao sa vanzemaljcima . Mnogi vjeruju da postoje ali ih jos niko
nije vidio . Jel neko vidio nekoga da se razisao a ostali su dobri prijatelji ? Ja sam vidio neke koji su nastavili
da se druze ali mislim da tu jedna strana glumi i nada se obnovi ljubavi .

Sve ovisi o razlozima zbog kojih smo se razisli . Ako me varala onda mi ne treba vise na oci dok sam ziv .
Kako da cijenim prevaranta ? Ako se ljubav jednostavno ugasila onda mozemo ostati u korektnim odnosima
ali je glupo pricati o prijateljstvu . To je kao sa vanzemaljcima . Mnogi vjeruju da postoje ali ih jos niko
nije vidio . Jel neko vidio nekoga da se razisao a ostali su dobri prijatelji ? Ja sam vidio neke koji su nastavili

Mislim da si u potpunosti u pravu.:ok:

šta se promenilo? ili šta te promenilo?

- - - - - - - - - -

da, to su dve različite stvari

Ranije nisam uzimala ozbiljno, i neko s kim sam izlazila je i bio samo poseban prijatelj....
jer sam jos bila mlada da bi to nesto promenilo u mom zivotu.. Nisam mogla da se preselim da zivim s njim, ili imam neke dugorocne planove.

Sada, s kim god pristanem da budem u vezi, znaci da je ok i zadovoljavajuc ...
Ako se rastanemo, znaci da je on odustao od mene... ili kao muskarac nije bio dovoljno frajer da napravi da to funkcionise :)

U stvari, ako je odustao od mene - ili od nas, ne zelim ga vise u svom zivotu...

Nisam ljuta... ali sta me briga za taj odnos ~~~~ kako god ^^

Poslednja izmena:

zato je to i rekla, i to me zainteresovalo pa sam otvorio temu.
čuvena priča mačke i miša

AKo dobro razumem ona zeli da ostane u prijateljskim odnosima sa bivsim?

on želi, ona ne želi iz takvih razloga koje je naveo Sarvas.
kaže da će lakše zaboraviti jedno drugo ako svedu kontakte na minimum, a i zašto je toliko važno da budu prijatelji?
s obzirom da su prvo bili prijatelji, pa par nekih godinu dana, pa sad se opet vraćati na prijateljstvo...

zeznuto, ali to su njihove odluke, mene interesuje kako LJISovci gledaju na takva prijateljstva

on želi, ona ne želi iz takvih razloga koje je naveo Sarvas.
kaže da će lakše zaboraviti jedno drugo ako svedu kontakte na minimum, a i zašto je toliko važno da budu prijatelji?
s obzirom da su prvo bili prijatelji, pa par nekih godinu dana, pa sad se opet vraćati na prijateljstvo...

zeznuto, ali to su njihove odluke, mene interesuje kako LJISovci gledaju na takva prijateljstva

Znam jednu vezu, gde su ostali prijatelji posle visegodisnje veze,
i mislim da je ta veza bila velikim delom proracunata i iz interesa....

Back